Sayfa 167/354 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Ayı fantazisi var heral[emoji16][emoji16][emoji16] Nasıl bir beyin yapısı var ise!! Bebe nin...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    :) bilemeyeceğim ama normal değil o kesin

2. Alcar tahtacısı egeen yatırımcısını davet ediyor..fiyatlamayı düşük tutarak fırsat veriyor..

3. Geri zekalı, beyinsiz, aç gözlü, doyumsuz, onursuz ve haysiyet fukarası oldukları için normaldir
    Yadsımıyoruz...
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Alcar tahtacısı egeen yatırımcısını davet ediyor..fiyatlamayı düşük tutarak fırsat veriyor..
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

4. 54 destek arkadaşlar

5. 54 de kadar geri çekilme kabul edilirde ne gerek vardı bu kadar hileye adam gibi tahta yap millette arkandan gelsin ama yok illa bi şeytanlık yapacak
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

6. Peki dunku hareketin anlamı neydi

7.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    54 de kadar geri çekilme kabul edilirde ne gerek vardı bu kadar hileye adam gibi tahta yap millette arkandan gelsin ama yok illa bi şeytanlık yapacak
    sayın chef yanlış anlattım galiba kumbaraya 54 lot daha atmak istedim kusura bakmayın adet yada lot kelimesini kullanmalıydım

8.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Peki dunku hareketin anlamı neydi
    saçmalık şubat4 hanım en az 280 kapasaydık iyi olurdu da rakamla konuşmanın da bir anlamı yok ne yapmak istediğini çözmek için harcanan emek bile gereksiz artık olan olmuş yok yere mal dağıtıyor işte tamam mali tablonun artıları var eksileri var anlıyorum da elinde bu kadar koz varken kullanmak istememesini anlamıyorum ki zaten bıraktım da derin tahtalarda trade etmeye devam bunun da debelenişini seyrediyorum

Sayfa 167/354 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •