Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "ben şikayet ettim" diyen Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'yı, babasına ait işyerinden borcunu ödemediği için icrayla çıkardığını söyledi. Gündeş, 400 bin liralık kirayı isteyince Akçekaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını göndererek "oturmaya devam edeceğim" dediğini ifade etti.

https://www.sondakika.com/haber/habe...ayet-14120193/

2. Ek 27295

Futbolla hiç ilgim yok ama bir iddaa sitesi bu kadar mı alakasız banner koyar yahu

Gözüm göremediği halde son günlerde farketmemek imkanız olurdu

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "ben şikayet ettim" diyen Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'yı, babasına ait işyerinden borcunu ödemediği için icrayla çıkardığını söyledi. Gündeş, 400 bin liralık kirayı isteyince Akçekaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını göndererek "oturmaya devam edeceğim" dediğini ifade etti.

https://www.sondakika.com/haber/habe...ayet-14120193/
    Çiftlik bank tosunun dan beri nerede milli manevi değer sömürüsü yapan biri olsa altından pislik çıkıyor...

Son durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Süper. 5.000 vaka sayısına emin adımlarla gidiyoruz.
    Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Süper. 5.000 vaka sayısına emin adımlarla gidiyoruz.
    Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
    Sonuç belli. Gerçek durum ne olursa olsun 5000 civarı veya altını rakamsal olarak gösterecekler. Turizm bakanı ve şahsım öyle istiyor.
    Şu rakamları ciddiye almayın artık. Tamamen algı operasyonu. Yurtdışı yemiyor bunu. Güya kapandık. Herkes dışarıda. Ben dahil. Yapamadığım tek şey denize girmek.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Velhasıl-ı kelam eğer yasaklar bir kalkarsa, cafesinden, meyhanesine, lokantasından, AVM'ne ortalık yıkılır, ne yapacaklar bakalım?
    Birşey yapmayacaklar. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna gireceğiz. Olan sağlık personeline olacak. İzin yasak, istifa yasak, köle gibi çalışmaya devam edecekler. Hastaneler tıklım tıklım dolu olacak. Covid ölümleri doğal ölüm diye gizlenmeye devam edecek.
    Gelen ilk bilgilere göre (hastane yönetimlerinden gelen bilgi) kapanma sonrası her yer açılacak akşam 21:00 e kadar. 1-15 Haziran arası bir tarihte ise her yer 02:00 ye kadar açık kalacak şekilde devam edecek uygulama.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 08-05-2021 saat: 20:45.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bakla için Ata tohum dedi satıcı kadın. Hakikaten evde ayıkladık müthiş bir bakla.
    Biraz daha almak için tekrar gittik pazara ama kalmamış.
    3 kilo almıştık en azından.
    buzluğa atılıyor mu bakla hiç denemedim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •