Originally Posted by
Tinaz
Bu haysiyet fukarasi, para icin ulusunu satan adama dediklerini bir daha okumak lazim.
K.K, sonuclarla yargilanan bir lider, aslinda Turkiye standardinin cok ustunde bir demokrat.
Kendisi ile tanisma imkanim oldu, yurt disinda bir otelde tesadufen karsilastik ve basbasa tam 45 dakika gorusme imkanim oldu.
O gunden bu yana adama cok hayran oldum.
Cok dikkatle takip ettim ve bence son donemde gelen en degerli lider, ama su kadar secim kaybetti diye yargilaniyor.
Yapacak bir sey yok.
14 Mayis'taki secimi kazansaydi eger, bugun hakkinda cok farkli konusulacakti.
Ben son 22 yilda yapilan tum secimlerin nasil kazanildigini dusununce, KK'nun sonucta pek de insafli yargilanmadigini dusunenlerdenim.
Yazik oldu.
Hem KK'luna hem de bu ulusa.
KK'nin kalbinin güzelliği, entelektüel birikimi, dünya görüşü bize çok fazlaydı. Belki İsviçre veya Norveç'te olurdu.
Ama en üzücü olan halkını satan siyasetçilerin hem ödüllendirilmesi, hem de kahraman gibi dolaşması.
Halkını satanların yanına kar kalması sebebiyle 70 yıldır insanlar mağduriyetten mağduriyet beğenip yaşıyorlar yine de b.ka konan sinekler gibi aynı siyasetçilere oy vermeye devam etmelerinin incelenmesi gerek.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri