Vermeyecemm diyor. Ooooo çok.sert:)
Waww
Printable View
Vermeyecemm diyor. Ooooo çok.sert:)
Waww
Buralardan mal toplayamazsin. Veremessinde, kimse enayi değil. Mal vermek istiyorsan geçeceksin önce 5050 zirvenin. Sonra gör bak nasıl atliyorlar.
Gene gidecem ayaklarına yatıyor, yersen:)
Ytd
Fren biraz daha uzaklasirsa ossurugunun kokusunu alamayacak diye biraz hareket etti kodugum
Şimdi tavan oldu fren. Baklilm ne mesafeden takip edecek. Lesci olduğu için uzun mesafeden takip edebilir.
Bi vuramadin tavana. Dansöz gibi kivirtiyirsun. İki dakika delikanlı ol amk
Balata kokusunu takip et leş kargasi
Kepetto söve söve 16 bin yapacaksın sen bunu arkandayız:)
Nefesi yok ki gitsin, bir 4000 üzeri atamadın be
Bedelsizler gene birlikte hareketlendi gibi görünüyor. İnşallah bu sefer devamı gelir.
Son yapılan maaş artışları ve KDV artışları sonrasında bir süre daha enflasyon etkisi de am edecek görünüyor. Bu durum borsayada yansıyacaktır. Bizimki nasıl yansıtır bilemiyorum:)
Bi endex kizarsada düşsem diyorsun ama işte bazen mazlumun ahı meselesi oluyor. Olmuyor dimi. Yemiyor toton:)
Vermese ünal ağa vermezdi kartonda o bile verdiyse bu hayda hayda vermeli bedelsizi 4.873.440 nedir?Yaz kızım 3 torba çimento:cool:
Bu hissede tek dezavantaj, ana lotlarin kilitli olması ve dönen az sayıda lotun ise sayılıyor olması. Bu durumda vurkac için giren arkadaşların kasaya karşı kazanma şansı sıfır oluyor. Çok şanslı iseler özel bir durumun yaşanması gerekiyor. Beeessizleron anı yükselişler, sektördeki etki, endexin ziplamasj gıbı. Bulanık şu yoksa anda yok. Ama ava giderken avlanmak daha yüksek olasilik:)
Sana kırmızı çok yakışıyor ama birde yeşil dene seveceksin bak:)
Sn Kepetto iflah kesip, fitil patlatan zoytarı ekibi vardı, teee Fransız patrona translate mektup yazıp onu burada dönen dolaplara dair bilgilendirmiş ve birkaç vakte kadar eli mecbur hale getirmişti Türk patronu 🤣🤣Fitili patlattı içlerinde o kafa tuttukları ihtiyar…Bu komisyoncunun yazdığı komediden de öte soytarılık içeren mesajlarını beğenip, ağam üstadım böyüksün diye yalayan tipler de hiç az değildi. O zaman da demiştim üstüne basa basa; yine söylüyorum patron çok güçlü öyle tehditle, şantajla iş yapmaz, ne zaman keyfi isterse o zaman fitilleri patlatır. Kenarda 3-5 lot duracak ve nasipse faydalanacak insanlar. Gerisi lafı güzaf…
Nibas ve alcar hareketli, bazen kiclarina takılıyor bunların
İyice kocadi, daha fazla elleme kepaze olmadan geberse gitse..
Üç beş lotla bende yıllardır bekliyorum ne zaman yavruları elimize alırsam o zaman bakarız
Bugün uyuz essek modunda. Zopalasan gitmez amk
kenyalının başına güneş geçti galiba!Sağ taraf kalınlaştı
Git gel konya 6 saat...
Bugün, doldur boşalt, en son ele vermece yapacak gibi modu,ytd
Deprem bölgesindeki konutların teslimatına eylül-ekim gibi başlanacak. Bir yılda 313 bin konut yapılacak. Sadece deprem bölgesinde yeniden yapılması gereken bağımsız birim sayısı 850 bini aşıyor.
Peki, sektörler bu hıza ayak uydurabilecek durumda mı? Örneğin, çimento sektörü deprem bölgesinin yeniden inşası ve ülke çapında kentsel dönüşüm uyanışı ile birlikte artan çimento ihtiyacını karşılayabilecek mi? Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Başkanı Fatih Yücelik ile buluştuğumda aklımdaki ilk soru buydu. Yücelik, net bir şekilde, "Evet, rahatlıkla karşılar, çimento kapasite fazlası olan bir sektör" dedi.
Bizim çimento sektörü olarak yıllık üretim kapasitemiz 119 milyon ton. İç pazar satışımız 54 milyon ton. İhracatımız 20 milyon ton. Yani çimentoda kapasite fazlamız var. Ülke çapında topyekûn bir kentsel dönüşüm olsa bile biz sektör olarak ihtiyaca yeteriz. Ancak tek konu çimento değil, çimento üretimi yeterli olsa da inşaat ekosisteminin yeterliliği önemli.
Deprem bölgesinde depremden bu yana fiyatı artmayan tek ürün çimento ve biz bunu artık yönetmekte çok zorlanıyoruz. Şu ana kadar ton başına yansıtmamız gereken 200-300 liralık bir fark var biz bunu yansıtmadık. Ama düşünün her şeyin fiyatı arttı bir mikserin fiyatı bugün 160-170 bine çıktı.
Yücelik 'bugünün öncelikli' gündemi olarak nitelediği yukarıdaki maddeleri sıraladıktan sonra yarının öncelikli gündemi dediği sektörün sürdürülebilirlik hedeflerini anlattı. Sektörde yapılan yeni yatırımların hepsinin sürdürülebilirlik stratejisi kapsamında sıfır karbon hedefi ile uyumlu yapıldığını söyledi. Şu anda sektörün yüzde 30'unda ısı geri kazanım sistemleri ile elektrik tüketimini azalttıklarını anlattı.
Yata yata buyucugun amk , kalk bakalım. Uza biraz
Dostlar iyi akşamlar.
1 sene öncesiydi galiba büyük hedefimiz 5000 geçildi ve oradan kar satışı yedi doğal olarak
buraya kadar geldik.borsanin rekor kırdığı şu gunelrde tekrar 5000 deneyebilir
Ytd