Sayfa 340/692 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. A1 ve Bank Of bugün tahtada alıcıydılar ama genelde pasif tarafta kaldılar, satış tarafında olsalar hisse yine düşerdi. Hisseyi istedikleri gibi tutuyorlar. Hacim giderek düşüyor, yükselen piyasada hacimin normal değil, düşen bir piyasada eğer bu ikili satış tarafında olurlarsa tezim destek bulmuş olacak. Hedef hisseyi durgunlaştırıp bollinger bandını daraltmak, teknikçileri cezbedecek bir fiyatlama şovu izleyeceğiz gibi duruyor. YTD.

2. 0.90 direnç olarak çalıştı, denenmesi olumlu ancak bir kaç kez daha denenir geçilemezse bir dip denemesi yapabilir. Ben de pozisyon açmak için 0.90 üzerinde bir kalıcılık oluşmasını bekleyeceğim. Şansımız bol olsun. YTD.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Karı bilançoda çok güzel sakladı ve birinci çeyrek sonuçları gelene kadar maskeleme yoluna gitti. Sanki ilk çeyrek sonuçlarına kadar kısa soluklu tepki yükselişleri görülebilir ancak uzun soluklu bir yükseliş zor görünüyor. İlk çeyrek sonuçları ile kayıpları hızla telafi eder düşüncesindeyim. Aksi gibi savaş, FED faiz artışı, ciddi dış ticaret açığı gibi sıkıntılar bizi bekliyor, konjonktür de destek vermiyor. Sanırım artık 0.90 direnç olarak çalışacak.

50 üstü topik katılımcısından beşte bire düşmüşüz)

Bir ümit olabilir bu durumda)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bence de

artık tek umudumuz bu kaldı ???
     Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    50 üstü topik katılımcısından beşte bire düşmüşüz)
    Bir ümit olabilir bu durumda)

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bence de

artık tek umudumuz bu kaldı ???
    Hepimiz saklandık çalı dibinde , havuç bekliyoruz havuç

6. Daha önce başka başka hisselerdede aynı durum yaşanmıştı.Hiç birşey kuçuk yatırımcının istediği gibi gitmediği zamanlar,küçük yatırımcı tepkisini göstereceği ve rahatlayacağı tek yer olan hisselerin topiklerinde feryat figan, küfür,hakaret derken bir zaman sonra herşeye alışılmışlık.Bunlardan hiçmi hiç etkilenmeyen patron veya spek,herzaman kendi hesabı doğrultusunda haraket eden hisse.Deneyimle sabittir ki,sonunda sütünü verip gider eski umudunu kaybetmiş,fakat tecrübe kazanmış bezgin yatırımcı,gelir yeni ümudlarla dolu sağılacak küçük yatırımcı..

7. Ceza vermiş sayın yönetici o bakımdan yoktum. Şaho'ya kızıp ettiğim laflardan ben de iğreniyorum ama sonuçta insanım ve ciddi zararım var bu kağıtta. Elde değil... Ben her zaman iddialarının arkasında duran adamım, burada fiyatlar 3 düştü 5 yükseldi diye de kaçmam. Kafamda oturmuş olan bir plan var onu görmeden de gitmeyeceğim buradan. Muhtemelen 2023 ilk yarısına kadar. Fiyatlar şeytandır, kararlarınızı yanlış yönlere sevk eder diyen üstada saygıyla.

Dün bir ara arkadaşlarla Referans Bahçeşehir'e gittik. A,B bloklarından başlamak üzere ana girişe kadar peyzaj tamamlanmış. Tapuları teslim edilmiş olan A blok sahipleri bu ay sonu oturmaya başlayacakmış. Bütün işlemlerin 30 Haziran'a kadar tamamlanma zorunluluğu olduğunu söylediler. Aslında son tarih 31 Aralık 2022 imiş ancak inşaat devam ederken 2020 yılında Kiptaş ile şirket arasında bir mahkeme süreci yaşanmış, sonuçta şirket davayı kazanmış ama bu belirsizlik projede gecikmeye yol açmış.

Satılamayan bölüm olarak sadece teras bahçeli daireler kalmış. Bir de önceden daire alıp çeşitli nedenlerle satmaya karar verenlerin daireleri. Mesela 2 daire almış birini satmak istiyor gibi...Onlara da yardımcı oluyoruz dedi satış ofisindeki çocuklar. A Blokta, her şeyi hazır, ay sonu oturmaya başlanılacak olan 3+1 dairenin fiyatı 3.6 milyon Tl.

Kısacası oturumun başladığı projeden tek kuruş hasılat girişi yapılmamış bir bilanço var elimizde. Herkes hesabını buna göre yapsın. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ceza vermiş sayın yönetici o bakımdan yoktum. Şaho'ya kızıp ettiğim laflardan ben de iğreniyorum ama sonuçta insanım ve ciddi zararım var bu kağıtta. Elde değil... Ben her zaman iddialarının arkasında duran adamım, burada fiyatlar 3 düştü 5 yükseldi diye de kaçmam. Kafamda oturmuş olan bir plan var onu görmeden de gitmeyeceğim buradan. Muhtemelen 2023 ilk yarısına kadar. Fiyatlar şeytandır, kararlarınızı yanlış yönlere sevk eder diyen üstada saygıyla.

Dün bir ara arkadaşlarla Referans Bahçeşehir'e gittik. A,B bloklarından başlamak üzere ana girişe kadar peyzaj tamamlanmış. Tapuları teslim edilmiş olan A blok sahipleri bu ay sonu oturmaya başlayacakmış. Bütün işlemlerin 30 Haziran'a kadar tamamlanma zorunluluğu olduğunu söylediler. Aslında son tarih 31 Aralık 2022 imiş ancak inşaat devam ederken 2020 yılında Kiptaş ile şirket arasında bir mahkeme süreci yaşanmış, sonuçta şirket davayı kazanmış ama bu belirsizlik projede gecikmeye yol açmış.

Satılamayan bölüm olarak sadece teras bahçeli daireler kalmış. Bir de önceden daire alıp çeşitli nedenlerle satmaya karar verenlerin daireleri. Mesela 2 daire almış birini satmak istiyor gibi...Onlara da yardımcı oluyoruz dedi satış ofisindeki çocuklar. A Blokta, her şeyi hazır, ay sonu oturmaya başlanılacak olan 3+1 dairenin fiyatı 3.6 milyon Tl.

Kısacası oturumun başladığı projeden tek kuruş hasılat girişi yapılmamış bir bilanço var elimizde. Herkes hesabını buna göre yapsın. YTD
    Saho kadar başına taş düşsün. Nedir bu saho takintiniz..saho aşağı, saho yukari

Sayfa 340/692 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •