Sizi kastetmedim sanki gedikte bir hareket oldu da o yüzden yazdım.
Printable View
Kalayım mı yoksa çıkayım mı. Karar vermek için ne demek istediğinizi anlatmak istedim.
Tşk.ler sn.copricotnson. yani ay sonuna kadar iyi takipte olmamız gerekiyor.😁😁😁
https://i.hizliresim.com/rJYWYB.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaldı 15 işlem günü :)
Evet, ünlünün elinde 12 milyon var ve 15 işlem günü kaldı. Marbaş da az likidite sağlayıcı yapmadı yani :))) Bu iki kurumun işlemlerinden pek çok faydalandık, hissenin kafasını kaldırmasına maşallah hiç müsaade etmediler :)))
Tahta likidite doldu taştı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bilançonun güzelliğini bu şekilde perdelemeye çalıştılar. Biz de sabır bol, bekleriz. Bir sonraki veriler ile artık mızrak çuvala sığmayacak durumu gelecek. Bu forumda her bir ortak ne alın ne de satın der. Ne de bu fiyat şu fiyat olacak der. Bence çok saygın ortaklarımız var ve hepsi çok iyi biliyor ki gün geçtikçe firmanın ayağı yere daha sağlam basıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Bence herkes bardağın boş tarafına(ünlü) bakıyor ve tabi oraya bakıncada bütün eleştiriler haklı, fakat birde bardağın dolu tarafı var, mesela ünlü yaklaşık iki ay önce bu likitide işine başladığında elinde 16 milyon lot vardı ve hisse fiyatıda öyle kaf dağının tepesinde değildi yanılmıyorsam 2.14 la 2.18 arası gidip geliyordu, bu güne baktığımızda ünlü menkulün elinde yaklaşıl 12 milyon lot kalmış yani 4 milyon lot piyasaya vermiş, pekiii hisse fiyatı bu satılan 4 milyon lota karşı ne kadar geri gelmiş? Ve daha önemlisi bu satılan 4 milyon lotu sen almadıysan ben almadıysam kim aldı ve neden aldı? Ne yapacak bu kadar lotu? Sözüm ona bu kadar kötü! Bitik ! Beklentisiz ! Şirketin hisselerini kim neden biriktiriyor? Turşu zamanımı geldi?!!
Acizane ben bile yarın elimdeki lotları pasiften satışa koysam hisse belkide taban yiyecek sığlıkta ve hacimsizken adam 4 milyon sattı ve safece 140 kuruş geri geldi sizce bunda bir terslik yok mu?
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!