Açığa satış ,kredili işlem fln kaldırılmalı şu borsada,,çok bilmiyorum açığa satış ama bakıyorum da ;alttan geri alıp ta alıcıya teslim edecekmiş ve kar edecekmiş..ne ala
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Açığa satış ,kredili işlem fln kaldırılmalı şu borsada,,çok bilmiyorum açığa satış ama bakıyorum da ;alttan geri alıp ta alıcıya teslim edecekmiş ve kar edecekmiş..ne ala
niiye silddileer...
müüstesce mi geldii......
tahttadaa yyıllaarrdddıır ööppüüyyoorlaardaa.....
bbu mmmuu dokkundduu....
69 diyorsun
Son dakka yeşile geçerse iyi ,değilse birkaçgün kırmızıyız..ytd
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi birşey..; "kapanış"
8.162m zarar Allah belanızı versin sizin tez zamanda yuh yani korumalı kumaş üret döviz bu kadar yüksek olsun ve zarar açıkla.
Ya sabır
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satanlar boşuna satmadı demek yine önceden verdiler millete ,bunu kim yapabilir ancak ya patron ya da ona yakın birisi.
Dönem karı (zararı)
-7.985.858
Ana Ortaklık Payları
-8.162.642
Ya sabır
spk şirketleri koruyor bizleri değil ancak mahkemeye gidilebilir ama bu adamlarla dans etmekte zor daha önceden Kemal bey çok uğraştı bir sonuç alamadı malesef.
edip nappptttın senn....
Net Dönem Karı veya Zararı
-163.343.188
Ya sabır
Bunun sonu IZOCAM gibi olacak sanırım
Kimseye yatımı konusunda tavsiyem yok isteyen alsın isteyen satsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eksi bilanço,,şaşırmadım,,düşüşe oynar..iyi ihtimal ise ters te yapabilir,,bu zararlar hikayeden,,biliyoruz..
Bilançoya takılmayın bence..haziran bilançosunda da zarar vardı..önemli olan firmanın varlıkları ve paralelinde kayda değer faaliyetleri.. Bu dönemde de zarar gelebileceğini herkes tahmin edebilirdi..bu firmanın yıllardır genel politikası..biraz moral vereyim naçizane ..ytd
2019 aynı dönemde 12 milyon olan "finansal giderler" kalemi 2020 de 34milyona çıkmış..zarar açıklamak bu kadar basit işte..,finansal giderler nedir bilen varsa söylesin..
ortak eur bazında kullanılan banka borçları var..biraz önce inceledim..toplam eur borcu 8 milyon civarı ...döviz cinsinden bir artış yok..lakin kur etkisi ile gelir tablosunda finansal giderleri şişirmiş..bu arada finansal borcun ciddi bir tutarı 13 ile 36 ay vadeli görünüyor..yani kur etkisinin bu dönemde eğer cok cok arizi bir şey olmazsa finansal gidere baskısı azalmış olacak..kaldıki firmanın satışlarının yüzde 70 i eur bölgesine olduğu unutulmamalı..ayrıca benim için daha önemlisi gecen senenin aynı dönemine göre cirosu 100 milyon tl düşmiş olmasına rağmen esas faaliyet karı önceki dönrmin yaklaşık bir milyon tl üzerinde...yine dip notları dikkatli inceleyin :) satır aralarında ince ve bana göre güzel mesajlar olabilir...bu benim kaanatim sadece..başka arkadaşlar daha farklı düşünebilir..saygı duyarım...ytd
Size katılırım,,ben şirketin temel görüntüsünü beğeniyorum,sadece zarar açıklamak için rakamlara ince dokunuş yapma konusunda da mahir olduklarını görüyorum.Cevabınız için teşekkürler SnPalamut..SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas faaliyet kârı artmış borç ödemişler bence olumlu ha sisirmede var ama bilanco kotu değıl ytd
İtinayla eksi bilanço gönderilir..eksi bilançoyu düşüş için kullanacaklardır,,tersi olmaz değil ama zor ihtimal..
10:00:02 de devre kesici yer sonra
Allah ne kısmet ettiyse😊
Dip not 17 : yatırım amaçlı g.menkulün, nakde çevrilme veya gelirlerinin ve elden çıkarılma durumunda tahsil edilecek tutarın tahsil edilebilme durumuna ilişkin herhangi bir kısıtlama mevcut değildir..
Arsa için ekspertiz şirketi dop oranını %45 maksimum oranda tutmuş olmakla birlikte proje durumunda bu oranın daha düşük gerçekleşme ihtimali vardır...
ekspertizde m2 fiyatı 8.860 tl.")
dip notlardan bir kaç bilgi paylaştım..
şu an bu bölgelerde m2 birim fiyatları 10.000 tl ile 22.000 tl arasında..
özellikle konfeksiyon satışlarında ciddi bir maliyet iyileştirmesi dikkat çekiyor..bir yıl önce konfeksiyonda satışların maliyeti %80 civarı iken bu dönem de bu oran %71 e gerilemiş..bu da esas faaliyet karına yansımış zaten..
Finansman giderleri içinde 28 milyon tl kur farkı gideri var..ancak bunun kaydi bir değer olduğu unutulmamalı..fiili kredi ödemeleri gerçekleştiğinde realize olanları dikkate almak gerekir..bu kredilerin 25 milyon tl si 0 / 3 ay, 35 milyon tl si 4/12 ay , 40 milyon tl si de 13 / 36 ay vadeli...
şimdilik bu kadar..ytd
Nerden bakarsan bak sonuçta kötü neredeyse tüm firmalar kar açıklarken bunlar zararı 9 aylıkta daha da büyüttü
3.çeyrekte zarar yazmış peeh. Ne oldu da zarar oldu yada neyi olduramadınız. Bütün şirketler önceki yılların en az iki katı fazla mal sattı ........ herifler. Korumalı mallarınıza ne oldu sahiden? Onu da mı satamadınız? Yoksa öyle bir kumaş üretmediniz mi? Yoksa sadece istemediğiniz birileri sizin malları toplamaya başlayınca onun çıkmasını sağlamak için üfürükten mi yolladınız korumalı kumaş haberini?ne zaman kar etmeyi düşünüyorsunuz? Ne zaman temettü vermeyi düşünüyorsunuz? Bütün şirketi siz yiyecekseniz neden halka arz ettiniz? Arz ettiğinize pişmansanız neden kottan çıkmıyorsunuz? Sürekli hak etmediğiniz ky nın paralarını burada söğüşlemek sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Madem sürekli zarar ediyorsun bazen 3-5 milyon kar diye gönderiyorsun niye bu şirketi çalıştırıyorsun? Beceremiyorsan satarsın şirket nasıl yönetilirmiş en azından görmüş olursun. Niyetiniz o kadar kötü ki yıllardır ne bir haber gönderiyorsunuz ne bir icraat yapıyorsunuz. Ne diyelim yemeye devam edin afiyet olsun.
Adamlar değişmeyecekler,sipariş haberi göndermeyecekler,arazi satılmasa da arazi üzerinden sağlam algı yaptılar,güzel çalışıyorlar,,ne kadar çok algı o kadar çok müşteri ,o kadar çok kar demek,, pazartesi satanı toplamaya çalışacak,,az olursa daha aşağı sürecek..aksi hareket mümkün ama süpriz olur..ytd
Bu şirket altın değerinde ne kadar çamura soksalarda değerinden bir şey kaybetmez diğer uyduruk şirketlerle karıştırmayın piyasadaki lot sayısı çok düşük adamlar kıyıda köşede kalan kırıntıları toplamak için elli takla atıyorlar elinde malı olan koysun satışa bak nasıl hortumluyor bekleyen ekmek de yer pastada
Ateks 8milyon zarar açıkladı.M.bankasi başkanı görevden alındı.Maliye bakanı istifa etti.Yarin ateks icin kara pazartesi olma ihtimali nedir?
SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her kademesine 1 lot alış yazacağım...
Ederi kadar...
Zaten naci ağbal ı reis merkez başkanı yapınca olacağı buydu...reis olaya el koydu...
oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla mantığı...
Bu istifa eğer doğru ise piyasa buna sevinir...
Çünkü her konuşmasında borsaya veriyorlardı...
Bakalım tersi olur belki...
Twetterim yok..
daha doğrusu varda yok...
emineye bile geçen sene takip yolladım kabul etmedi..
Sordum kardeşime seni kabul etti ama beni kabul etmedi diye..oda abi 1 takipçin. 6 da takip ettiğin var seni fake zannetmiştir dedi...
Bie de diğerinin haberi..onu anlamadın..açıklarsan...yabancı kaldım...
Endeksin hatırına korkulan olmadı..
Doların düştüğü kadar yukarı çıkartmazsanız...
Delikanlı değilsiniz derim Ey tahta yapıcı kardeşler...
Tüh ya,,endeks düşmeyince aşağı salamadı,, tam da eksi bilanço açıklamışken..yukarı sür bari..
tahtacı eskidin bırak bu işleri devlet su işleri... taban bile yaptıramadın artık emekliliğin gelmiş