https://pbs.twimg.com/media/E03dKs3W...g&name=900x900
Printable View
https://i.hizliresim.com/khs3xak.jpg
Hepsini dene bakalım alabilecen mi
Bu virüs ilk ortaya çıktığında haberlerde AB ülkeleri başta olmak üzere biz dahil yaşlı nufusda hızla azalma oldu...Çocuklara bulaşmıyor dendi...Genel olarak bizde dahil olmak üzere covid yaşlı nüfusu azaltmak için özel üretilmişbir hastalık denebilir...AB de en yaşlı nüfusa sahip italya da neredeyse yaşlı nüfus kalmadı gibi...
Aşı konusunda ilk siparişler israil,BEA,İngiltere verdi ve halkı aşılamaya başladı...Aşının içeriği konusunda benim bir şüphem yok , Hatta ABD-Fransa -Rusya patent olayını kaldıralım formülü herkese verelim demeye başladılar...Biontech in formülünü istiyorlar...bu haberle biontech hisseleri 180 den 120 kadar hıızlı düşüş yaşadı...Çin bizde kullanılan versiyonu sinovac aşısı için 60 yşaltında etkili olduğu konuşulmaya başlandı...
Kısaca bu işten kim ekmek yiyor Almanya ...Bunu kim üretti!!!!!
Heval kardeşim, italyada yaşlı nüfus kalmadı gibi diyorsun, yapma allah aşkına..
Istatistik bakarak konuşalım lütfen. Kaç kişi öldü ki italyada? Nüfusun dörtte biri 65 yaş üstü olan ülke.
Ha "kalmadı gibi" derken ortalıkta görünmüyorlar, evden çıkmıyorlar kastettiysen amenna!
https://f003.backblazeb2.com/file/iresimyukle/n9SUZ.jpg
Ohooo... Çok geç kalmışlar patenti bu abime ait, salgın ilk başladığında takmıştı.:he:
Yani internette her şey var, iki tık uzakta..
İtalya'da covid-19'a bağlı ölümlerin büyük çoğunluğu 60 yaş üzeri diyelim, geçelim.
https://i.hizliresim.com/1pbcugu.PNG
https://www.statista.com/statistics/...gion-in-italy/
Vay mınaaa... A101'de pet, prezervatif ve hatta ağda satışı bilem yok, Migros ilen yerel bir zencir markette ise serbest, velhasıl kafaları da gönderdiler.:vk:
A101'de telefon şarj kablosu, kulaklık, powerbank ve kalem pil satışı serbest, Migrosta ise yasak, yeminlen komedi yahu.:oleyo:
Velhasıl-ı kelam eğer yasaklar bir kalkarsa, cafesinden, meyhanesine, lokantasından, AVM'ne ortalık yıkılır, ne yapacaklar bakalım?:notr:
AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "ben şikayet ettim" diyen Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'yı, babasına ait işyerinden borcunu ödemediği için icrayla çıkardığını söyledi. Gündeş, 400 bin liralık kirayı isteyince Akçekaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını göndererek "oturmaya devam edeceğim" dediğini ifade etti.
https://www.sondakika.com/haber/habe...ayet-14120193/
Ek 27295
Futbolla hiç ilgim yok ama bir iddaa sitesi bu kadar mı alakasız banner koyar yahu :kahkah:
Gözüm göremediği halde son günlerde farketmemek imkanız olurdu
Süper. 5.000 vaka sayısına emin adımlarla gidiyoruz.
Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Sonuç belli. Gerçek durum ne olursa olsun 5000 civarı veya altını rakamsal olarak gösterecekler. Turizm bakanı ve şahsım öyle istiyor.
Şu rakamları ciddiye almayın artık. Tamamen algı operasyonu. Yurtdışı yemiyor bunu. Güya kapandık. Herkes dışarıda. Ben dahil. Yapamadığım tek şey denize girmek.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birşey yapmayacaklar. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna gireceğiz. Olan sağlık personeline olacak. İzin yasak, istifa yasak, köle gibi çalışmaya devam edecekler. Hastaneler tıklım tıklım dolu olacak. Covid ölümleri doğal ölüm diye gizlenmeye devam edecek.
Gelen ilk bilgilere göre (hastane yönetimlerinden gelen bilgi) kapanma sonrası her yer açılacak akşam 21:00 e kadar. 1-15 Haziran arası bir tarihte ise her yer 02:00 ye kadar açık kalacak şekilde devam edecek uygulama.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada vatanını gerçekten sevenler ; yaşadıkları , gördükleri karşısında avaz avaz bağırmak istiyorlar. Kendi çaplarında uyarılar yapıyorlar. Ama nafile. Artık çok geç. Üsküdar çoktan geçildi. Sınırlar aşıldı. Şu saatten sonra bırakın sesini çıkarmayı göz- kaş oynatana bile tahammül yok. nasıl bir kin, nasıl bir bilenmeyse artık.
Ben şahsen bireysel çok çaba sarfettim, en yakınlarımla bile saatlerce öncesi- sırasında-sonrasında diye animasyonlarla anlatarak mücadele ettim. Sonunda pes ettim. Hani fetöcülerin parmaklarına takılan zikirmatikler vardır sadece ona odaklanırlar dünya yansa ilgilenmezler ya aynen öyle olmuşlar.
Yazacak yüzlerce örnek var ama sonuç değişmeyeceğinden kalbimi korumak adına artık haber de seyretmiyorum, gazete de okumuyorum. Sizler de hayat kalitenizi korumak adına biraz bencillik yapın derim. Sağlıcakla...
Ben asıl Canan Karatay'ı merak ediyorum yahu, coronadan önce 7/24 her kanalda basurdan , obeziteye, yürekten dalağa , ota moka her derde reçete dağıtmayı görev edinen bir büyük düşünürümüzdü. Nasıl olduda bu corona döneminde suskun kaldı ekranları boş bıraktı hayretler içindeyiz. Hayatından şüphe etmeye başladım ciddi anlamda. Üşüyoruz reis özletme kendini :oleyo:
Evet Karatay bı de korona olmuşsa satisi sıfır olur
Ben de canan Karatay in neden 50 000 dolar parayı bankadan çekip gidip parka bıraktığını anlamadım bi türlü cevap da bulamadım cevap bulmadigim hicbirseyi olduğu gibi kabul etmeme huyum var" yaw kurcalama işte dolandirmislar garibi" bana yetmiyor yani ben yemiyorum yiyene afiyet şeker olsun
Bu da geçmişten haber
"şüpheliler Canan Karatay'a bankadan çektirdikleri 50 bin dolar ve 10 bin lirayı iki ayrı parkta bıraktırdı. Bu sırada Urfa ve Adana'da yapılan teknik takip sonucu dolandırılan parayı almaya gelen kuryeyi takip eden polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek şüphelilerden şikayetçi olan Canan Karatay, "Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmakta beni heyecanlandırdı" dedi."
Heyecanlanmis teyze .
Canan karatayın önerdiği beslenme şeklinin daha bilimsel halini Natasha Campbell GAPs diyeti şeklinde yayınlamış özellikle nörolojik rahatsızlıklar için önermiştir....Ablamda işin içine biraz magazin biraz reklam biraz bilgi ile kendi eserlerini pazarlıyor....
Tamam kemik suyu , fermante gıdalar tüketmek ,şeker beyaz un ve katkı maddeligıdalardan uzak durmak tamam da çalışan insanların bu pratikte yaşamaları oldukça zor , ayrıca bazı hastalıklar şeker kalp vb gibi bu tarz beslenme adamı direk mezara götürebilir...
Neyse iyi ki corona içinde işe yarar dememiş....
Video da ki doktor endişelerini dile getirmiş modifiye DNA ve mRNA aşılara vücut nasıl tepki vereceğini bilmiyorum demiş...Doğru diyorda corona akciğeri kitleyip insanı öldümesinden daha iyi değil mi?
Hayvansal gıda dışında deepfreeze atmak pek olumlu sonuç vermiyor meyve ve sebzede .
O tadı o aromayı o rahyayı bulamıyorum
Valla,kim İsrail sevdalısı kim değil bilemem,niyette okuyamam ama toplumun muhalif kabul edilen kısmının yaptığı her türlü aksiyonu,kanun dışı ve pandemi kurallarına aykırı addedip,kendilerince''bizden''olarak kabul ettiklerinin yaptığı her şeye göz yummak,desteklemek hatta katılmak demokrasi ile yönetilen ülkeleri bırakın,kabile devletlerinde bile hoş karşılanmaz...
Dedim ya Sayın Cumartesi bana göre kimse yönetimi altındakilere eziyet etmesin,hor görmesin,inancına saygılı olsun ,özellikle 2.dünya savaşında soykırıma uğramış bir millet bunu yapmasın ama İsrail e çuvaldızı batırırken kendimize de bir toplu iğne düşer diye düşünüyorum...
Allem kallem mescid i aksa yıkılacak.Çünkü planda tam da orada suleyman mabedini inşa etmek var.Artık yanlışlıkla bir bomba mı düşer,bir depremle mi yıkılır onu bilemem ama ben nerdeyse on yıl öncesinden beri mescid i aksa ile ilgili hikayeyi değişik kaynaklardan okuyorum.Olanlar da videoda anlatılanları destekliyor