Teyzesiz bir hiç olduklarını anladılar. Artık ne tavizler verdilerse.
CB yardımcıları BB başkanları olacakmış diyorlar. Buna rağmen KK aday olursa yine o iş zor. İzleyelim görelim.
Oynat Uğurcuğum.
Printable View
Teyzesiz bir hiç olduklarını anladılar. Artık ne tavizler verdilerse.
CB yardımcıları BB başkanları olacakmış diyorlar. Buna rağmen KK aday olursa yine o iş zor. İzleyelim görelim.
Oynat Uğurcuğum.
Borsa KK'na selam duruyor...
90 larda başta doğru düzgün parti yokken bile ülke iç dinamitleri saglamdi,şimdi amma buyutuluyor yok o yapamaz bu yapar vs , siyasetin artık gündemden düşmedi lazım,
Burada hangi evde hanımın sözünün geçmediği görülmüş de Meral ablanın sözü geçmeyecek. Ülkenin genetiğinde klibiklik var. Başkanın böyle pot pot attığına bakmayın evde yenge bunu dört döndürüyor. Tek bildiğim soğan erkeği Reha Gaya başkan. Ondan başka herif tanımam. O da bir yere giderken yengenin çantasını taşıyor. Bizim halimizi düşünün artık. Bulaşık çamaşır ütü temizlik dernek gazete okumaya vakit kalmıyor. Ne zaman itiraz etsem terlikle geliyor.
Vay arkadaş kimse durumu çakmadı. Kılıçtaroğlu video çekerken mutfakta sarı bez varken çekiyor. Adam mutfağı toparlayıp bulaşıkları makineye atıp gücün yetişiyor video çekmeye. Yenge video çekerken terlikle bekliyor. Sonra Meral abla kırılınca Selvi Kılıçdaroğlunu arıyor senin herif beni incitti diye dolduruyor Selvi hanım Kemal Kılıçtaroğluna fırçayı kayıyor evde görüşeceğiz diye. Kemal Kılıçdaroğlunun eli ayağı tutuşuyor Meral hanımı arıyor abla gel masayı toplayacak adam yok. Temel Karamollaoglunda alzheimer var masaya çatak bıçak yerine tuvalet fırçası koymuş tabak yerine maşrafa koymuş. Sürahi yerine ibrik koymuş. İçeri girerken terlik yerine takunya koymuş. Meral hanım gelecek bunları düzene koyacak. Yoksa ev bir haftada kokar.
Burada herkes Meral ablaya vuruyor sallıyor ya evde TV karşısına geçince yenge varken. Meral abla olmadan bu masa olmaz diyordur. Meral abla bu ülkenin direği diyordur. Yoksa yengeler burunlarından fitil fitil getirir. Vay kilibikler sizi.
Aman hocam, rica ederim bunlara alıntı yaparak cevap vermeyin ki benim gibi ret listesine almış olanlar görmesin., hatta mümkünse hiç cevap vermeyin..
Ne amaçla yazdıkları belli bu 2 saray soytarısı haftasonu zevkten kuduruyordu, şimdi de kahroluyorlar, biri kaybolmuş zaten, bu da defolur gider bir süre sonra...
Bide gonyaspor var. Ahaber den bi hırsız getirdiler İlhan palutu gönderdiler kan değişimi diye. O gün bugün takım gol atamıyor gelen geçen vuruyor taraftar belediye destekli avukatı istifaya çağrıyı sürekli. Oradan da akp darbe aldı. RTE nin işi yaş. Belki askere talimat verir de asker muhtıra yayınlar da mağdurum der. Yada Yargıtay akp ye kapatma davası açması gerekiyor yoksa işler yaş.
Adayı masanın en yaşlı üyesi Temel Karamollaoglu açıklayacak. Adamda Alzheimer varsa adayımız Erbakan derse ne olcak. Fatih Erbakan mi aday olacak.
Ne olursa olsun benim kafam rahat.
Kime oy vermeyeceğimi biliyorum. Dolayısıyla kime oy vereceğim de net.
benim kuzen ip il teşkilatında g.merkeze küfürlü bir sürü mesaj geliyormuş dedi..
meral de kendini kurtarsın diye, içeri girdim ama teklifim de kabul edildi ayaklarında..
Meral abla masaya nasıl döndü. Mansur ve Ekrem Meral ablaya gider. Meral abla hüngür hüngür ağlamaktadir. Beni bu beşli kırdı diye. Sonra Ekrem eve gidince durumu Dilek hanıma anlatır. Dilek hanım durumu Selvi hanıma anlatır. Tabi anlatırken biraz daha abartarak anlatır. Selvi hanım Kemal Kılıçdaroğlunu fırçalar ağzından girer burnundan çıkar. Kemal bey de koşarak Meral abla nin gönlünü alır. Onlar ermiş muradına biz bakalım gırgır şamata ya.
Ersan Şen in moralim çok bozuk. Adam aradan sıyrılır CB olurum hayali kurarken hayallerini suya düştü. Masadan ne çıkacak dur bakim Selvi hanım da çıkabilir aday olaraktan hepsinin eli ayağı tir tir titriyordur kapıyı bir daha vurup çıkarsa bu sefer menteşeler sökülür.
bende en çok onaüzüldüm bi telefonla sivri akıllı birileri bu forumda adamı neredeyse reisi cumhur ilan edecektiler
İp desteği olmadan KK kazanma ihtimali (nerdeyse) yoktu...
https://mobile.twitter.com/ajans_muh...44100867833856
Ne yani şimdi Kılıçtaroğlu CB adayı Mansur ve Ekrem CB yardımcısı adayı olursa seçimi de kazanırsak onlar Kılıçtaroğlundan affını isteyemez mi. Fuat Oktay gibi CB yardımcısı mi olur yoksa aktif mi. Bence aflarını isterler. Hukuken olmuyor diye. Sonrakinde gerçekten aday olur.
bu iş
ip olmasada olacaktı 1 tur da olmaz 2 tur da olacaktı (neyapacaktı meral teyze akp yi mi destekleyecekti)
fakat gönlümüzden gecen ilk turda bu işin bitmesi
Şimdi ikinci teorim seçim olmaz diyorum.
Benim cts itibariyle nişan düğün hazırlıkları başlayacak uzun süre almam lazım. Hepsini biranda çözemem.
alıntı yapmıyorum red listesi kullananlar için
koçum biz anlamayız yırtmayın bi yerlerinizi
gidin kripto trollüğe devam edin
Şaka maka bu durumda bu iş ilk turda bitebilir.bunca kaos sonunda çok iyi sonuç.
"Anayasa Mahkemesi'nin kararını tanımıyorum, saygı da duymuyorum." diyen biri vardı. Sıradaki haber onlar için gelsin:
İmamoğlu-Yavaş formülüne Saray’dan tepki
https://tele1.com.tr/imamoglu-yavas-...-tepki-800159/