Net kari vermezler diye tahmin ediyorum.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Net kari vermezler diye tahmin ediyorum.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1764 favök 1900 olsa, demekki iraktan 200-250 arasi favök yani 30 mn dolar bekleniyor. İyi para :). Bu miktarda bir yatirim harcamasina da bu sene temettü beklenmez artik :). Normalde 1 milyar dolara mal olur bu yatirimlar ama hazir santrallar oldugu icin 1.6 milyar bedava :). Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam hangi gezegen orasi. Burada 1 yildan biraz fazla var :)Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam gerçekten çok merak ettim. Bu haberlere nasil ulasiyorsunuz ? Sizi tanimadigim için kaynak merak ediyorum açikcasi.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben daha önce görmediğim bu bilgilendirmeyi alkışlıyorum.
Kaynağı belli olmasa da doğru bir bilgi olma ihtimali kuvvetli.
Umarım gerçektir.
Bu sene için çok önemli bir bilgi. Zira Özbekistan vs etkileri 1 yıl sonra bilançoda görebileceğiz. Irak ise ocakta başladı, ilk çeyrekte etkisi görülecek. Eğer ihracat artma durumu olursa bu senenin tamamında pozitif katkı yapacaktır
Teşekürler 4N1K1H