Apsd 1234 artmis.
Toplam kasa: 533.808
Printable View
Apsd 1234 artmis.
Toplam kasa: 533.808
Çok enteresan olmuş
Kasa eksilmeli idi
Hemde önemli oranda
Yarın çok daha önemli
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bin pivan köpük var sanki.
kapanışta spotu almadı.
yarına bıraktı görünüşe göre.
shirt tusuna daha elim varmaz bugunu gordukten sonra ve 169 168 asagi kirilmadan shorta tarafina yaklasmam kirsa bile acabamiki derim inanasim gelmez 1 haftalik alacaginin hepsini 3 saatte aldi bitirdi isi ne direnc kaldi ne destek hepsi fasa fuso oldu..168500 gecmez dedim adam 171dayadi
Kasa hareketi gayet normal bence, endeks düşerken kasanın artması enteresan, klasik ralli kasası yani
Yine herkes em dipten shortları kapatıp uzuna geçti dimi [emoji16]helal olsun biz yine sabahki karın yarısını stopa verdik. Yine bi oyunlar var açılan poz sayısı artmış. Bakalım nereye götürecek bir süre uzaktan izlemekte fayda var. Birde bir süre forum poz açısından az sessiz kalsa azıcıkta pala stres yapsa sürerken yukarı iyi olur gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dolar düşmedi...
ilginç
BOĞA tuzağı da olabilir
Açıkca söylemeliyim ki son 8 senede şişen 2 büyük balon gördüm biri bitcoin.. Ne idüğü belirsiz lale soğanı tarzı Bi çılgınlık.. Diğeri de bist sinai endeksi.. 99 daki balonun çok ötesinde nasd** öncülüğünde devam ediyor ve yeni yatırımcıların çok uzun Bi süre zarardan kurtulamayacakları fahiş pahalı Bi fiyatlama var.. Allah sonumuzu hayır etsin
Bak en sonunda öğrendin, herkesin elinin birbirinin cebinde olduğu arenada elini belli etmemen gerektiğini:)
Sen bozkurtsun ama algı üzerine oyun kuran ÇAKAL lar var.:drunk:
Bugun bulut neden bayraklar donanmış çafçafları diyor :)
Bazen çengelli bulmaca gibi yazıcan ama yazarken herkes değil işi bilen uyanık olan anlasın diye yoksa cebime neden fazla akrep sokayım:)Biz ne dedik bugun 6.93 üzeri kaldığı sürece bayraklar donanmış cafcaflarısonra ŞİNANAY YAVRUM ŞİNANAY bugun böyle bitti:kahkah:
Bugunku hareket Ölü kedi sıçranasına güzel bir örnek olacak diye düsünüyorum. Şelalenin habercisisir. Yarin son ayardan sonra şelalenin baslamasi beklenir.
Senaryonun devaminda Yarin sabah +%1,5 Gapli acilis sonrasi aksama kadar basmasi beklenir.
https://i.hizliresim.com/eAbEx8.png
KRDMD 3 aylık takası...
KRDMD neden gidiyor sorusunun cevabı...
Mal tek elde toplanınca adamlar istediği gibi at koşturur...
Bu adamlar bu malı satmadan da bu tahta düşmez...
Hatta yukarılara doğru daha da sığlaşır, sürmesi de kolaylaşır...
Çok mümkün
Ancak o 172x.xxx ler kolay yerler değil
Haklısınız.. Bilseydim 140 binlerde hisse alımını kesmezdim.. 7 8 lirada Ereğli nin yüzüne bakmayanlar, 2 lira iken Karademir almayanlar bugün 6 lirada Karademir düşmez diyor.. Bi borsaya bu gözle bakmayı öğrenemedik.. Çok haklısınız nasd** la ne alaka. Siz bilmeye devam edin
KRDMD ocak vadelisi de fecaat...
Bayağı bir şort kıstırmışlar orda...
Pala talimatımdır ;
Eksi 1000-1500 akabinde 16:30 dan sonra 172x lere yolculuk
Günü en tepeden 500-600 puan aşağıdan 172x lerden kapanış
EREGL, KRDMD bilanço açıklanma tarihlerini bilen var mı arkadaşlar...
nasıl olsa en geç yarına kokusu çıkar, gerçekten ralli devamı mı yoksa son kez gaza getirme ayağı mı yarın göreceğiz, madem dayının o kadar gücü var yarın ilk işi bir üstteki direnci kırıp koltuğunu sağlam yere kurar. kızmayın ama inşaallah sabah açılışında longcular terse gelmez. bugün neden böyle yukarı çıktı gerçekten bilgisi olan var mı? eğer sebep yoksa yarın eksi %2 gap atsa kabaca bu sabahki seviyeye gelecek bu sefer de diğer tarafı long açanları haşlamış olacak.. çok işkillendim çokkkkk. hani eksi 1 gördükten sonra toparlar yatay ya da hafif artı kapatırsın eyvallah da, ne bileyim!!!
Dolar bazında X30 ile kadim hisselerden GARAN, TUPRS, KRDMD aynı grafiğe koyunca GARAN ve X30 un daha sıkı korelasyona sahip olduğunu, KRDMD'nin önceki zirvesine dolar bazında yaklaştığını görüyorum.
KRDMD'de Genel müdür değişti, bir çok yatırımını tamamladı, Filyos Limanı yakında biter. Fiyatlara yansımış olabilir.
TUPRS'da kamu, askeriye ve havalimanı akaryakıt alımlarının ihale ile yapılması etki etmiş de olabilir
Bankaların varlıkları ekonominin kırılgan olması ve enflasyon ile değer kaybetmiş olabilir, banka hisselerinin durumu 2013'den bu yana yansıdı ama geri dönüşü henüz bence görmedik ekonomide.
https://i.hizliresim.com/SGv48T.png
Şirketlerin toptan el değiştirme fiyatlarına bakmak lazım. Bazen çok ucuza gidiyor, bazen yüksek oluyor.
Yeniden kurma maliyeti, pazar payı, imtiyazları, karlılığı, dalgalanmalara karşı direnci, tedarik ve dağıtım zincirleri bağlantısı, sektördeki rekabet, fiyatlama ve vergi yapısı, ileriye dönük şirket planları, ana ortakların güvenililirliği, yönetim kalitesi, presitiji vs bir sürü konu var. Bunun yanında borçlanma kapasitesi ve net varlığına da bakmak lazım. Ülkeye ilgi ve vatandaşın alım gücü, yatrım tercihi ve dış talep de genel değerleri etkileyebiliyor.
Yurt dışında faizler düşük, nüfus büyümesi de sınırlı. Gayrimenkul, tahvil vs getirileri düşükken hisselere şirketler karlı değilken bile ileride karı artar diye para akabiliyor.
Bulgaristan borsasına bakayım dedim, Avrupa Birliği'ne girilecek diye endeks sanırım artmış, 2008'den sonra düşmüş yataya girmiş. Borsasında ilgi çekici firma göremedim, zamanında bir demir çelik şirketi 1 dolara özelleşmişti ama yatırım olmayınca belki eskidi, borsada göremedim. Bulgar Levası EUR'ya sabitlenmiş sonra çok büyük yatırım çekememiş muhtemelen.
https://i.hizliresim.com/rR1r1B.jpg
Hocam lafım size değil..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4h dahil.ve üstüne emare vermeyen düşüş düşüş değildir dedik mi demedik mi..
Boğa tuzağı olduğunu düşünen 2 kişiyiz..hem de örnekli..
Ölü kedi sıçraması diyen 1 kişiyiz..
Vakti zamanında olayı sogutacak yataya saracak dediğimde Ocak öyle geçmez diyende çoktu.. bakınız bu hareketler üst periyotlarla incelendiğinde kabak gibi yataylık ve testere..
bugun degisik formul uyguladilar olusan durum ayi tuzagi gibi oldu sonradan evrilir bogaz tuzagina donermi cok zor gozukuyor aldiklarini vermesi lazim buda pek gorulmus bir sey degil...bugun olanlardan sonra el nasil gidecek short acmaya
Takılma onlara boş ver ekran başında olan bu gün short zararından kurtardı..
Çizilen trendlere laf edenler amele yerine koyanalri da pala cezalandırdı..
Bizzat malûm şahsa trend kırıldı mı diye soruldu ve cevap alınmadı..
Demek ki burada bir ispici var.
Sen takılma sistemi olan herkes her yönde kazanır..balon diye short basan anlamsız ve sistemi olmayan inanmayan küçümseyen herkesi pala bozguna uğrattı..
Sen bildiğin yolda devam et burayı takip eden asla kazanamaz..
Özellikle çalı arkasına mesaj atıyorum oyuna gelme diye..
Tamamen teknik..
Sistemsel..
Bu oyun böyle maalesefSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın hangi xu030 kağıdı tavan olur acaba...
emlak konut olma ihtimali yuksek
Malûm şahsa inançlar azaldı forum adına iyi bir durum herkes kendi yoluna baksın..
Düne kadar taş atan şahıs zarar da herhalde ki foruma gelmiyor..
Aynen respect ediyorum sizi yakındır.. kullanırlar bunu..kanal İstanbul vs..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasil short acacan acmak icin mangal gibi yurek bol sifirli hesap hesabi besleyen para girisi olmali bugun gorduk ortada bisi yokken nerdeyse endekside tavan kapatacakti az daha zaman olsa...bunlari gorupte short ac bilgs basindan kalk rahat gez dolas wc bile gitmene musade etmiyor adamlar..
borsadaki grup her kimse her sey tekelinde kimsede bisi demiyor
Maalesef endekste boğa yönlü düşünenlere bahane çok ...
Ama short yönlü düşünenlere de..
Bence her iki tarafta eşit..
Bugün ki kapanış sadece bunu gösterdi..
Ne dedik fiyat herşeydir..
Bitti gitti..