Sayfa 340/946 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    CHP ve/veya muhalafet yöneticilere sesleniyorum burdan
    İktidardan uzak durun
    Milli mutabakat hükümeti falan filan aman haaa
    Akp 17 yıl sofrada tek başına yedi içti sefa sürdü,şimdi sofrayı beraber kaldıracak birilerini arıyor/arayabilir
    Aman aman haa DİKKAT!!!

AKP nin önünde 2 yol var
    1)Enflasyonla harbi mücadele,ekonomiyi soğutma; O zaman manşet işsizlik %20 olur ki en kral hükümeti bile yakar/yıkar bu oran
    2)Ekonomiyi canladırma,işsizliği azaltma
    a)Kendi imkanları ile ekonomiye para pompalama:Hem tulumbada su bitti,hem bütçe disiplininden taviz vermek olur,hem de ekonomiye pompalayacağınız para enflasyonu azdırır İşsizlik düşer gibi olur
    b)Dış Kaynak la ekonomiye para pompalama:IMF e gitmez/gidemez Reis...

Gördüğünüz gibi her iki tarafı b.klu değnek durumlarında iktidar....

CHP ve/veya muhalefet partileri aman dikkat
    Sorumluluk dan kaçıyormuş gibi görünmeden ne yapın edin iktidardan uzak durun
    Allem edip gullem edip 17 yılın faturasına, medyaları aracılığı ile algı yaratarak sizi ortak etmeye çalışacaklardır..
    Buna izin vermeyin
    17 yıldır çektiğimiz cefa dan daha fazla koyar bu bize
    Hakkımı helal etmem sizlere

(sizi kullanamazlarsa ya terörü,yada dış güçleri bahane etmeye devam edeceklerdir)

saygılar/başarılar
    er yada geç sert Atatürkçü biri seçilecektir. ancak o zaman geri dönüşüm sağlanabilir. öncelikle devlet kadroları tümü ile Atatürk ilkeleri konusunda tekrar eğitimden geçirilmelidir. sonra herşey tekrar yoluna girebilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    CHP ve/veya muhalafet yöneticilere sesleniyorum burdan
    İktidardan uzak durun
    Milli mutabakat hükümeti falan filan aman haaa
    Akp 17 yıl sofrada tek başına yedi içti sefa sürdü,şimdi sofrayı beraber kaldıracak birilerini arıyor/arayabilir
    Aman aman haa DİKKAT!!!

AKP nin önünde 2 yol var
    1)Enflasyonla harbi mücadele,ekonomiyi soğutma; O zaman manşet işsizlik %20 olur ki en kral hükümeti bile yakar/yıkar bu oran
    2)Ekonomiyi canladırma,işsizliği azaltma
    a)Kendi imkanları ile ekonomiye para pompalama:Hem tulumbada su bitti,hem bütçe disiplininden taviz vermek olur,hem de ekonomiye pompalayacağınız para enflasyonu azdırır İşsizlik düşer gibi olur
    b)Dış Kaynak la ekonomiye para pompalama:IMF e gitmez/gidemez Reis...

Gördüğünüz gibi her iki tarafı b.klu değnek durumlarında iktidar....

CHP ve/veya muhalefet partileri aman dikkat
    Sorumluluk dan kaçıyormuş gibi görünmeden ne yapın edin iktidardan uzak durun
    Allem edip gullem edip 17 yılın faturasına, medyaları aracılığı ile algı yaratarak sizi ortak etmeye çalışacaklardır..
    Buna izin vermeyin
    17 yıldır çektiğimiz cefa dan daha fazla koyar bu bize
    Hakkımı helal etmem sizlere

(sizi kullanamazlarsa ya terörü,yada dış güçleri bahane etmeye devam edeceklerdir)

saygılar/başarılar
    geçen bir röportaj vardı, köylü adam şehire inmiş sucuk almaya, 35-40 liranın altında bulamamış veryansın ediyordu pahalılığa, chp istanbulu almış ondan böyle artmış sucuk fiyatı diyordu.

çok takmayın kafanıza yani , başı ağrısa chpden bilecek kişiler var ülkede.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Endgame de i******* ve t********** dolara etkisi olur mu..
    iyi halt yedin.
    ne geçti eline bunu yazınca?
    o kadar sakındım kendimi kaç gündür, şurda bir satırla tükürdün keyfimin içine.
    seni çok hayırla anıyorum bilgin olsun.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    iyi halt yedin.
    az cahil kaldım ne demek bu
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    geçen bir röportaj vardı, köylü adam şehire inmiş sucuk almaya, 35-40 liranın altında bulamamış veryansın ediyordu pahalılığa, chp istanbulu almış ondan böyle artmış sucuk fiyatı diyordu.

çok takmayın kafanıza yani , başı ağrısa chpden bilecek kişiler var ülkede.
    İktidara gelip gelmemek gibi derdim olmasaydı sizin gibi bende kafaya takmazdım
    Ama benim hayallerim var
    Ben iktidarı talep ediyorum
    Bu ülkeyi yönetmeye talibim ve hazırım
    İktidara gelmek için de 1 kişinin dahi olsa kafasının berrak olması gerekiyor
    O yüzden hata yapmamalıyım muhalefet olarak...(Allah nazarlardan saklısın şimdilik iyi gidiyorlar...)
    31 Mart seçimleri de bize gösterdi ki 1 kişi bile çok önemli
    13.xxx kişi ile İstanbul da iktidar olduk....
    Sizin gibi boşverrr/adam sendecilik yapmış olsaydı İmamoğlu/muhalefet o 13.xxx kişi karşı saflarda olabilirdi,İstanbul da bizde olmazdı...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    iyi halt yedin.
    Dün benzer bir şey (Spoileri yedirdiysen güzel anılacaksın.) yazdım sildim. Eğer gerçek çıkarsa diye de linkini kaydetmiştim.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

7.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Sn Tengri Han,

Bununla birlikte bu tosuncuklara hiç bir şey OLMAZ(İmkansız)
    İddaa ediyorum Doğuş Holding dolar/tl 7,20 de üzerinde batmasa bile don göynek kalır...
    Hesap etmedim
    Ferit Şahenk için dolar/tl de kritik eşik 7,20 değildir de belki 8.00 dir (oturup hesap etmem lazım)
    Ama öyle bir batarlar ki....
    Tarih de ne batmaz denilen koca koca şirketlerin battığını görülmüştür...

Tekrar ediyorum
    Dolar/tl 7,20 lerde Ferit Şahenk batmaz belki ama tası tarağı satmak zorunda kalıp, bir don bir göynek ile cıs cıbıldak kalır..

Dip/Ek Not1:Cumhuriyet tarihinde bu kadar büyük özel sektör borcu ile ilk defa karşı karşıyayız.Ö yüzden sanki yaşanmış bir tecrübe varmış gibi kendinden çok fazla emin konuşmamak lazım...
    Dip/Ek Not 2:Göynek; Halk dilinde/kırsal da "gömlek" demektir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. Hele AKP iktidardan düşerse bu SABAH grubu, AKŞAM grubu filan tam fiyasko olur zaman içinde...

Sayfa 340/946 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •