Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    kemal 100 milyar doları dien senmiydin swap felan

nerede paracıklar haber ne zaman geliyor
    amerikalılar hesap kitabı bizden daha iyi biliyo, sizin ekonominizin 100 milyara falan ihtiyacı yok demişler.. jp morgana talimat vermişler, lazımsa gereken likiditeyi o sağlayacakmış.. tabii biraz vakit lazım, jpm düşükten biraz mal toplayacak önce

2. Bayram sonrasına kadar endeksten bir cacık olmayacak gibi. Nereye kadar düşer acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bayram sonrasına kadar endeksten bir cacık olmayacak gibi. Nereye kadar düşer acaba?
    Dış piyasalara bağlı, dax dönerse bu da döner heralde, onuda feci zopalamışlar
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bankacılık sektörünun net karı 0cak-mayıs döneminde 132.1 milyar tl (ocak-mayıs 2021: 24.74 milyar tl)- bddk

5. 5 kat kar artmış
    ama hisseler yerlerde

6. Tüm sistemler göstergeler grafikler 5 dakikalıktan saatliğe hepsi sat konumunda. Tam buradan bi dönüş gelir mi ? Palanın işi belli olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bayram sonrasına kadar endeksten bir cacık olmayacak gibi. Nereye kadar düşer acaba?
    Şu an kim ne yorum yaparsa yapsın sallama olur çünkü dünden beri hacimler o kadar düşük ki. 1 Milyar TL'yi aşan tek kağıt THY.
    Hafif bir satış olsa endeks yamuluyor, hafif alındı mı artıya bile geçebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    5 kat kar artmış
    ama hisseler yerlerde
    Nisan sonu ile karşılaştırmak lazım.
    Ben öz kaynaklara bakıyorum, banka istediği takdirde kolaylıkla kar kalemine transfer edebiliyor.

https://www.bddk.org.tr/bultenaylik
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 167/1003 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •