benim kuzen ip il teşkilatında g.merkeze küfürlü bir sürü mesaj geliyormuş dedi..
meral de kendini kurtarsın diye, içeri girdim ama teklifim de kabul edildi ayaklarında..
benim kuzen ip il teşkilatında g.merkeze küfürlü bir sürü mesaj geliyormuş dedi..
meral de kendini kurtarsın diye, içeri girdim ama teklifim de kabul edildi ayaklarında..
Meral abla masaya nasıl döndü. Mansur ve Ekrem Meral ablaya gider. Meral abla hüngür hüngür ağlamaktadir. Beni bu beşli kırdı diye. Sonra Ekrem eve gidince durumu Dilek hanıma anlatır. Dilek hanım durumu Selvi hanıma anlatır. Tabi anlatırken biraz daha abartarak anlatır. Selvi hanım Kemal Kılıçdaroğlunu fırçalar ağzından girer burnundan çıkar. Kemal bey de koşarak Meral abla nin gönlünü alır. Onlar ermiş muradına biz bakalım gırgır şamata ya.
Ersan Şen in moralim çok bozuk. Adam aradan sıyrılır CB olurum hayali kurarken hayallerini suya düştü. Masadan ne çıkacak dur bakim Selvi hanım da çıkabilir aday olaraktan hepsinin eli ayağı tir tir titriyordur kapıyı bir daha vurup çıkarsa bu sefer menteşeler sökülür.
bende en çok onaüzüldüm bi telefonla sivri akıllı birileri bu forumda adamı neredeyse reisi cumhur ilan edecektiler
bir halt olacağı yok.
İp desteği olmadan KK kazanma ihtimali (nerdeyse) yoktu...
https://mobile.twitter.com/ajans_muh...44100867833856
Yer İmleri