Sayfa 34/948 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 265 - 272 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Akıllı biri sanmıştım seni

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen beni iyi bilme lütfen . Hadi bol kazanclar

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. beyler şenlik varda hemen coşup sağa sola salça olmayalım. Satan bereketini görsün
    borsa sabır işidir. 1,90 dan satmadım bekledim, 2,03 ort. ile verdim. He vaktinde 1,90 dan verse idim 10 kez takla attırırdım o ayrı,
    herkes kendi versin kararını,
    mardin i 6 ay takip et olayın ne olduğunu anlarsınız.
    burda ki günlükçü arkadaşlar henüz silvr den tokat yemedi inş. yemezlerde, siz iyi güne denk geldiniz.
    1,91 üzeri kapanış oldukça 2,50 neden olmasın diyorum kendi kendime, düşünce alırım gene şimdilik allahaısmarladık

3.  Alıntı Originally Posted by afe23 Yazıyı Oku
    adam hangi kağıda hedef verse, kağıt geri geliyor onun olayıda bu zaten
    Mardin icin bunu yazmissiniz, adam daha ne yapsin analizinin arkasinda durdu, ben onun sayesinde kazandim belki siz de..

4. arşivden çıkarttım eskiler bilir paylaşmıştım bunu

bakalım trene geri binebilirsem iyi bir yerden benim takibimdeki dirence var hala. Etkilenenler bakmasın grafiklere
    eğitim çalışması bunlar. tavsiye olmaz

5. Sn.afe agzina saglik bunlar misafir sanatci tokati yemedikleei icin atip tutuyorlar 2010 ve 2012 de tokati ben yedim sadece uyardum

SM-J100H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by stockwalker Yazıyı Oku
    Mardin icin bunu yazmissiniz, adam daha ne yapsin analizinin arkasinda durdu, ben onun sayesinde kazandim belki siz de..
    o adam için her dediğimin sonuna kadar arkasındayım. Kağıtta istediğini çizer, sorduğunu çizmez ky dostu böyle olunmaz, adam o flamalı grafikleri paylaştığında 1,8x lerde idik, neden gitmedi ondan sonra mallananlar 1,45 lere değdiğini görünce zararına sattılar gittiler, adamın olayını azıcık akıllı olan adam izleyerek 2 ayda çözer, hedefi gösterir adamın hedefi bu kağıtta 4,80 üstü bu hedefi gören ky sence bu kağıdı bu rakamdan satarmı inanıyor bu adama ve bekliyor sonuş hüsran, kağıtları tavana giderken değmeyin keyfine adamın, ama tabanları yerken gıkı yok. Neyse bu adam bu kadar konuşulmaya değmez.

7.  Alıntı Originally Posted by afe23 Yazıyı Oku
    o adam için her dediğimin sonuna kadar arkasındayım. Kağıtta istediğini çizer, sorduğunu çizmez ky dostu böyle olunmaz, adam o flamalı grafikleri paylaştığında 1,8x lerde idik, neden gitmedi ondan sonra mallananlar 1,45 lere değdiğini görünce zararına sattılar gittiler, adamın olayını azıcık akıllı olan adam izleyerek 2 ayda çözer, hedefi gösterir adamın hedefi bu kağıtta 4,80 üstü bu hedefi gören ky sence bu kağıdı bu rakamdan satarmı inanıyor bu adama ve bekliyor sonuş hüsran, kağıtları tavana giderken değmeyin keyfine adamın, ama tabanları yerken gıkı yok. Neyse bu adam bu kadar konuşulmaya değmez.
    Agustos ayinda maktk 0,88, avgyo 0,90 kuruslardaydi, Mardin analizini yapti sonra noldu ben buna bakarim. 2014 yilinda onu kront 0,90 lardayken tanidim kront bugun 11 lira. Ky dostumu bilmem ama o benim dostum.

8. burda sn mastori, sn kemosabe nin gerçek yatırımcı olduklarını düşündüğüm den kazanmalarını gönülden istiyorum, diğer iyi niyetli olan arkadaşlarda inş. kazanır. Yeni arkadaşlar o hedeflere inanmasın çünkü bu kağıt 2-2,50 üstü görürse pahalı olur, yönetim kurulu toplantısında bir çift laf ile tabanları yeme olasığı yukarı yapacağı marja göre daha fazla dikkatli olun sadece sonra kendi düşen ağlamaz derim ben o kadar

Sayfa 34/948 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •