Vermese ünal ağa vermezdi kartonda o bile verdiyse bu hayda hayda vermeli bedelsizi 4.873.440 nedir?Yaz kızım 3 torba çimento![]()
Vermese ünal ağa vermezdi kartonda o bile verdiyse bu hayda hayda vermeli bedelsizi 4.873.440 nedir?Yaz kızım 3 torba çimento![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu hissede tek dezavantaj, ana lotlarin kilitli olması ve dönen az sayıda lotun ise sayılıyor olması. Bu durumda vurkac için giren arkadaşların kasaya karşı kazanma şansı sıfır oluyor. Çok şanslı iseler özel bir durumun yaşanması gerekiyor. Beeessizleron anı yükselişler, sektördeki etki, endexin ziplamasj gıbı. Bulanık şu yoksa anda yok. Ama ava giderken avlanmak daha yüksek olasilik![]()
Sana kırmızı çok yakışıyor ama birde yeşil dene seveceksin bak![]()
Sn Kepetto iflah kesip, fitil patlatan zoytarı ekibi vardı, teee Fransız patrona translate mektup yazıp onu burada dönen dolaplara dair bilgilendirmiş ve birkaç vakte kadar eli mecbur hale getirmişti Türk patronu 🤣🤣Fitili patlattı içlerinde o kafa tuttukları ihtiyar…Bu komisyoncunun yazdığı komediden de öte soytarılık içeren mesajlarını beğenip, ağam üstadım böyüksün diye yalayan tipler de hiç az değildi. O zaman da demiştim üstüne basa basa; yine söylüyorum patron çok güçlü öyle tehditle, şantajla iş yapmaz, ne zaman keyfi isterse o zaman fitilleri patlatır. Kenarda 3-5 lot duracak ve nasipse faydalanacak insanlar. Gerisi lafı güzaf…
Nibas ve alcar hareketli, bazen kiclarina takılıyor bunların
İyice kocadi, daha fazla elleme kepaze olmadan geberse gitse..
Yer İmleri