bak hele şu hareketlere bak.******luk hareketkerden yine 10 verdim sana ditaş.
Printable View
bak hele şu hareketlere bak.******luk hareketkerden yine 10 verdim sana ditaş.
Birilerinin ahının almadan önce yazdıklarımızın gerçekliğini bilmek gerekir..neye dayanarak böyle şeyler yazılır anlamıyorum..Bi söz vardır ısıracak köpek havlamaz diye..Bakın celha ya topiğinde yazan çizen yok 3 ayda ikiye katladı..Birde buraya bakın bi davulcu eksik,neden gitmiyeceğini anlarsınız bence..bu t.kağıdı gidecek olsa burda bu kadar davul çalan olmazdı.önce yükselir ondan sonra davulcular çıkar piyasaya..borsanın gerçeği budur..
Kardeş sen bu yazıyı okuyup malını mı satmadın. Öyle yaptıysan yanlış yapıyorsun. Sattıysan bravo sana. Malın yoksa tebrikler girmemişsin işte sorun yok malı olanlar düşünsün. Malın varsa ve t. kağıdı olarak görüyorsan neden aldın? Yukardan aldıysan 8.48 de satabilirdin yada t. kağıdı olduğunu anlayınca çıkıp başka kağıda girseydin. Senin 1-2 yıldır yorumların hep aynı t. kağıdı diyorsun, yorumda dememek gerek. Olabilir senin için t. kağıdı dır. Böyle düşündüğün bi kağıdın sayfasına neden giren neden okursun neden yorum yaparsın anlamıyorum. Beğenmediğim kağıdı ne alırım ne okurum ne yazarım ne de sayfasına bakarım. Bütün yatırımım Ditaşta, beklentim daha yüksek ki aldım alıyorum düşerse param oldukça alacağım. Eğer şirket hakkında bilgilerin duyumların tavsiyelerin varsa faydalanmak isteriz ama sen sadece t. kağıdı diyorsun. Celha alabilirsin, başka hisse alabilirsin. Celhanın çok iyi kağıt olduğunu düşünüyorum ayrıca. Kimse yazmazsa böyle bir platform olmaz. Sende girmezsen zaten yorum görmez okumazsın. Hisse düştükçe gelip t.kağıdı diyorsun. Buraya girip t.kağıdı yazıp kimse almadın mı istiyon, alanlar çıksın mı istiyon. T.kağıdını ne niyetle yazıyon? Rahatlıyon mu yazınca? Güzel yorum paylaşımlarını bekliyoruz. Ytd
Niğde'de 20.000 m²'si kapalı alan olmak üzere toplam 252.000 m²'lik bir alanda; deneyimli ve eğitimli 400'e yakın çalışanıyla üretim yapmakta olan DİTAŞ, müşteri isteklerini zamanında karşılayan tasarım kabiliyeti, saha şartlarında simüle eden prototip test tesisleri, modern ve yeni makine parkı, esnek üretim prosesleri ile kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. 6 Sigma Kalite Yönetim felsefesiyle çalışan DİTAŞ, ISO 14001 çevre yönetim sistemi sertifikası, ISO/TS 16949:2002 otomotiv tedarikçileri kalite sistemi sertifikası ve Ford Q1 kalite sertifikasına sahiptir ve aynı zamanda Türkiye'nin en büyük araç üreticilerinin "A" sınıfı tedarikçisidir.
Akbaba gibi tüneme.. 5.80 den 8.50 ye gittiğinde neden ortaya çıkmadın gıkın çıkmıyordu.. Fiyat düştü hemen çıktın akbaba gibi, hadi yol al.. Benim sözlerim orta ve uzun vadecilere senin gibi kumarbazlar değil.. Karel 160 lardayken senin gibi bir tip vardı adı gordongekkoy du bu senmisin yoksa.. Benim bildiğim 200 dönüm arazi üzerine kurulu 26000 m2 kapalı alanı olan devasa bir fabrikası var.. sırf arazisi 200 milyon civarı ediyor.. Kumarbazın biriside tuvalet kağıdı diyor..
İnşallah öyledir. Parsel sorgudan bulup maille sordum cevap vermediler sonra aradım bana fabrikanın kurulu olduğu arsa var sadece dedi. Dedim bazıları 600 bin diyor parsel sorguda 115 bin görünüyor. Metrekare olarak cevap vermedi, dedim parselin yanındaki parsel yada parseller bar mı? Yok dedi. Dedim yanında sanki parsele dahil gibi ağaçlı yerler var buralar Ditaşa ait değil mi? Dedi zamanında biz ağaçlandırdık orayı hatta bundan dolayı bazı kamu kurumlarıyla mahkemelik olduk falan dedi. Yarın bi daha arayıp soracağım. Benim sorduğum Dilek hanımdı şimdi değişti Süleyman bey çıkıyor şimdi telefona bakalım o söyleyecek mi? Dediğim gibi inşallah 252 dir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşkar resmi internet sitesinde kaç metresi kapalı kaç metresi açık, açık açık yazıyor zaten neyi tartışıyorsunuz.biri bana temettü olayını açıklarsa sevinirim 100.000 liram var kaç para temettü alacağım ve nezaman hesabıma yatar.teşekkürler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...84c28f8fe7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c36cd87a2e.jpg
Phlillipcapital dün 7.22 ortalama ile almış 6.71 ortalama ile satmış bugün
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6dec12f6bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b6366539c0.jpg
Ak yatırım dün 7.37 den satıp bugün 6.91 den almış
Gözüken dün satanlar bugün almış yada dün alanlar bugün satmış gibi
Kardeş tartışan falan yok. Ben tartışmak için yazmam herkesten faydalanmak isterim. Soruna gelince Kaç lotun varsa onu 0.069 tl ile çarp eline geçecek para o. Tahminim bin lira falan alırdın. 20 Nisan da yatırmaya başlayacaklar diye hatırlıyorum. O hafta içinde hesaba geçer tahminim.
eyvallah.teşekkür ettim.
Ditaşı aradım yatırımcı ilişkilerini söylemiyor arsanın ne kadar olduğunu. Açıkladığımız bilgiler dışında bilgi veremeyiz diyor. Dedim Ditaş ın sayfasında 252 bin yazıyor parsel sorguda Ditaşın bulunduğu parselde 115 bin görünüyor dedim. Baktığınız yeri bilmiyorum baktığınız yerin yanındakilere de bakın diyor. Ortağı olduğumuz şirketin yatırım ilişkileri bizim arsamız şu metrekarede diyemiyor. Anlaşılan ekte mavi ile işaretlediğim yerin hepsi olabilir 252 ediyor işaretlediğim yer. Artı helikoptere de parça ürettiğimizi söyledi. Paylaşmak istedim.Ytd.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bdc9b3394.jpg
Son faaliyet raporunu iyice okusun bazı akbabalar.. Tuvalet kagıdı şirket hangi faaliyet alanlarında parça üretiyor..
A.K.K.8.00 üzerine çıktığında tamam artık direkt olmasada holdingden dolayı güçlü bir hikayesi var,artık aşağı salmazlar diye düşündük 4 iş günü sonra başladığımız noktaya geri döndük.ya sabır diye diye ağzımızda diş kalmadı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6960a7e50.jpg
Böyle bir yorum gördüm paylaşmak istedim. Ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b750a1ba4f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b750a1ba4f.jpg
henüz açıklanmamış bişeyler olmalı kanaatindeyim yoksa bitmiş yatırımlar.yeni sektör arge çalışmaları.arsası.otomativ sektöründeki şahlanış.zarardan kara geçmesi ve en son olarak holdinge gelecek nakit tüm bunlara rağmen istikrarsız abuk subuk fiyat hareketleri.
batan borsacı.sevindim senin adına.
birde şu dikkatimi çekti diğer firmalar en ufak yeni iş ilşkisini hemen kap a bildiriyor.aselsan gersan elektrik gibi bu bizim uyuz hiçmi yeni iş bağlamıyor hiçmi yeni sözleşmeler imzalamıyor.hiçmi sipariş almıyor.gelen haberler hep standart bilanço.şirket genel bilgi formu vs.
Ben Celik halat yatırımcısı olarak ,bu hissede tahta da alıs ve satıslarda sorun var.adamlar hisseleri toplamıslar yılda 2 -3 vurgun yapıyorlar olay bitiyor.Bu tahtayada yeni oyuncuların gelmesi lazım yoksa maç aynı kişilerle bu kadar oluyor.Burayı takip ediyorum !hissem yok fakat ditas herzaman alınacak bir hisse.Ben ve Sn Behzat gibi arkadaslar Celik halatda çok kızdıgımız günler oldu ve bir sonuç ortaya cıktı.burdada takas değismeli .yoksa iş zor.yada satılması lazım.Gönlunuze göre olsun diyorum.ytd
BU HABERİ DESTEKLEYECEK EN ÖNEMLİ KANIT.. 2017 3.ÇEYREK BİLANÇODAKİ FAALİYET RAPORUNDAN BİR BÖLÜM
3) Araştırma Geliştirme Çalışmaları
DİTAŞ Mühendislik bölümü, köklü altyapısını geleceğe taşıyacak şekilde yapılanmasını
tamamlayarak, AR-GE Merkezi kurma işlemlerini 20.07.2017 itibari ile tamamlamış, Bilim,
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 5746 nolu Kanun ile belirtilen AR-GE Merkezi gerekliliklerini
yerine getirerek ülkemizin 571. AR-GE Merkezi olmaya hak kazanmıştır. Böylece Şirket ana
stratejisi olan “Ulaşım Endüstrisinin Bir Parçası ve Çözüm Ortağı Olmak†için köklü ve
sürdürülebilir çalışmaların temelini oluşturmuş ve şirketin sürekliliğini daim kılmıştır.
DİTAŞ, AR-GE Merkezi olarak, öncelikle insan kaynağı altyapısını güçlendirerek
organizasyonunu oluşturmuştur. Ar-ge merkezi bünyesinde araştırmacı, teknisyen ve destek
personeli olmak üzere 30 Eylül 2017 itibarıyla 40 personel çalışmaktadır. Bu yapıdaki insan
kaynağına uygun olarak Ar-Ge Merkezi çalışmaları Yeni Teknoloji ve Ürün Geliştirme;
mevcut ürünlerin çalışmalarını yürüttüğümüz Ürün Geliştirme; Test Merkezi ile Laboratuvarı
barındıran Tasarım Doğrulama; ürünlerin gerçekleştirilmesinde ve verimli şekilde devreye
alınmasında kritik öneme sahip Metod Mühendisliği ve Prototipleme ve bu çalışmaların
sürdürülebilir şekilde yönetimi için Proje Yönetim ve Koordinasyon olmak üzere 5 ana grupta
toplanmıştır. Proje Yönetim grubunda Patent ve Teşvik konuları ile Maliyet çalışmalarını da
yürütülmektedir. Ar-Ge Merkezi bünyesinde Çalışma Ofisi, Test Merkezi, Laboratuvar ve
Prototip Atölyesi alanları yer almaktadır.
DİTAŞ AR-GE Merkezi olarak teknik çalışma konularını 4 ana sektör ve 4 konu başlığı ile
önceliklendirmiş bulunmaktadır. Bu sektörler Otomotiv, Raylı Sistemler, Tarım Endüstrisi ve
Havacılık-Savunma şeklindedir. Yeni projelerde sektörlerinin öncüsü konumunda olan ana
sanayi firmaları ile global anlamda tekil tedarikçi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
DİTAŞ AR-GE olarak tasarım çözüm ortağı olduğu firmalara yenilikçi çözümleri hızlı ve esnek
çalışma altyapısı ile sunduğu çalışmalar; “Yeni Ürün Çalışmaları†ile benchmarklar yaparak
gelecek trendleri öngörmekte ve inovatif ürünleri portföyüne katarak ürün çeşitliliğini artırmayı
hedeflemektedir. “Üretim Verimliliğinin Artırılması†olarak belirlenen Endüstri 4.0
çalışmaları ve üretim ekipmanlarında yenilikçi tasarımlar ile özelleşmiş otomasyon sistemleri
oluşturmayı benimsemektedir. “Malzeme Araştırmaları†olarak belirlenen grupta ise ana
sanayi temel hedeflerinden olan Ağırlık Azaltma çalışmaları yürütülmektedir. Ayrıca tasarım
doğrulamada hızlı karar vermeye olanak sağlayan “Analiz ve Simülasyon†olarak belirleyerek
ürün gamına uygun bilgisayar destekli analiz altyapısını
4. Çeyrek faaliyet raporunda savunma sanayi yada havacılık, raylı sistem ile ilgili bişey yazmamış, yatırımcı ilişkilerine sorduğumda yaklaşık 1 ay önce Dilek hanım bu hafta Süleyman bey soruma cevaben helikoptere parça ürettiğini söyledi. Mynet teki yorum yazan arkadaş yeni geldi makineleri diyor. Yatırımcı ilişkileri bilmeden yapılıyor dedi galiba eğer fabrikada çalışanın söylediği gibi makineler yeni geldiyse.Yatırımcı ilişkilerine raylı sistemle ilgili yedek parça üretiyor musunuz diye soracaktım her seferinde konuşurken unutuyorum. Arayan olursa sorarsa sevinirim. Yatırımcı ilişkileri biz açıklanması gerekenleri kapa açıklıyoruz zaten fazlasını sormayın der gibi konuşuyor. Kap a neden aldığınız işleri bildirmiyorsunuz diye sormuştum. Cevaben rakiplerin bilmemesini istediklerini, açıklamamanın bizim içinde iyi olduğunu söylemişlerdi. Yinede sizde Tezcan abinin verdiği numarayı arayıp sorup cevabını burda arkadaşlarla paylaşırsanız Ditaşa yatırım yapan arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olur.Ytd.
celhal %4 bu ne bekliyor halen kelepir mal peşindeler yığdılar millete 8.40 tan malı şimdide enayi arıyorlar satsınlar zararına diye alırsın 3-1 ni.YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e29cf61ed1.jpg
İlk defa hissede yabancı gördük. Bu devam ederse çok iyi. Umarım devam eder. Ytd.
hareketlendi bizim oğlan bari 7 nin üstünde kal
İnsafa geldi vicdansızlar tavan yapışır inşaallah Y.T.D
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
muteşem ikizler sahnede... :)
16:30 DITAS.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
işelmler tekrar başladı
Ditas bakıyordum yarım saat önce 60'lik ne güzel diyordum... Ki kopmuş deli oğlan... Karel'in eskilerinden Albea'nin takibinde. Dün gecede yazmıştım, Albea üstada takibinde Ditas varmid diye... O da, bedavadan ucuz demişti... Şimdi biraz pahalanmış.. Çok iyiymiş... Kismet değilmiş...
https://resmim.net/f/aI8VkL.png
yabancı yağmasada ,hafif ıslatsa yeter,çok az lot var piyasada,,yalnız büyük kalkışlar çok gürültülü olur,,,
trade edilecekse çok dikkatli olunması lazım,,çok hızlı aşağı yukarı yaparak hareket ediyorlar....
kolay gelsin...
Sabırla bekleyenler meyvasını elbette yiyecek. Tuvalet kağıdı diyenlerde gitsin bokuyla oynasın....
Maliyetine verdik. 6.40 larda çok kararsız kaldım bi al dedim bi alma.
Havacılık sektörü ile ilgili olduğum için çok iyi bilirim ditaş hava araçlarına parça ürettiği an LEVEL atlamış olur.. Havacılık sektöründe üretilen bir parçanın fiyatı,ı kara araçlarında kullanılan aynı evsafta parçaya göre fiyatı en az 100 katı bedelle satılır.. NOKTA...