Sayfa 168/1003 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Sn. Virtue'nin pesimistik entry'lerini gördükçe aklıma tek bir şey geliyor. Tecrübelerim beni yamultmuyorsa seçimin sonucu ne olursa olsun iki ucu pohlu değnek ve de çılgın bir kıyamet senaryosu ile çok hızlı bir devalüasyon yaşanacak ilk dip dalgası vurduğunda. Ve iktidar koltuğunu korursa büyük ihtimal tıpkı tansu çillerin 94 krizinde yediği halt misali önce piyasaya kafa tutan , sonrasında yandım anam diyip geri vitese takan baş döndürücü bir paradigma yaşanacak. o fırtınada hayatta kalanlar başarılı sayılır

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam bulmuş güzelim hayatı bırakır mı; bahri çalışsın kapıcı otlansın a.q ..Millet boşuna Üniversite okuyor bir zengin apartman kapıcılığı kaptı mı Kemal sunalın filminde ki gibi apartmanın sahibi olur ...Allah kolaylık versin , Ben 10 yıl önce bu tarz kontları boraktım ...Herşeyi firma yapıyor...
    Ben dışardan hizmet alımı yapalım dedim komşular asansörde kalırsak kim yardıma koşacak dedi sırf bunun için kapıcı kalsın diyenler var diyorum ki yeniden kıdem tazminatı yüküne giriyoruz hazır fırsat ayağımıza gelmiş diyorum kapıcısız olmazmış adam bim den çıkmıyor ama kapıcı kalsın diyor

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Çivi çiviyi söker diye boşa dememişler.

https://www.sanalbasin.com/cumhuriyet-gazete-mansetleri

Son 6 aydaki banknot basım için ithal edilen GÜNLÜK TIR sayısı 1 den 3 e çıkmış.
    Parası rezerv para olmayan herhangi bir ülkede dolaşımda olan para miktarı 2 katına çıkarsa ne olur?

Ekonomist değilim, ancak pazarda bir ürün bollaşıyorsa fiyatı otomatik olarak düşüyor.

Bu da böyle bir şey midir?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu arada yapılan apartman toplantısı sonucunda kapıcıyla devam kararı alındı yani çift dikiş kabul edildi EGEDUK kulakların çınlasın dediğin oldu ben ve bir kaç komşunun bastırması ile kapıcı dairesine elektrik ve su saati bağlanmasına karar aldırdık ayrıca verilen bayram ikramiyesi gibi ekstraları kaldırttık tek kazanımlar bunlar oldu
    Bayram ikramiyesi ve ek ödemeleri bizde kaldırdık
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    YKB bugune kadar yillardir full olarak iade ederdi kredi karti aidatini bu sene 6 ay acik kalmasi sarti ile %75 ini iade etti.

Ben de ekim ayinda 6 ay dolunca iade edecegim kartlarini...

Ceza olarak da 10 sene boykot.

Syg,
    6 ay sonra yeniden kart ücreti tahakkuk edecek. Hanımada aynısını yaptılar. Ben iade et dedim. Neyapar bilemem
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    6 ay sonra yeniden kart ücreti tahakkuk edecek. Hanımada aynısını yaptılar. Ben iade et dedim. Neyapar bilemem
    Nisanda tekrar kart aidati, yilda 1 kere..

World Platinum - - 456,5 TL - Yıllık; BSMV Dahil 01.01.2023

Ben Ekimde iptal ettirecegim ettirebilirsem ettiremezsem de aidatsiz kartlari olan Worldeko'ya cevirttirecegim.

Hanim bir turlu iptal ettiremedi ve careyi aidatsiz karta cevirtmekte buldu..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Nisanda tekrar kart aidati, yilda 1 kere..

World Platinum - - 456,5 TL - Yıllık; BSMV Dahil 01.01.2023

Ben Ekimde iptal ettirecegim ettirebilirsem ettiremezsem de aidatsiz kartlari olan Worldeko'ya cevirttirecegim.

Hanim bir turlu iptal ettiremedi ve careyi aidatsiz karta cevirtmekte buldu..

Syg,
    YKB benden de bir 100 kağıt kaptı a.q Bende önce aidatsıza sonra da temelli elveda diyecem...Bu arada kart ödeme günü bayrama denk geldiğinden 24 pazartesiye atmış.O parayı gecelik 29 dan bağladım 100 kağıdı geri alacam ama yaptıklarınında intikamını alacağım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    YKB benden de bir 100 kağıt kaptı a.q Bende önce aidatsıza sonra da temelli elveda diyecem...Bu arada kart ödeme günü bayrama denk geldiğinden 24 pazartesiye atmış.O parayı gecelik 29 dan bağladım 100 kağıdı geri alacam ama yaptıklarınında intikamını alacağım...
    Af yok...

Bu acidan en sert bankadir..

En guzeli hic bulasmamak...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 168/1003 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz