Sen beni iyi bilme lütfen . Hadi bol kazanclar
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Printable View
beyler şenlik varda hemen coşup sağa sola salça olmayalım. Satan bereketini görsün
borsa sabır işidir. 1,90 dan satmadım bekledim, 2,03 ort. ile verdim. He vaktinde 1,90 dan verse idim 10 kez takla attırırdım o ayrı,
herkes kendi versin kararını,
mardin i 6 ay takip et olayın ne olduğunu anlarsınız.
burda ki günlükçü arkadaşlar henüz silvr den tokat yemedi inş. yemezlerde, siz iyi güne denk geldiniz.
1,91 üzeri kapanış oldukça 2,50 neden olmasın diyorum kendi kendime, düşünce alırım gene şimdilik allahaısmarladık
http://i.hizliresim.com/vbLpkr.jpg
arşivden çıkarttım eskiler bilir paylaşmıştım bunu
http://i.hizliresim.com/V0L3py.jpg
bakalım trene geri binebilirsem iyi bir yerden benim takibimdeki dirence var hala. Etkilenenler bakmasın grafiklere :)
eğitim çalışması bunlar. tavsiye olmaz
Sn.afe agzina saglik bunlar misafir sanatci tokati yemedikleei icin atip tutuyorlar 2010 ve 2012 de tokati ben yedim sadece uyardum
SM-J100H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o adam için her dediğimin sonuna kadar arkasındayım. Kağıtta istediğini çizer, sorduğunu çizmez ky dostu böyle olunmaz, adam o flamalı grafikleri paylaştığında 1,8x lerde idik, neden gitmedi ondan sonra mallananlar 1,45 lere değdiğini görünce zararına sattılar gittiler, adamın olayını azıcık akıllı olan adam izleyerek 2 ayda çözer, hedefi gösterir adamın hedefi bu kağıtta 4,80 üstü bu hedefi gören ky sence bu kağıdı bu rakamdan satarmı inanıyor bu adama ve bekliyor sonuş hüsran, kağıtları tavana giderken değmeyin keyfine adamın, ama tabanları yerken gıkı yok. Neyse bu adam bu kadar konuşulmaya değmez.
burda sn mastori, sn kemosabe nin gerçek yatırımcı olduklarını düşündüğüm den kazanmalarını gönülden istiyorum, diğer iyi niyetli olan arkadaşlarda inş. kazanır. Yeni arkadaşlar o hedeflere inanmasın çünkü bu kağıt 2-2,50 üstü görürse pahalı olur, yönetim kurulu toplantısında bir çift laf ile tabanları yeme olasığı yukarı yapacağı marja göre daha fazla dikkatli olun sadece sonra kendi düşen ağlamaz derim ben o kadar