Sayfa 341/374 İlkİlk ... 241291331339340341342343351 ... SonSon
Arama sonucu : 2985 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Çinli otomotiv firmalarının TR ilgisini dikkatle takip etmek lazım...Konseptleri ne olacak, mesela Hidrojen yakıtlı araçlara ağırlık verirlerse bunun için bir alt yapı gerekli ve o da PRKME'de fazlasıyla var...İlgın'daki 188 milyon ton kömür bu iş için yeterli...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Çinli otomotiv firmalarının TR ilgisini dikkatle takip etmek lazım...Konseptleri ne olacak, mesela Hidrojen yakıtlı araçlara ağırlık verirlerse bunun için bir alt yapı gerekli ve o da PRKME'de fazlasıyla var...İlgın'daki 188 milyon ton kömür bu iş için yeterli...
    BYD dunyanin en buyuk elektrikli arac ureticisi, onlardan bisiy cikmaz.

hidrojen konusuna toyota calisiyor bildigim kadariyla

ama bizim karot konusu bence tek karot 6 km fln degil. toplam derinlik o.

linyit disinda bisiy icin oldugunu dusunmuyorum, ama olsun; istenirse rapor cok da olumlu yansir hisseye

onemli olan yukseltmek istesinler, birileri hisseyi baskiliyor, orasi cok belli

dusursunler hisseyi gencler, her kademede varim. hodri meydan

3. Tam bir sinir harbi, bugün de kızgınlıkla 14K lot almışım. Bu işin sonu nereye varacak dur bakalım...

haftalıkta 23.00 üzerinde tutunamaması aylıktaki 19.44 19.74 aralığını aktif hale getirdi.. daha önce de haftalıktaki 55 günlük pembeyi 19.40 ta test etmesi dikkat çekici.. günlükteki 20.42 malsız çulsuz, yakın izlemede.. adam olacak çocuk 21.14 ve üzeri

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    BYD dunyanin en buyuk elektrikli arac ureticisi, onlardan bisiy cikmaz.

hidrojen konusuna toyota calisiyor bildigim kadariyla
    Evet üstadım, hatta Toyota CEO'sunun bir demecini geride asmıştım...Gayet iddialı bir şekilde konuşmuştu gelecek Hidrojende gibisine, yani gerçekten böyle bir potansiyel varsa bu Hidrojen denen abimizde diğer firmalar da illaki ilgileniyordur...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6837159

Benim tek dileğim termik santral masalı gibi ne idüğü belirsiz bir yılan hikayesine dönüşmemesi bu karot mu marot mu artık neyse...Zaten konunun termik santralle ilgili olduğunu anladığım anda buradaki hikayemi sonlandırırım sonsuza kadar...Ben tamamen stratejik bir şirkete dönüşme beklentisi üzerine buradayım...YTD

Unutmadan...Bir de böyle bir gelişme var:

https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6836617
    Son düzenleme : Hissedarxd; 13-08-2024 saat: 10:36. Sebep: Link eklendi

6. evet gencler, ne kaldi surada 19.50 ye

19.50 getirince de bir overshoot yapip 19 altina sarkitirsiniz diye umuyorum

sonucta tahtaya ucgen atiyoruz; ne kadar cok overshoot okadar iyi

7.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    evet gencler, ne kaldi surada 19.50 ye

19.50 getirince de bir overshoot yapip 19 altina sarkitirsiniz diye umuyorum

sonucta tahtaya ucgen atiyoruz; ne kadar cok overshoot okadar iyi

Çok cesurca bu kadar malı verdiler, bunlarla ancak turşu kurulur üstadım...Hadi hayırlısı...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Çok cesurca bu kadar malı verdiler, bunlarla ancak turşu kurulur üstadım...Hadi hayırlısı...
    sorma hocam,

daha once dedigim gibi bana uyar, usd bazli guzel kazanc beklentim var ve sure sinirim yok. cunku en sevdigim konut yatirimi uzunca bir sure rafa kalkti benim icin

19.70 e alis yaziyorum aninda veriyor, tekrar tekrar yaptik bugun

sonra dedim 19.60 ve 19.50 ler de gelecek herhalde, ama gelmedi simdilik

Sayfa 341/374 İlkİlk ... 241291331339340341342343351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •