Dünden beri ağzımı açmadım zaten.:kahkah:
Printable View
https://www.sondakika.com/spor/haber...ebiy-17474237/
TRT Spor'da muhabirler Almanya'dan canlı yayın yaparken arka planda ilginç sesler duyuldu. Rejiden olduğu tahmin edilen bir kişinin, "Gece 2'de yatacağına tıraş olsaydın ya. Tabii gece 2'ye kadar pompa." dediği duyuldu. Kanal yönetimi yaptığı açıklamada, "Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tamamlanana kadar ilgili personel açığa alınmıştır." ifadelerini kullandı.
30.06.2024 17:37 Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş
Facebook'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
EURO 2024'ün düzenlendiği Almanya'dan canlı yayın gerçekleştiren TRT Spor ekranlarında ilginç anlar yaşandı. Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon canlı yayında son gelişmeleri aktarırken, arka planda gazetecilerin sesini bastıran ilginç bir muhabbet duyuldu."GECE 2'YE KADAR POMPA"Rejide yaşandığı tahmin edilen canlı yayın kazasında, söz konusu diyalog şöyle gelişti: "Tıraş olacak mısın? Otele bir yerleşsek. Gece 2'de yatacağına tıraş olsaydın ya. Tabii gece 2'ye kadar pompa."
Ben anlamadım üstadlar. Gece ikiye kadar pompa ne demek?
Almanya’da gece ikide benzine zam geldi anlamında mı?
Kök maaşın da köklendiği kesinleşti, yasal değişiklik lazımmış torbaya koymamışlar :yes:
https://resmim.net/cdn/2024/06/30/WfnGcy.jpg
Düdüklendiğini ancak anlayan A.K. partili bir emekli dayı daha :kahkah:
Dur daha sen epeyce kökleyecekler sana.:yahoo:
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...uk-814595h.htm
Bir bankadan reklam filmi için seslendirme teklifi alan Nejat İşler, para istemediğini, bankanın öğrencilere burs vermesini istedi.
Bankanın bin öğrenci önerisine karşılık, İşler Koca banka bu kadar mı öğrenciyi okutur? diyerek sayının beş bine çıkarılmasını istedi.
Oda TV yazarı Sina Koloğlu nun yazısına göre banka, oyuncunun isteğini kabul etti.
Sosyal medyada gündem olan bu haber sonrası oyuncuya Helal olsun yorumları yağdı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...ource=Anasayfa
Kula Belediye Başkanı CHP li Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri paylaştı:
S.OGAN,
İncinsen de sözün düzünü diyeceğim...
Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!
Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı,
para düşkünü bir siyaset tüccarı,
cehennemin kapılarını milletin üstüne kitleyen, Türkiye'nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir B.O.P ajanısın!
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Benim siyasette en merakla takip ettigim konu bu Sinan OGAN'in gelecegi.
Bu ulkeye yapilacak en buyuk kotulugu yapan bir ajan, kemik MHP'li bir siyaset simsari.
Bakalim ne olacak, gorecegiz.
:whistling:
https://www.youtube.com/watch?v=MVTq87pzV08
Bu haftaki kısımda 2 önemli şeyin altı çizilmiş...En güzeli winner Ceket a.q....:kahkah: Ulan bu adamı Kim CHP nin başına getirdi :oleyo:
adam saf bir adamdı suriyenin arabını davul zurnayla göndereceği diyordu sanki araplar isteyerek ülkelerine dönmek istiyorlarnışta siyasal islamcılar engelliyormuş sonucu çlkıyor arapların çocukları hrıstıyan ülkelerine gitmek için ölümü göze alıyorlar ama adamını hakkını vermek lazım sizin benden tek fazlanız banka hesaplarınız ve tapularınızdır demiş güzel yazmış cuk diye oturmuş
https://pbs.twimg.com/media/GRWUuK0XcAAWdpJ.jpg
:whistling:
Bu haysiyet fukarasi, para icin ulusunu satan adama dediklerini bir daha okumak lazim.
K.K, sonuclarla yargilanan bir lider, aslinda Turkiye standardinin cok ustunde bir demokrat.
Kendisi ile tanisma imkanim oldu, yurt disinda bir otelde tesadufen karsilastik ve basbasa tam 45 dakika gorusme imkanim oldu.
O gunden bu yana adama cok hayran oldum.
Cok dikkatle takip ettim ve bence son donemde gelen en degerli lider, ama su kadar secim kaybetti diye yargilaniyor.
Yapacak bir sey yok.
14 Mayis'taki secimi kazansaydi eger, bugun hakkinda cok farkli konusulacakti.
Ben son 22 yilda yapilan tum secimlerin nasil kazanildigini dusununce, KK'nun sonucta pek de insafli yargilanmadigini dusunenlerdenim.
Yazik oldu.
Hem KK'luna hem de bu ulusa.
KK'nin kalbinin güzelliği, entelektüel birikimi, dünya görüşü bize çok fazlaydı. Belki İsviçre veya Norveç'te olurdu.
Ama en üzücü olan halkını satan siyasetçilerin hem ödüllendirilmesi, hem de kahraman gibi dolaşması.
Halkını satanların yanına kar kalması sebebiyle 70 yıldır insanlar mağduriyetten mağduriyet beğenip yaşıyorlar yine de b.ka konan sinekler gibi aynı siyasetçilere oy vermeye devam etmelerinin incelenmesi gerek.
abi inan akıllı adam yok
cehape liler gitmiş beyogluna emekliler cafesi açmış çay 1 tl & kahve 5 Tl biz emekliler aysın diyoruz adamlar
uyanmasınlar geçinsinler diye ucuz yemek veriyo sıradaki adamda imamoğlu yuzunden pahalı her yer
hani her sey çok guzel olacaktı diyo
abi bi salın şu sistemi bi aydınlanma yaşasın millet hakkıyla
Gayseri de halk MV lerede laf soyluyordu
https://x.com/Fergin923/status/18074...l-S5xOA2g&s=08
bazı tükanlara saldırmışlar suriyeliler gitsin diyo
geçmiş olsun hepsi vatandaş oldu çoluk çocuk nereye gidiyo
Dürüstlüğünden ödün vermeyen adam gibi adamdı,bizim millete dürüslük lazım değil yalanı gerçek gibi anlatan adam lazım,ülkeyi soyup ben yaptım herşeyi diyen lazım,ben müslümanın en önde gideniyim demesi lazım vs vs uzar,şimdi gerçekleri iyi kötü anladılar gibi iş işten geçti ülkeye katlamalı borç takıldı,takanlar zevk sefa içinde hala,servetime bir mok olmasın diyede onu korumak için her moka başvuruyorlar...adam ne yapsın şansı yoktu,üstelik hesap uzmanıydı,uzun gibi çakma değildi,olmadı ne yapalım,oda bırakmasını bilemedi:notr:
Şimşek:
- Yurt içi bankalarla olan swapları ciddi şekilde azalttık, neredeyse 5 milyar dolar düzeyine düşürdük
- Türkiye'nin döviz rezervini bir sorun, endişe olmaktan çıkardık
Şimşek:
- EYT'nin bu sene yıllık maliyeti 724 milyar TL, neredeyse milli gelirin yüzde 2'sine yakın bir rakamdan bahsediyoruz
- Bütçe açığının milli gelire oranını bu sene yüzde 5'in altına, gelecek sene yüzde 3'ün altına çekmiş olacağız
Şimşek:
- Piyasanın programı henüz tam olarak satın aldığını söyleyemeyiz
- Geçici olarak ekonomide bir yavaşlama sürecine gireceğiz, istihdamı en az etkilemesi için gereken tedbirleri alacağız
Şimşek:
- Enflasyon aylık bazda önce yüzde 2'lere sonra yüzde 1'lere düşecek
- Kurda istikrar da çok önemli, göreceli bir istikrar sağlanması da vatandaşa yansıyacak
Şimşek: Bu sene bir KDV artışı gündemde değil
Şimşek: Bu sene reel olarak asgari ücret artmış olacak
Şimşek: Gelişmekte olan ülkeler ile karşılaştırıldığında Türkiye'de asgari ücret düşük değil ama geçim sıkıntısı elbette var
Şimşek:
- İstisnaların kaldırılmasını konuşuyoruz
- Gayrimenkul yatırım ortaklıklarında vergi istisnasını kaldırmayı düşünüyoruz
Şimşek: Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarının da vergilendirilmesine çalışıyoruz
Şimşek: İşletmelerde artık hasılat tespitine gideceğiz
Şimşek: Hiç bir alan kayıt dışı kalmayacak, bütün kazançlar makul düzeyde vergilendirilecek
Şimşek: Borsanın vergilendirilmesi bu paketin konusu değil; ama tekrar ediyorum vergilendirilmemiş alan kalmayacak
Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Şimşek: (Yurt Dışı Çıkış Harcı) Uygun görülürse artırılarak deprem kaynağına dönüşmesi taraftarıyız, öğrencilerden almayacağız
Yaz kızım :
Acı recete ..
İngiliz , ekibi ve ağababaları ; Ekonomik Krizin faturasını hiç Alakası olmayan 2 kesime yüklemeye çalışıyor...
1-EYT adı altında emekleyenler;
2-Asgari ücretliler...
Asgari ücreti devlete bir maliyeti yok ki...Özel sektöre maliyeti var...Devlet dötünü büyütene 1500 usd + mesai veriyor...
Emekleyenler Yıllardır maaşları törpüleniyor en sonunda ellerinde birşey kalmadı a.q...Ayrıca SGK gelirleri bu adamların maaşını ödüyor...Merkezi bütçeye ve vergi artışına ihtiyaç yok ....
Bu arada İngilizin adamları Borsada yeteri kadar mal alamamış anlaşılan oraya da vergi falan gündemimizde ...Satın oğlum yoksa dikeceğiz modundalar...Anlaşılan Yabancı Borsa pahalı mallanamıyoruz diyorlar....
Neyse dikecekseniz dikin a.q...BU halk hak etti
Samimi olduklarını ve halkın geniş kitlelerinin lehine işler yapacaklarını asla ama asla düşünmüyorum. Yapılanlar yapılacakların teminatıdır zira. Göstermelik işler yapılıp, faturanın yine en alt tabakaya kesileceğinden eminim.
Emekli ve bordrolunun gelirini arttırıcı hiç bir şey yok ortada.
Göçmen, sığınmacı vb sorunu için hiç bir şey yok.
Barınma sorunu için hiç bir şey yok.
Sabredelim sabredelim tek denilen bu. Senesi geldi geçti ama geniş kitlelerin hayatında olumluya dönen tek bir madde yok. Bunu bırakın umut yok bunun için.
Sayın Bakan diyor ki "2.6 milyon Gelir vergisine tabi işletmeden, 1.2 milyonu zarar açıklamış böyle şey olur mu?" . Muhtemelen bir o kadarı da asgari ücret civarı kar açıklamıştır. Bana niye şikayet ediyor ki? Bunu denetleyecek, gerekli yasal düzenlemeyi 22 yıldır yapacak olan kim? Ben miyim? Halk mı?
İlginç bir ülkeyiz vesselam. Koca bakan bir sorunu çözmek için önce halka şikayet ediyor. Çünkü bu hakkı vermişsin, denetlememişsin, göz yummuşsun. Şimdi kasa tam takır kalınca gereğini yapmak için kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun.