puahashshs
soran varmı ? millet istiyormu diye.
:kahkah:
Printable View
görünüşe bakarsak +0,5 +1,0 açılır gibi.
:drunk:
Siterlin 50 olmuş
ingilizler Marmaris te iyi takılırlar artık.
tavan açmıyor muyduk?
Üstüme olan dairenin birini satmak istersem hanımdan izin felan vs böyle bir durum varmı??
Vekalet verirken başkasına istenmiyor,
Çocukları okumaya yolladım. Hisse kalmadı elimde.
İşçi abi hayırdır yenge babasının evine gitmişti gelmedi mi.
çimentolarda kıpraşma var...
değerlendirilebilir...
Bir ev ortak eviniz bunu satmazsın rıza olmadan. İkinci ev de için şartı aranmıyor. Ama yenge olayda pustluk sezer evin değerinden düşük satıldığını görür mahkemeye gider iptalini ister ve senin tapuda gösterdiğin değer üzerinden parasını ödeyerek alabilir
İşçi abi Yıldız ile evlenmeyi düşünüyordu. Zerre ile düğmeciden sıyrılıp golü mu attı acaba
boşanma durumu olmadığı için... ev kimin üzerine ise. istediği gibi satabilir biliyorum.
:drunk:
Aile konutu değilse rızaya gerek yok. Aile konutu ise,rıza olmazsa ,alıcı ileride problem yaşayabilir.
Şehit yakınları, “kent uzlaşısı” soruşturmasında tutuklanan seçilmiş Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’a sahip çıktı. Şehit-Der yöneticisi Umut Zirek, “Emrah başkan bizlere her konuda destek sağladı. O bizim kırmızı çizgimiz” dedi.
Varlık fonu yoksa borsada yok artık...
Muhbir
@ajans_muhbir
·
3s
Fatih Altaylı: (İmamoğlu davasının TRT’de yayınlanması)
“Suçlayanlar her ne hikmetse bu davanın canlı yayınlanmasını istemiyor. Suçlananlar ise yayınlansın diyor.
Suçlu olduğundan madem eminsiniz yayınlayın halk da görsün.
Hadi sıkıyorsa yayınlayın.â€
https://x.com/ajans_muhbir/status/1911656883212976457
ne kadar net
trade etmeye devam kolay gelsin.
2 saattir borsa 0.10+- dolar 1 kuruş bantta. Sabit fiyata geçtik.
Altında herkes ciddi karlar yazdı herkes satıp ev araba alma derdinde...
Buda talep enflasyonu yaratacak...
Al sana bir problem daha mr şimşek...
Aşkın gözü kördür, aşk acıdır. Aşka düşen karasevdaya yakalanır dağları deler mecnun olur çöllere düşer.
Velhasıl kelam kaada aşık olunmaz dayucuğum, biz aşık olduk sen düşme bu hataya :he:
Bak şindi geçen hafta dediğimde alaydın 100bini bassaydın şindi 10bin gayme tertemiz kazanmıştın. :kahkah:
Neyise
Sağlık mağlık olsun, ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez.
Nassa burda hergün para dağıtıyorlar
Etkili Haber
@etkilihhaberr
·
1 sa
İDDİA | Erdoğan, İmamoğlu operasyonunu yöneten yargı mensubuna "Hani dosyanız çok güçlüydü" diye tepki gösterdi.
İşte aldığı yanıt: “Efendim asıl adamlar firari, onları getirebilirsek siz o zaman görün turpun büyüğünü.â€
Deniz Zeyrek
https://x.com/etkilihhaberr/status/1911720185364365435
benim imamoğlu seneryom ince ince işleniyor .
bize nasıl uç bir parti çıkıp apo gelsin mecliste konuşsun çıkışı yaptıysa süreç başlatıldıysa.
imamoğlu tutuksuz yargılansın diyecek iktidar tarafından birileri gerek pıst 100 için sağlam hikaye olur:)