Üç kargo uçağı isveçten yola çıkmış diyorlar
Printable View
Üç kargo uçağı isveçten yola çıkmış diyorlar
p ranın p si hissedilirse don gömler girmeli
Çok hain bi alış bekliyorum
sert
çok sert
Haber heralde seans sonunda gelir o da jmorgının halkb hedefini 2 ye indirdiği için, dava düştü haberi olur gibime geliyor. du bakalım nolucak
Agustos vadeye makastan 80 puan geçirdiler 2 günde
Bigşort abi eğlenemiyor heralde, biraz eğlenceli hale getirelim :) kemerlerinizi bağlayın, az sonra oluşacak dalgada cihazınızın ayarları ile oynamayın.
Ver müziği palacığım
Bayram sonrasına kadar endeksten bir cacık olmayacak gibi. Nereye kadar düşer acaba?
Bankacılık sektörünun net karı 0cak-mayıs döneminde 132.1 milyar tl (ocak-mayıs 2021: 24.74 milyar tl)- bddk
5 kat kar artmış
ama hisseler yerlerde
Tüm sistemler göstergeler grafikler 5 dakikalıktan saatliğe hepsi sat konumunda. Tam buradan bi dönüş gelir mi ? Palanın işi belli olmaz.
Nisan sonu ile karşılaştırmak lazım.
Ben öz kaynaklara bakıyorum, banka istediği takdirde kolaylıkla kar kalemine transfer edebiliyor.
https://www.bddk.org.tr/bultenaylik
Ac gozluluk yaptik, kazanci kismi cebe atmazsak biz aliriz diyorlar. Benim sistem al konumundan notur bekleye gecti. Ama hala sat demedi.
Dax buradan (12.944) döner.
Longçular biraz nefes alabilecek gibi.
Enflasyon muhasebesi ve döviz fazlalığı yatırımcıyı tedirgin etti bence.
Bu temettü dağıtım işini öz kaynaklara bağlasalar daha temiz bir ileriye doğru projeksiyon olabilir.
Çok güzel özetlemiş oldun, durum aynen bu şekilde. dün bir arkadaş yazmıştı, düştükçe aldık dolandırıldık diye
Hepimizi temettücü yabtılar
Attığın ceton makinada kalıyor, döndüremiyoruz cetonda az olunca sıkıntı yaratıyor
Bugün ilk defa bi kere döndürdüm, makina yutmadı cetonumu
Alıcı yok diye k.çımı yırtıyorum aylardır..Ereğli'de sağlam alıcı buldu %20 düşürdü başka kağıtta bunu yapması söz konusu bile değil.
Dİğerlerinde ise boş kademelere alıyor satıyor 3-5 kademe tokatlıyorlar o kadar yani..
Yabancı olmadan büyük kağıtlar hacimli kalkamaz.
Vade geçişinde haziran kontrat 2829 , şimdi 2680.
%5 küsür tokat
XU100 TL bazlı birebir aynı seviyede
USD bazlı 165$->147$
Kısaca taşıyan longcular hem dolardan hem vadeden güzel tokat yemiş oldu.
Pala şu kalan 1,5 günde bir sürpriz yaparsa bilemem ama zor.
borsaya düşerken alıcı çekilmez yükselirken çekilir
Mesela thy hacimde 1.sırada
O da 15 tl den 50 tl ye kadar fışkırttığı için alıcısı bol
Millet kapışıyor
Hacim yok Bozkurt hacim..Geçen hafta Ereğli hacmi ortalama 3 milyar tl günlük, şu an daha 900..
Bankalar hele bugün 300-500 arası öğlen kademe koydum Garan'a..20 yıldır Garan'ı izlerim bugünkü gibi her kademesinde 20'şer bin lot olan Garan görmemiştim.
1 senedır ky ye bayagı bı mal kıtlemısler dun haber vardı bloombergte..yanlıs olmasın 90 mly r gıbı crıptoda kıtledıler...tum spotcular aglıo krıpto ısı de bıttı bana gore o guzel al sat pıyasası olur...bızde malı devret adam lazım o adam yok...yabancı gelmeden 128..1.70 dolar arası gıder gelır ...eskıden boyle bı habere yuzde 3 zabah gabı yerlestırırdı ...demekkkı bı sıkıntı var hayrola
Akşam da Biden'la anlaşıp kucaklasırsak %5 te öyle çakarlar endekse :)
İyi bi fışkırtsa şöyle en koyusundan yeşil kapanış yabsa alıcı sıraya girer, bizim pala işi bilmiyor
Evet, özel sektör mevduat diye bakmak lazım. Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, Şekerbank o tarafa giriyor.
Kamularda sermaye artışı olmuştu, o kafa karıştırabilir.
Haftalık bülten daha güncel bilgi veriyor bence.
https://i.hizliresim.com/759oudx.jpg
Taşınan Açıklar da artışlar olmuş, HALKB İSCTR VAKBN YKBNK EKGYO TCELL de artış var, THYAO biraz azalmış,
https://i.hizliresim.com/ivyad8x.PNG
Marjin saati de geçti, var mı kıpraşma
bize sokarken 5 dk çat çat sokuyorlar
aynısı olmalıki ödeşelim
bidon ile jelibon ticareti anlaşması imzalanmış tam 1 milyar dolar gelecek ordan :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bence bir yatırımcı dün havlu attı ve gitti. Traderlar aldıklarını birbirine yıkmaya çalışıyor olabilir.