Originally Posted by
Hissedarxd
Ceza vermiş sayın yönetici o bakımdan yoktum. Şaho'ya kızıp ettiğim laflardan ben de iğreniyorum ama sonuçta insanım ve ciddi zararım var bu kağıtta. Elde değil... Ben her zaman iddialarının arkasında duran adamım, burada fiyatlar 3 düştü 5 yükseldi diye de kaçmam. Kafamda oturmuş olan bir plan var onu görmeden de gitmeyeceğim buradan. Muhtemelen 2023 ilk yarısına kadar. Fiyatlar şeytandır, kararlarınızı yanlış yönlere sevk eder diyen üstada saygıyla.
Dün bir ara arkadaşlarla Referans Bahçeşehir'e gittik. A,B bloklarından başlamak üzere ana girişe kadar peyzaj tamamlanmış. Tapuları teslim edilmiş olan A blok sahipleri bu ay sonu oturmaya başlayacakmış. Bütün işlemlerin 30 Haziran'a kadar tamamlanma zorunluluğu olduğunu söylediler. Aslında son tarih 31 Aralık 2022 imiş ancak inşaat devam ederken 2020 yılında Kiptaş ile şirket arasında bir mahkeme süreci yaşanmış, sonuçta şirket davayı kazanmış ama bu belirsizlik projede gecikmeye yol açmış.
Satılamayan bölüm olarak sadece teras bahçeli daireler kalmış. Bir de önceden daire alıp çeşitli nedenlerle satmaya karar verenlerin daireleri. Mesela 2 daire almış birini satmak istiyor gibi...Onlara da yardımcı oluyoruz dedi satış ofisindeki çocuklar. A Blokta, her şeyi hazır, ay sonu oturmaya başlanılacak olan 3+1 dairenin fiyatı 3.6 milyon Tl.
Kısacası oturumun başladığı projeden tek kuruş hasılat girişi yapılmamış bir bilanço var elimizde. Herkes hesabını buna göre yapsın. YTD