Gözlerine girsin
Haramı zehir olsun
Yeter da
5 li çeteye yapılan dolar ödemelerinde kuru 6 dolara sabitlesene
Printable View
verecem elektriği verecem elektriği istersa şahlanmasınlar almanyada kıskanacak fransada kıskanacak bidon keşke Türkiyede yaşasaydım diyecek
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında artış yapıldığını duyurdu.
Yok patlamaz, şu seviyeden 200 puan bile inse patlamaz. Benim viop işlemlerinin hisse işleminden pek farkı yok. Teminat aşırı derecede yüksek. İlk 30-35 puanlık tepkide maliyet ve kontrat sayısı iner aşağıya. Bunları dolar portföyünü hedge için açmıştım ama olabilecek en kötü senaryo oluştu. Borsa düşerken yükselir diye düşündüğüm döviz yükselmedi. Dow yükselirken aşırı düşüremezler diye düşündüm, düşürdüler. Vade sonunda düşüş bekliyordum ama abarttılar biraz. Sıkıntı yok, ara sıra yol kazaları olur portföy yönetiminde, normaldir. Çabuk toparlanır.
Emine Erdoğan : -Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışveriş listemizi hazırlayıp porsiyonlarımızı küçültelim.
laaannnn bırakkkk bundan 20 sene önce zeytin var mıydı peynir varmıydı eeehhheeee eeeyyyy :drunk:
Elektrik bulduğunuza dua edin.
Daha 2 yıl var.
Muhalefet erken seçim çağrısı yapacağına 600mv %5i 30mv insiyatif alsa istifa etse otomatik 3 ay içinde seçim oluyor.
Mv düşen ölen eden olduysa 30dan daha az olur o sayı.
Kaynak: https://www.nedir.org/soru/kac-mille...e-gidilir-2021
YTD
Yanlışım varsa hukukçu arkadaşlar düzeltsin.
Öyle bir istifa sonuç getirmez çünkü sadece boşalan yerler için ara seçim yapılır. Bu da meclis aritmetiğinde istenilen değişikliği oluşturmaz. Hatta HDPden boşalan yerlere gelebilecek AKPliler ile durum A.K.Partisi lehine bile olabilir.
Yani, erken GENEL seçim olmadıkça değişen bir şey olmaz
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endekse dönersek aşağıya yol var gibi..belkide artık yukarı için vade uzun..bu zamlar zincirleme reaksiyona sebep verecektir..başka alanlardaki iş gruplarına özellikle..Doların günahı yok.. yolunu açanlar sorumludur bence..
Onedio
@onediocom
·
7s
3036'dan Geldiğini İddia Eden Adamın Gelecek ile İlgili Duyunca Bir Miktar Afallayacağınız Kehanetleri https://oned.io/h/990120
Son seçim üzerinden 30 ay geçmesi Haziran 2018 +30 ay : Ocak 2021
12 ay önce olması Haziran 2022 Bu arada uygun
Sizin dediğinizde zamanlama şartı vs yok direk oluyor ilde mv kalmazise bu durum CB seçimini kapsıyor mu bilmiyorum. Meclis için
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.2839.pdf sayfa 2-3
Ara seçimi:
Madde 7 – Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliklerinde boşalma olması halinde, ara seçime gidilir.
Ara seçimleri, her seçim döneminde bir defa yapılır ve genel seçimden otuz ay geçmedikçe ara seçime gidilemez.
Ancak, boşalan üyeliklerin sayısı, üye tamsayısının yüzde beşini bulduğu hallerde, ara seçimlerinin üç ay içinde yapılmasına
Türkiye Büyük Millet Meclisince karar verilir. Genel seçimlere bir yıl kala ara seçimi yapılamaz.
(Ek fıkra: 2/1/2003-4778/14 md.) Yukarıda yazılı haller dışında, bir ilin veya seçim çevresinin Türkiye Büyük
Millet Meclisinde üyesinin kalmaması halinde, boşalmayı takip eden doksan günden sonraki ilk Pazar günü o seçim
çevresinde ara seçim yapılır.
Tamam işte. Bahsedilen seçim erken ARA seçim, sadece boşalan yerler için, bu da Haziran 2022 ye kadar olabilir
Ama
Meclis aritmetiğinde muhalefet lehinde bir değişikliğe yol açmaz. CB de yerinde oturmaya devam eder.
Ciddi değişiklik için erken GENEL seçim ve CB seçimi gerekir. Bu da %5-10-15 lik istifalarla olmaz.
Son 3 iş gününde Dow'dan negatif ayrıştık. Buna eyvallah ta (sonuçta kumarhanede her şey mübah),
Avrupa borsaları bugün Dow'dan neden negatif ayrıştı? Bu konuda bir şey okuyan, bilen var mı?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mesele değişsin olmamalı..gelecek olan daha betermi yapacak yoksa gerçekten bir projesi varmı..??bunları açıklaması gerekir muhalefetin..ama her konuşmaları tartışma ve kavga..sizce umut varmı..???bu hükümetin her açığını panzehirle millete açıklamalıdır..ben görmüyorum şahsen..sadece parti içinde entrkalar..ittifak içinde çatlaklar..simdi bunlar varken koltuk kavgası varken millet ne yapsın...kafa karışık oluyor illaki..
Bazıları burada yazıyor attım tuttum kaçtım vurdum .
Herhalde bende sorun var geçen ay ile arada sadece varlık büyümesi 1.85 var bende acaba bende mi sorun var diye merak etmiyor değilim
viop akşam seansı yokmu bugün ..eksi 1.70 görünüyor bloomberg..
Haziran vade kapandı. Ağustos vade var su an 1501.25, kapanışı 149.825'di. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu viop 1.70 eksi gösteriyor.Elektriğe % 15 zam gelmiş omu çarptı acaba ??????? Ne olduda zam geliyor hemde % 15 !!!!!! Yani bu elektrikle üretim yapan tüm işletmelerin zam arayışına girmelerine sebep olur.Yani cepler de delik büyüyor.Kabul edilebilecek bir şey değil.Ama eli mahkum elektrik sayaçları affetmez.
"LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere yaklaşık 50 ile 60 kuruş aralığında zam gelecek. Zammın 26 kuruşu ÖTV'den düşülecek, gerisi pompa fiyatına yansıyacak."
1 Temmuz zamları olarak tarihe geçecek. LPG 5 Tl oldu memlekette.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
· 29 Haz
Haber: İsrail'de yeni enfekte olan her üç kişiden biri, iki doz aşıyı yaptırmış olanlardan oluşuyor
dolar 10 tlye koşuyor ya da koşturuyoruz..israflar o biçim..Ankarada ki Atatürk orman çiftliğindeki gereksiz yatırım ve verdiği zarar akıllara zarar..KESİLEN AĞAÇLARIN YERİNİ NE DOLDURACAK..yapanlar rahat uyumaya devam ediyor sanırım..
Avrupa ve SS'nin deyimiyle her şeye burnunu sokan Amerika yine SSnin deyimiyle hasetinden çatır çatır çatlıyormuş, Dünya bizi kıskanıyormuş. Şahsımın dediğine göre Türkiye'de yaşamadıkları için çok üzülüyorlarmış, üzüntüden yataklara düşmüşler.
Bu Yankilerin borsaları rekora doymuyor. SPX, Nasd** sürekli zirve tazeliyor, ben yazmaktan yoruldum, FDow'da yeni zirveye emin adımlarla ilerliyor ama önemli değil, bizi kıskanıyorlar.
Yarın eksi açılış mı olur üstatlar