Eserinle gurur duy Alarko yönetimi! Ortaklarının kalibresi bu kadar. Tek kelime ile aşşağılık bir ekip...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
Eserinle gurur duy Alarko yönetimi! Ortaklarının kalibresi bu kadar. Tek kelime ile aşşağılık bir ekip...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
tahtayı bir şizofren yönetiyor cidden buna inandım bu saçmalığın başka açıklaması yok amaç ne anlamdım tamam sığ senet de bu rezillik normal birinin yapacağı iş değil
sermayeyle ilgili bilgi dağıtan muhteşem borsacı birazdan size öğüt vermeye gelir merak etmeyin
Batı karadeniz dağlarında ikaz amaçlı levhalarda şöyle yazar;
"ayı da çıkabülü,taş da düşebülü"
😂😂😂😂😂😂
işlem adeti 100 k ya dayanmış 5 ay sonra alışılmadık işler oluyor derken borsadaki tüm sahtekarlık tekniklerini bu tahtada öğreneceğiz sanırım
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ayının teki bunu tuzağına çekmiş sanırım ısrarla bahsettiğine göre baya canı yanmış
Alcar tahtacısı egeen yatırımcısını davet ediyor..fiyatlamayı düşük tutarak fırsat veriyor..
54 destek arkadaşlar
54 de kadar geri çekilme kabul edilirde ne gerek vardı bu kadar hileye adam gibi tahta yap millette arkandan gelsin ama yok illa bi şeytanlık yapacak
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Peki dunku hareketin anlamı neydi
saçmalık şubat4 hanım en az 280 kapasaydık iyi olurdu da rakamla konuşmanın da bir anlamı yok ne yapmak istediğini çözmek için harcanan emek bile gereksiz artık olan olmuş yok yere mal dağıtıyor işte tamam mali tablonun artıları var eksileri var anlıyorum da elinde bu kadar koz varken kullanmak istememesini anlamıyorum ki zaten bıraktım da derin tahtalarda trade etmeye devam bunun da debelenişini seyrediyorum
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
düşüncelerimi söylemek isterim ki
17 ARALIKTAN BU YANA İLK DEFA HACİMLİ MUMLAR GÖRÜYORUZ 3. GÜN BU İYİ
4 GÜNLÜKTE 262.5 ÜZERİYİZ BU DA OLUMLU
HENÜZ TAHTA KAPANMADI AMA DİĞER TAHTALATDA DA KAYIPLAR VAR BİZ DEKİ DE NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM
235 TEN HIZLI TEPKİ VERMESİ GAYET İYİ DEMEKKİ BU FİYATLARI TAHTACI UCUZ GÖRÜYOR
ZATEN KARAKTERİSTİK OLRAK ÜST ÜSTE TAVAN YAPAN BİR KARAKTERİ YOK
FAKAT FİYAT ADIMLARI 10-20 KURUŞ OLURKEN ADIMLARI ARTIK LİRA İLE ATIYOR
YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ
Kapanış ne arkadaslar, bn göremiyorum su an
Iyi akşamlar
arkadaşlar bilanço 25 şubatta geldi
24 şubatta ( savaşın etkisi de vardır elbet ) fakat o gün alcar taban bilançodan bir gün önce
25 şubat bilançoyla birlikte temettü dağıtmayacağını söyledi fakat alcar % 7.27 ile kapattı
28 şubat ise %9.99 ile tavan kapanış
1 mart bise % - 2.49 ile kapanış
dikkatimi çekti belirtmek istedim
yatırım tavsiyesi değildir
Evet hocam belli bölgelerden sağlam tepkiler geliyor bu ilgi çekici son verdiği tepkiden sonrada sosyal medyada da ağırlıklı olarak güzel yorumlar yazıldı bunda genel kurul tarihinin açıklanması ve bilançonun da bir payı var sonuçta küçük yatırımcı beklentiyi seviyor fakat bugün devre kesiciyi hiç yok yere çalıştırması ve son kap’ın devre kesici olarak görünmesi tamam sığ senet de bilmiyorum biz mi fazla anlam yüklüyoruz yılların verdiği bıkkınlıktan mı kaynaklanıyor sürekli yükselmesini beklemiyoruz tabiki olmaz da zaten fakat yatırımcı olarak sürekli şüpheyle yaklaşır olduk bu şirkete
Günlükte şu an için 267.7 ve üzerini takip etmeliyiz iştahsız akşama doğru iştahlanacqk mı bakalım
şirket sermayesini kuvvetlendirmek için yedek akçeye ayırdım diyor, yedek akçede durunca mı şirket sermayesi kuvvetleniyor yoksa sermayeye eklenince mi ? bin türlü oyun.. ama buda bir beklenti bakalım.. beklentiyi satın alacak mı
kademeler boş biraz alım için yokladığımda yukarı tepki veriyor fakat makas baya açık
Merhaba, uzun zamandır sessizce bekliyorum. Bu sene bedelsiz vereceğini düşünüyorum. Bunu bizim için değil kendi için yapacaktır. Tabi bunlar tamamen hissiyat, temettü vermeyip hissede asansör hareketleri başlaması bu beklentimi güçlendirdi. Herkese bol kazançlar.
Şimdilik 271.20 rakamı ve üzeri kalmalıyız
Hacim 24 bin lot iki güne göre düşük
3 gün önceki 277.40 tavan fiyatını bu gün en yüksek değerden gördü
Batı karadeniz dağlarında ikaz amaçlı levhalarda şöyle yazar;
"ayı da çıkabülü,taş da düşebülü, güneş açabülü, yemekler güzel olabülü, yağmur altında ıslanılabülü, soğukta üşünebülü"
tik tak tik tak tik tak
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir...
😂😂😂😂😂😂
Yemin ederim kuş kadar beyni yok....Kendini iyice madara etti.
Bazı dingiller vardır etrafındaki herşeyi tren sanır bu nedenle herşey trene bakar gibi bakar.,😂😂😂😂😂😂
akşam benim çocuğa okutayım muhakkak komik bulacaktır sonuçta zeka yaşı olarak emsal sayılırlar
Bu zeka özürlü kanımca tahtadaki ekibin aracı kurumunda çalışan dangozu...
Dingil nedir;
Arka tekerlekleri iki sıra olan kamyon-kamyonetlere verilen isimdir. daha fazla yuk taşıma olanağı sağlamak için çift dingil vardır bu araçlarda. böylece dingil başına düşen ağırlık miktarı azaltılmış, maximum yükleme limitleri yukarı çekilmiştir.😂😂😂😂😂😂
Sığır her yerde sığırdır...Gerçi buna bakıp sığıra hakaret etmek abesle iştigaldir. Hiç olmazsa onun etinden faydalanıyoruz, bu malın varlığı zul....
gün içi fiyatlamada 268 seviyesinden tepki geliyor fiyata bu noktada devamlı destek geliyor dün de bu fiyatlerden destek bulmuştu
hacim de iki güne önce düşüş var 40 bin lota yakınız bitime ALCAR süpriz yaparmı acaba bakacağız