er yada geç sert Atatürkçü biri seçilecektir. ancak o zaman geri dönüşüm sağlanabilir. öncelikle devlet kadroları tümü ile Atatürk ilkeleri konusunda tekrar eğitimden geçirilmelidir. sonra herşey tekrar yoluna girebilir.
Printable View
geçen bir röportaj vardı, köylü adam şehire inmiş sucuk almaya, 35-40 liranın altında bulamamış veryansın ediyordu pahalılığa, chp istanbulu almış ondan böyle artmış sucuk fiyatı diyordu.
çok takmayın kafanıza yani , başı ağrısa chpden bilecek kişiler var ülkede.
İktidara gelip gelmemek gibi derdim olmasaydı sizin gibi bende kafaya takmazdım
Ama benim hayallerim var
Ben iktidarı talep ediyorum
Bu ülkeyi yönetmeye talibim ve hazırım
İktidara gelmek için de 1 kişinin dahi olsa kafasının berrak olması gerekiyor
O yüzden hata yapmamalıyım muhalefet olarak...(Allah nazarlardan saklısın şimdilik iyi gidiyorlar...)
31 Mart seçimleri de bize gösterdi ki 1 kişi bile çok önemli
13.xxx kişi ile İstanbul da iktidar olduk....
Sizin gibi boşverrr/adam sendecilik yapmış olsaydı İmamoğlu/muhalefet o 13.xxx kişi karşı saflarda olabilirdi,İstanbul da bizde olmazdı...
saygılar/başarılar
İddaa ediyorum Doğuş Holding dolar/tl 7,20 de üzerinde batmasa bile don göynek kalır...
Hesap etmedim
Ferit Şahenk için dolar/tl de kritik eşik 7,20 değildir de belki 8.00 dir (oturup hesap etmem lazım)
Ama öyle bir batarlar ki....
Tarih de ne batmaz denilen koca koca şirketlerin battığını görülmüştür...
Tekrar ediyorum
Dolar/tl 7,20 lerde Ferit Şahenk batmaz belki ama tası tarağı satmak zorunda kalıp, bir don bir göynek ile cıs cıbıldak kalır..
Dip/Ek Not1:Cumhuriyet tarihinde bu kadar büyük özel sektör borcu ile ilk defa karşı karşıyayız.Ö yüzden sanki yaşanmış bir tecrübe varmış gibi kendinden çok fazla emin konuşmamak lazım...
Dip/Ek Not 2:Göynek; Halk dilinde/kırsal da "gömlek" demektir...
saygılar/başarılar
Hele AKP iktidardan düşerse bu SABAH grubu, AKŞAM grubu filan tam fiyasko olur zaman içinde...