https://i.hizliresim.com/igd6r3a.PNG
Malı YAPI'ya verdiler, şimdi yukarıdan satmaca...Bunlar da tam çorbacı çıktı...Lan oğlum harçlığınız bittiyse gönder ibanını, bırak bu rezillikleri...:)
Printable View
https://i.hizliresim.com/igd6r3a.PNG
Malı YAPI'ya verdiler, şimdi yukarıdan satmaca...Bunlar da tam çorbacı çıktı...Lan oğlum harçlığınız bittiyse gönder ibanını, bırak bu rezillikleri...:)
bugun ben sattikca yukari surdu, o yukari surdukce ben sattim. sonra bir anda asagi basti. ben de sattiklarimi geri koymaya basladim
ben geri koydukca asagiya basti, o asagiya bastikca ben aldim.
cok bereketli bir gun oldu
uzun vadeciyim arkadas, max %20 lik kismi ile de trade yaparim, kaptirirsam da umursamam
ben bu tahtayi yonlendirmeye calisanlari inanin anlamadim
trade firsati verirseniz boyle, hayir da demem yani
ufak trade ya da al-sat lari buraya yazmaktan da cekinmiyorum. cunku uzun vadeciyim ve alimlarimi da hala tamamlayamadim
Bu işler böyledir üstadım...Kağıdı vermek kolay, illaki bir alıcı çıkar...Zor olanı verdiğini geri almaktır bu işte patron desteği yoksa...Turgay beyden zerre şüphe etmem çünkü buradaki ufak tefek işlerle uğraşmayacak kadar büyük bir zenginliği var...Belki yönetimden 1-2 zibidi tahtacılarla kolkoladır; kısa vadede uafak tefek iş yapabilirler ama uzun vadede asla...
Bugün Ayşe hanım aradı, şu karot konusunda...Sayın vob24'ün dediği gibi 6.000 m.lik çalışma bir kaç yerden alınan örneklemelerin total uzunluğuymuş...Derinlik anlamında değil yani...Henüz ilgili şirketlerden rapor gelmemiş...Öyle dedi...
Bu konu da netleşmiş oldu...
Yönetim derken de, yanlış anlaşılmasını istemem; üst düzey yöneticileri kesinlikle kastetmiyorum...
Buraları okuyorsan ki okuduğunu biliyorum, anladın sen onu...
Üstadım, ben bu raporun ortaya çıkarması muhtemel stratejik bir vizyon değişikliğinin peşindeyim yaratacağı spekülasyonun değil...Haliyle, raporun içeriği zerre ilgilendirmiyor beni...Ve şundan adım gibi eminim bu konuda tek yetkili ve karar verici sayın Turgay bey...Böyle bir şey olmayacağını anladığım anda (genel kurula gidip sitemlerimi ettikten sonra) bir daha işim olmaz burada...Muhtemelen 1 yıl içerisinde netleşir...YTD
Diğer konuda ise, o dediğin Turgay beyin şirketinde asla olmaz, saygım gereği...Yoksa tozunu attırırdım bu hergelelerin...Hepi topu 1 milyon lotu çevirip duruyorlar, senelerdir gün gün data tutmuşum, adım gibi ezberledim hepsini...Ama olmaz...