Hscb kkm oranları düşmüş sanırım bugün 150k 25 oran verilmiş bir tanıdığıma.Başka güncel oran alan oldu mu?
Hscb kkm oranları düşmüş sanırım bugün 150k 25 oran verilmiş bir tanıdığıma.Başka güncel oran alan oldu mu?
Yalandan fx
Diğer bankalarla nerdeyse aynı
Millet fx den alıp şubeden çekmesin diye ayar veriyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Miami’de neler oluyor ?
https://i.hizliresim.com/c9xlztt.jpeg
İlk 6 ay zam oranı yüzde 40!! Enflasyon kur düşecekAlıntı:
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam-Haber Global
Çivi çiviyi söker diye boşa dememişler.
https://www.sanalbasin.com/cumhuriyet-gazete-mansetleri
Son 6 aydaki banknot basım için ithal edilen GÜNLÜK TIR sayısı 1 den 3 e çıkmış.
Altınkaynak hayırlı günler diler...
19.9610 20.1410
Günlerdir Denizbank'ın 20 bin TL faizsiz kredi teklifi karşıma çıkıyor. Bankanın müşterisi de değilim. Bir deneyeyim dedim. Uygulamasını indirdim, faizsiz kredi için müşteri olma prosedürüne yönlendiriyor, o prosedür de son aşamada hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, önce ben gidip ATM'nin birinden başvuru yapıyormuşum, sonra kredi kartı gönderiyorlarmış, sonra hesap açıyorlarmış, sonra kredi tahsis ediyorlarmış, dinlerken fenalık geldi bana. Kredi kartının aidatı da 400-600 TL arasında. Yani tüm sistem müşteriye aidatlı kredi kartı satmak üzerine. Önce müşteriyi çek sonra hissettirmeden azar azar saptır mantığıyla icat edilen bir ürün daha.
Bu arada yapılan apartman toplantısı sonucunda kapıcıyla devam kararı alındı yani çift dikiş kabul edildi :) EGEDUK kulakların çınlasın dediğin oldu :) ben ve bir kaç komşunun bastırması ile kapıcı dairesine elektrik ve su saati bağlanmasına karar aldırdık ayrıca verilen bayram ikramiyesi gibi ekstraları kaldırttık tek kazanımlar bunlar oldu :)
https://twitter.com/secimtr2023/stat...jav7j46Rg&s=19
Bize yok mu ps5 e geçmek istiyorum ps4 den sıkıldım
Adam bulmuş güzelim hayatı bırakır mı; bahri çalışsın kapıcı otlansın a.q ..Millet boşuna Üniversite okuyor bir zengin apartman kapıcılığı kaptı mı Kemal sunalın filminde ki gibi apartmanın sahibi olur ...Allah kolaylık versin , Ben 10 yıl önce bu tarz kontları boraktım ...Herşeyi firma yapıyor...
Sn. Virtue'nin pesimistik entry'lerini gördükçe aklıma tek bir şey geliyor. Tecrübelerim beni yamultmuyorsa seçimin sonucu ne olursa olsun iki ucu pohlu değnek ve de çılgın bir kıyamet senaryosu ile çok hızlı bir devalüasyon yaşanacak ilk dip dalgası vurduğunda. Ve iktidar koltuğunu korursa büyük ihtimal tıpkı tansu çillerin 94 krizinde yediği halt misali önce piyasaya kafa tutan , sonrasında yandım anam diyip geri vitese takan baş döndürücü bir paradigma yaşanacak. o fırtınada hayatta kalanlar başarılı sayılır :)
Ben dışardan hizmet alımı yapalım dedim komşular asansörde kalırsak kim yardıma koşacak dedi sırf bunun için kapıcı kalsın diyenler var :) diyorum ki yeniden kıdem tazminatı yüküne giriyoruz hazır fırsat ayağımıza gelmiş diyorum kapıcısız olmazmış :) adam bim den çıkmıyor ama kapıcı kalsın diyor :)
Nisanda tekrar kart aidati, yilda 1 kere..
World Platinum - - 456,5 TL - Yıllık; BSMV Dahil 01.01.2023
Ben Ekimde iptal ettirecegim ettirebilirsem ettiremezsem de aidatsiz kartlari olan Worldeko'ya cevirttirecegim.
Hanim bir turlu iptal ettiremedi ve careyi aidatsiz karta cevirtmekte buldu..
Syg,
Şenol Babuşcu (@senolbabuscu) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/senolbabuscu?t=3...y_M1ybL1A&s=08
Geliyor gelmekte olan
Ykb eko kart alin para odemeyin.yalniz 3 taksit veriyor genelde.
HSBC MT su anda cok yuksek dolar talebi var dedi.
Ihtiyaci olan da aliyor olmayan da amac alip 25 den satmak secim sonrasi muhtemel faiz artisi ile dusunce geri almak imis..
Yani pure speculation
Syg,
Serbest piyasayla resmi kur arasındaki fark ne zaman kapanacak? Seçim sonrası ikisi birleşir mi yoksa bundan sonra böyle mi gideceğiz.
Ayrıca fx piyasası da serbet piyasa ve dolar orada 19,38.Yoksa 19,38'i devlet belirlemiyor, serbest piyasada oluşuyor bu fiyat ta.
Ama iş fizikiye gelince dolar 20 lira.
Yani ortada bir de sanal dolar mı var.
Seçime 20 ile girildi diyelim
RTE kazandı 25 e fırladı
Bay Kemal reis kazanırsa doların 25 olacağı varsa da Kemal dede kazandı ülke nefeslenir dış yatırımcı vs . 20 de yatay gitme olasılığı nedir acaba ?
Tabi bunların cevabı artık verilemeyecek kadar arap saçı oldu
Bankada 100 bin doların var
Bozduracaksın TL ye
Banka al sana 1.950.000 diyor
Tahtakale aman abim güzel abim gel ben sana 2 MİO TL veriyorum diyor
Bugün ki curcunadan anladığım bu