Sayfa 166/1004 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 zam yapıldı.

Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun açıklamasına göre, elektrik satış fiyatında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı.

1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek.
    Gözlerine girsin
    Haramı zehir olsun

Yeter da
    5 li çeteye yapılan dolar ödemelerinde kuru 6 dolara sabitlesene

2. verecem elektriği verecem elektriği istersa şahlanmasınlar almanyada kıskanacak fransada kıskanacak bidon keşke Türkiyede yaşasaydım diyecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında artış yapıldığını duyurdu.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Abi sonra patlamasın onlar..
    Tehlikeli sularda yüzmek için uygun bir zaman değil gibi bence...
    Yok patlamaz, şu seviyeden 200 puan bile inse patlamaz. Benim viop işlemlerinin hisse işleminden pek farkı yok. Teminat aşırı derecede yüksek. İlk 30-35 puanlık tepkide maliyet ve kontrat sayısı iner aşağıya. Bunları dolar portföyünü hedge için açmıştım ama olabilecek en kötü senaryo oluştu. Borsa düşerken yükselir diye düşündüğüm döviz yükselmedi. Dow yükselirken aşırı düşüremezler diye düşündüm, düşürdüler. Vade sonunda düşüş bekliyordum ama abarttılar biraz. Sıkıntı yok, ara sıra yol kazaları olur portföy yönetiminde, normaldir. Çabuk toparlanır.

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 zam yapıldı.

Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun açıklamasına göre, elektrik satış fiyatında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı.

1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek.
    Yine şahlanmışız
    Durmak yok, iktidar defolup gidinceye kadar fakirleşmeye devam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
    Ama yol yabdılar. Yetmez mi?
    Hemde duple.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    6d
    Elektriğe 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 zam yapıldı

https://bbc.in/3y5Zy7V

Yuh diyorum yazıklar olsun memleketin geldiği duruma bak.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Gözlerine girsin
    Haramı zehir olsun

Yeter da
    5 li çeteye yapılan dolar ödemelerinde kuru 6 dolara sabitlesene
    söke söke alırlar ne sabitlemesi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Emine Erdoğan : -Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışveriş listemizi hazırlayıp porsiyonlarımızı küçültelim.

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bist 100 de 200 günlük ho 1482 de ,bist 30 1486 da .Yaklaştık bu seviyelere. Altına gelirsek kısa ve orta vadeli pozisyonlar azaltılmalı,vadelide ise short flat hayli avantajlı konuma geçer ve 1191 ve 1243 deki boşlukların (bist 100) dolma ihtimali belirir........
    pazar günü yazılmış 200 günlüklerin altına indi ve hiç çıkamadı üstüne ........bist 100 200 günlük ho 1385 bist 30 1489

Sayfa 166/1004 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •