Sayfa 168/998 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Linki okudumda !!!

Şimdi sağda solda yazmak kolay.

Benim bildiğim Kılıçdaroğlu seçim meydanlarında net olarak mültecileri geri göndereceğiz ifadesi kullanamadı, hep yarım ağız cevaplar verdi.
    adam saf bir adamdı suriyenin arabını davul zurnayla göndereceği diyordu sanki araplar isteyerek ülkelerine dönmek istiyorlarnışta siyasal islamcılar engelliyormuş sonucu çlkıyor arapların çocukları hrıstıyan ülkelerine gitmek için ölümü göze alıyorlar ama adamını hakkını vermek lazım sizin benden tek fazlanız banka hesaplarınız ve tapularınızdır demiş güzel yazmış cuk diye oturmuş

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri paylaştı:

S.OGAN,

İncinsen de sözün düzünü diyeceğim...

Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem!

Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı,

para düşkünü bir siyaset tüccarı,

cehennemin kapılarını milletin üstüne kitleyen, Türkiye'nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir B.O.P ajanısın!

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    adam saf bir adamdı suriyenin arabını davul zurnayla göndereceği diyordu sanki araplar isteyerek ülkelerine dönmek istiyorlarnışta siyasal islamcılar engelliyormuş sonucu çlkıyor arapların çocukları hrıstıyan ülkelerine gitmek için ölümü göze alıyorlar ama adamını hakkını vermek lazım sizin benden tek fazlanız banka hesaplarınız ve tapularınızdır demiş güzel yazmış cuk diye oturmuş
    Bu haysiyet fukarasi, para icin ulusunu satan adama dediklerini bir daha okumak lazim.

K.K, sonuclarla yargilanan bir lider, aslinda Turkiye standardinin cok ustunde bir demokrat.

Kendisi ile tanisma imkanim oldu, yurt disinda bir otelde tesadufen karsilastik ve basbasa tam 45 dakika gorusme imkanim oldu.

O gunden bu yana adama cok hayran oldum.

Cok dikkatle takip ettim ve bence son donemde gelen en degerli lider, ama su kadar secim kaybetti diye yargilaniyor.

Yapacak bir sey yok.

14 Mayis'taki secimi kazansaydi eger, bugun hakkinda cok farkli konusulacakti.

Ben son 22 yilda yapilan tum secimlerin nasil kazanildigini dusununce, KK'nun sonucta pek de insafli yargilanmadigini dusunenlerdenim.

Yazik oldu.

Hem KK'luna hem de bu ulusa.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu haysiyet fukarasi, para icin ulusunu satan adama dediklerini bir daha okumak lazim.

K.K, sonuclarla yargilanan bir lider, aslinda Turkiye standardinin cok ustunde bir demokrat.

Kendisi ile tanisma imkanim oldu, yurt disinda bir otelde tesadufen karsilastik ve basbasa tam 45 dakika gorusme imkanim oldu.

Cok dikkatle takip ettim ve bence son donemde gelen en degerli lider, ama su kadar secim kaybetti diye yargilaniyor.

Yapacak bir sey yok.

Ben son 22 yilda yapilan tum secimlerin nasil kazanildigini dusununce, KK'nun sonucta pek de insafli yargilanmadigini dusunenlerdenim.

Yazik oldu.

Bizlerde takdir ediyoruz, emme eldeki hamur bu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Yapacak bir sey yok.

Yazik oldu.

KK'nin kalbinin güzelliği, entelektüel birikimi, dünya görüşü bize çok fazlaydı. Belki İsviçre veya Norveç'te olurdu.

Ama en üzücü olan halkını satan siyasetçilerin hem ödüllendirilmesi, hem de kahraman gibi dolaşması.

Halkını satanların yanına kar kalması sebebiyle 70 yıldır insanlar mağduriyetten mağduriyet beğenip yaşıyorlar yine de b.ka konan sinekler gibi aynı siyasetçilere oy vermeye devam etmelerinin incelenmesi gerek.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onlar azalmıştır aralık sonuna kadar iyice azalır, hele ki 10 bincilerden kimse kalmaz.
    abi inan akıllı adam yok

cehape liler gitmiş beyogluna emekliler cafesi açmış çay 1 tl & kahve 5 Tl biz emekliler aysın diyoruz adamlar
    uyanmasınlar geçinsinler diye ucuz yemek veriyo sıradaki adamda imamoğlu yuzunden pahalı her yer

hani her sey çok guzel olacaktı diyo

abi bi salın şu sistemi bi aydınlanma yaşasın millet hakkıyla

7.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    Gayseri de halk MV lerede laf soyluyordu

https://x.com/Fergin923/status/18074...l-S5xOA2g&s=08

bazı tükanlara saldırmışlar suriyeliler gitsin diyo

geçmiş olsun hepsi vatandaş oldu çoluk çocuk nereye gidiyo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Yapacak bir sey yok.

Yazik oldu.

Dürüstlüğünden ödün vermeyen adam gibi adamdı,bizim millete dürüslük lazım değil yalanı gerçek gibi anlatan adam lazım,ülkeyi soyup ben yaptım herşeyi diyen lazım,ben müslümanın en önde gideniyim demesi lazım vs vs uzar,şimdi gerçekleri iyi kötü anladılar gibi iş işten geçti ülkeye katlamalı borç takıldı,takanlar zevk sefa içinde hala,servetime bir mok olmasın diyede onu korumak için her moka başvuruyorlar...adam ne yapsın şansı yoktu,üstelik hesap uzmanıydı,uzun gibi çakma değildi,olmadı ne yapalım,oda bırakmasını bilemedi

Sayfa 168/998 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •