Sayfa 168/295 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. Bunun sonu IZOCAM gibi olacak sanırım
    Kimseye yatımı konusunda tavsiyem yok isteyen alsın isteyen satsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Eksi bilanço,,şaşırmadım,,düşüşe oynar..iyi ihtimal ise ters te yapabilir,,bu zararlar hikayeden,,biliyoruz..

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bilançoya takılmayın bence..haziran bilançosunda da zarar vardı..önemli olan firmanın varlıkları ve paralelinde kayda değer faaliyetleri.. Bu dönemde de zarar gelebileceğini herkes tahmin edebilirdi..bu firmanın yıllardır genel politikası..biraz moral vereyim naçizane ..ytd

4. 2019 aynı dönemde 12 milyon olan "finansal giderler" kalemi 2020 de 34milyona çıkmış..zarar açıklamak bu kadar basit işte..,finansal giderler nedir bilen varsa söylesin..

5.  Alıntı Originally Posted by Fastsoul Yazıyı Oku
    2019 aynı dönemde 12 milyon olan "finansal giderler" kalemi 2020 de 34milyona çıkmış..zarar açıklamak bu kadar basit işte..,finansal giderler nedir bilen varsa söylesin..

ortak eur bazında kullanılan banka borçları var..biraz önce inceledim..toplam eur borcu 8 milyon civarı ...döviz cinsinden bir artış yok..lakin kur etkisi ile gelir tablosunda finansal giderleri şişirmiş..bu arada finansal borcun ciddi bir tutarı 13 ile 36 ay vadeli görünüyor..yani kur etkisinin bu dönemde eğer cok cok arizi bir şey olmazsa finansal gidere baskısı azalmış olacak..kaldıki firmanın satışlarının yüzde 70 i eur bölgesine olduğu unutulmamalı..ayrıca benim için daha önemlisi gecen senenin aynı dönemine göre cirosu 100 milyon tl düşmiş olmasına rağmen esas faaliyet karı önceki dönrmin yaklaşık bir milyon tl üzerinde...yine dip notları dikkatli inceleyin :) satır aralarında ince ve bana göre güzel mesajlar olabilir...bu benim kaanatim sadece..başka arkadaşlar daha farklı düşünebilir..saygı duyarım...ytd

6. Size katılırım,,ben şirketin temel görüntüsünü beğeniyorum,sadece zarar açıklamak için rakamlara ince dokunuş yapma konusunda da mahir olduklarını görüyorum.Cevabınız için teşekkürler SnPalamut..
     Alıntı Originally Posted by Palamut Yazıyı Oku
    ortak eur bazında kullanılan banka borçları var..biraz önce inceledim..toplam eur borcu 8 milyon civarı ...döviz cinsinden bir artış yok..lakin kur etkisi ile gelir tablosunda finansal giderleri şişirmiş..bu arada finansal borcun ciddi bir tutarı 13 ile 36 ay vadeli görünüyor..yani kur etkisinin bu dönemde eğer cok cok arizi bir şey olmazsa finansal gidere baskısı azalmış olacak..kaldıki firmanın satışlarının yüzde 70 i eur bölgesine olduğu unutulmamalı..ayrıca benim için daha önemlisi gecen senenin aynı dönemine göre cirosu 100 milyon tl düşmiş olmasına rağmen esas faaliyet karı önceki dönrmin yaklaşık bir milyon tl üzerinde...yine dip notları dikkatli inceleyin :) satır aralarında ince ve bana göre güzel mesajlar olabilir...bu benim kaanatim sadece..başka arkadaşlar daha farklı düşünebilir..saygı duyarım...ytd

8. Esas faaliyet kârı artmış borç ödemişler bence olumlu ha sisirmede var ama bilanco kotu değıl ytd

Sayfa 168/295 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •