Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi hayırdır yenge babasının evine gitmişti gelmedi mi.
    Gelmezmi abi ya

2.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Hanımı tapuya götürüp, satış işlemini izletmeniz ve bunu da kaydetmeniz lazım. Video çekmek veya imza almak veya başka şahitlerin durumu görmesini ve gerekirse mahkemede konuşmasını sağlamak.
    HocM mahkeme nerden çıktı anlamadım,ben sadece habersiz olabilirmi satış, yani öğrenmek istedim, malum eşşeği m yükünü hafifleticem

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    HocM mahkeme nerden çıktı anlamadım,ben sadece habersiz olabilirmi satış, yani öğrenmek istedim, malum eşşeği m yükünü hafifleticem
    Abi yengenin rızası yoksa ve evin bedelli değerinden düşükse yenge mahkemeye iptal ettirip o bedeli ödeyip senden alabilir evi.

4. Bir ev ortak eviniz bunu satmazsın rıza olmadan. İkinci ev de için şartı aranmıyor. Ama yenge olayda pustluk sezer evin değerinden düşük satıldığını görür mahkemeye gider iptalini ister ve senin tapuda gösterdiğin değer üzerinden parasını ödeyerek alabilir

5. İşçi abi Yıldız ile evlenmeyi düşünüyordu. Zerre ile düğmeciden sıyrılıp golü mu attı acaba

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Mahkeme ihtimali yok ise, yani yenge şikayet etmeyecek ise, hem evi kendiniz satıp, hem de üst kattaki komşunun evini açığa satabilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi Yıldız ile evlenmeyi düşünüyordu. Zerre ile düğmeciden sıyrılıp golü mu attı acaba
    Puahahaha yok beyaa,bizde artık kulakta kalmadı
    Hisse alacam, boş durup duru,
    Zaten amacım o idi, hanıma dersem yok bilezik yok illa bişi sokacak

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Puahahaha yok beyaa,bizde artık kulakta kalmadı
    Hisse alacam, boş durup duru,
    Zaten amacım o idi, hanıma dersem yok bilezik yok illa bişi sokacak
    notheri karıştırmadığın sürece ruhu bile duymaz.

yoksa direk sms gidiyor.

Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •