benim kuzen ip il teþkilatýnda g.merkeze küfürlü bir sürü mesaj geliyormuþ dedi..
meral de kendini kurtarsýn diye, içeri girdim ama teklifim de kabul edildi ayaklarýnda..
benim kuzen ip il teþkilatýnda g.merkeze küfürlü bir sürü mesaj geliyormuþ dedi..
meral de kendini kurtarsýn diye, içeri girdim ama teklifim de kabul edildi ayaklarýnda..
Meral abla masaya nasýl döndü. Mansur ve Ekrem Meral ablaya gider. Meral abla hüngür hüngür aðlamaktadir. Beni bu beþli kýrdý diye. Sonra Ekrem eve gidince durumu Dilek hanýma anlatýr. Dilek haným durumu Selvi hanýma anlatýr. Tabi anlatýrken biraz daha abartarak anlatýr. Selvi haným Kemal Kýlýçdaroðlunu fýrçalar aðzýndan girer burnundan çýkar. Kemal bey de koþarak Meral abla nin gönlünü alýr. Onlar ermiþ muradýna biz bakalým gýrgýr þamata ya.
Ersan Þen in moralim çok bozuk. Adam aradan sýyrýlýr CB olurum hayali kurarken hayallerini suya düþtü. Masadan ne çýkacak dur bakim Selvi haným da çýkabilir aday olaraktan hepsinin eli ayaðý tir tir titriyordur kapýyý bir daha vurup çýkarsa bu sefer menteþeler sökülür.
bende en çok onaüzüldüm bi telefonla sivri akýllý birileri bu forumda adamý neredeyse reisi cumhur ilan edecektiler
bir halt olacaðý yok.
Ýp desteði olmadan KK kazanma ihtimali (nerdeyse) yoktu...
https://mobile.twitter.com/ajans_muh...44100867833856
Yer Ýmleri