Sayfa 168/404 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,667
    Vermese ünal ağa vermezdi kartonda o bile verdiyse bu hayda hayda vermeli bedelsizi 4.873.440 nedir?Yaz kızım 3 torba çimento
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Vermese ünal ağa vermezdi kartonda o bile verdiyse bu hayda hayda vermeli bedelsizi 4.873.440 nedir?Yaz kızım 3 torba çimento
    Unal aga tam.zamaninda verdi, büyük bir rakip geliyor diye acele verdi. Sonrası malum , grev üretim bandının bakıma alınması falan filan. Sürünüyor şimdi. Bizimkide kendi kendine vermez. Zorlama gelecek devletten. Bunlar zopadan anlar.

3. Bu hissede tek dezavantaj, ana lotlarin kilitli olması ve dönen az sayıda lotun ise sayılıyor olması. Bu durumda vurkac için giren arkadaşların kasaya karşı kazanma şansı sıfır oluyor. Çok şanslı iseler özel bir durumun yaşanması gerekiyor. Beeessizleron anı yükselişler, sektördeki etki, endexin ziplamasj gıbı. Bulanık şu yoksa anda yok. Ama ava giderken avlanmak daha yüksek olasilik

4. Sana kırmızı çok yakışıyor ama birde yeşil dene seveceksin bak

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Unal aga tam.zamaninda verdi, büyük bir rakip geliyor diye acele verdi. Sonrası malum , grev üretim bandının bakıma alınması falan filan. Sürünüyor şimdi. Bizimkide kendi kendine vermez. Zorlama gelecek devletten. Bunlar zopadan anlar.
    Sn Kepetto iflah kesip, fitil patlatan zoytarı ekibi vardı, teee Fransız patrona translate mektup yazıp onu burada dönen dolaplara dair bilgilendirmiş ve birkaç vakte kadar eli mecbur hale getirmişti Türk patronu 🤣🤣Fitili patlattı içlerinde o kafa tuttukları ihtiyar…Bu komisyoncunun yazdığı komediden de öte soytarılık içeren mesajlarını beğenip, ağam üstadım böyüksün diye yalayan tipler de hiç az değildi. O zaman da demiştim üstüne basa basa; yine söylüyorum patron çok güçlü öyle tehditle, şantajla iş yapmaz, ne zaman keyfi isterse o zaman fitilleri patlatır. Kenarda 3-5 lot duracak ve nasipse faydalanacak insanlar. Gerisi lafı güzaf…

6.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Sn Kepetto iflah kesip, fitil patlatan zoytarı ekibi vardı, teee Fransız patrona translate mektup yazıp onu burada dönen dolaplara dair bilgilendirmiş ve birkaç vakte kadar eli mecbur hale getirmişti Türk patronu ����Fitili patlattı içlerinde o kafa tuttukları ihtiyar…Bu komisyoncunun yazdığı komediden de öte soytarılık içeren mesajlarını beğenip, ağam üstadım böyüksün diye yalayan tipler de hiç az değildi. O zaman da demiştim üstüne basa basa; yine söylüyorum patron çok güçlü öyle tehditle, şantajla iş yapmaz, ne zaman keyfi isterse o zaman fitilleri patlatır. Kenarda 3-5 lot duracak ve nasipse faydalanacak insanlar. Gerisi lafı güzaf…
    Kendilerine patlayan bisey olmamıştır. Gene garibana patlatmislardir hocam. O zaman gerekli uyarıyı yapmıştın ama anlayana işte. Yahudinin malının çetelesi hadlerinemi. Neyse Zaman ile mücadele içindeyiz , sabırla bekliyoruz.

7. Nibas ve alcar hareketli, bazen kiclarina takılıyor bunların

8. İyice kocadi, daha fazla elleme kepaze olmadan geberse gitse..

Sayfa 168/404 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •