240çı Külyutar Bey çalı ardında durmayın yorumlarınızı bekliyoruz:wave:
Printable View
240çı Külyutar Bey çalı ardında durmayın yorumlarınızı bekliyoruz:wave:
Bilancoyu incelersen, şirket haberlerini incelersin , akd bakarsın, alım ve satimin yoğun olduğu fiyatları not edersin, sektörü ve geleceği araştırıp, hisseni alıp yatarsın.
Eninde sonunda hakettiği değeri bulur
Kafa tüketmek anlamsız
Ben size kaynak gösterin dedim. Daha önce selçuk ecza ve icg hakkında verdiğiniz hatalı bilgileri kaynaklarını da sunarak düzeltmiştim. Lütfen doğruluğundan emin olduğunuz bilgileri paylaşın, bilgiyi aldığınız kaynakla birlikte. Ben biliyorum demeniz o bilginin doğru olduğu anlamına gelmez, böyle bir doğrulama metodu yok.
Şu gün şu baskı tamamen burda bekleyen ky ları her anlamda ezmek için..döviz açığı olan şirketler bile yükseliyor çok büyük hakaret bu..
Omicron ilk ölüm raporlandı bu arada
Bir dost
Kardeşim link koy link, bağlantı ver, anlamıyorsun herhalde.
Misyon, politika, anlaşmanın altında yatan sebep diyerek konuyu saptırmayın. Bunları sormadım ben size. Mesajınızda yazdığınız Siemens in 73 laboratuvarla yaptığı ortaklık nerede yazıyor? Siemens neden sadece A1 yaşamla ilgili tweet atıyor, kalan 72 laboratuvardan bahsetmiyor?
Kişiliğiniz beni ilgilendirmez iyi birine benziyorsunuz ama yazdıklarınızın tamamı boş lakırdı ve hamasetten ibaret.
SPK neden şirketimizin % 43 pay sahibi olduğu A1 CAPİTALİN sermaye artırımı talebine onay vermiyor / geciktiriyor.. incelemeye esas olan nedir ? iç kaynaklar dan oto finansman yolu ile sermaye artırımına gidiyor.. GRUBUN DİĞER ŞİRKETİNE ÇOK KISA SÜREDE 2 GÜNDE ONAY VERDİ ( A1 PYŞ ) bu konu hakikaten mide bulanıyor ve yatırmcının feveranları haklı..
keşke sizde başkalarının olumlu düşüncelerini karalama yerine , bir bilgi bir değerleme yapsanızda bızde faydalanmış olsak. varsa yoksa milletin yazdıklarını ıtıbarsızlastırma çabası. herkesın her dedıgı yalan faredelım, pekı sız sız ne dıyorsunuz. belge ve bılgıye dayalı analızlerınızı öğrenem ısterız. beklıyoruz.. yoksa verecegınız hıcbır bılgı yok ve gorevınız ınsanların yazdıklarını ıtıbarsızlastırmak mı ?