Sayfa 342/712 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    çok sahtekar bunlar bellki bişiler var

http://www.borsagundem.com/foto-habe...sorusu/1229297

BİRİKMİŞ ZARAR KAPANMALI
    SORU- Makine Takım’ın ikinci çeyrek bilanço verisi ışığında, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin Makina Takım paylarında likidite sağlayıcılığı kapsamında yaptırdığı işlemlerin hisse değeri üzerindeki etkisi hakkında yorumlarınızı rica edebilir miyim?
    Çağatay Keskin
    CEVAP- Likidite sağlayıcıların amacı ilgili hissede aktif bir piyasanın koşullarını oluşturabilmek. Gaye bu olduğu için gerçekleştirilecek işlemlerin hissenin fiyatına yön verme hedefi söz konusu değildir. Aksi beklenti ise SPK mevzuatına aykırılık taşır. Gözde Girişim’in likidite sağlayıcılığı kapsamındaki Makina Takım hissesindeki işlemlerini de bu çerçevede değerlendirmek gerekir. Zaten gerçekleşen işlemler düzenli olarak kamuyla paylaşılmakta ve bu şekilde yatırımcıların da işlemlerle ilgili bilgi sahibi olması temin edilmekte. Söz konusu açıklamalar takip edildiğinde hissede yapılan alım satımlar da görülebilecektir. Şüphesiz alımların arttığı dönemde hissenin fiyatı olumlu yönde desteklenirken satışın arttığı günlerde de düşüşler olabilecektir. Ancak hedef likiditeyi artırmak olduğunu göz ardı etmemeli. Tüm bunlardan ayrı olarak hissenin fiyat seyri takip edildiğinde yatay bir kanal içinde hareket ettiği ve ağustos ayının ikinci yarısında kanalın altına düştüğünü görülmekte.

2. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Likidite işin görünen yüzü sözde hisse satıp nakite çevirecekmis. Bu korkutma ve hissenin arkasında olduğunun işareti ve hisseye girenlere göz dağı . Tutmuş birkac günlük islemleri yayınlamış sözde. Kimden almış kime satmış belli değil. Almış satmış gösteriyorlar. Amaçları bana göre hisse toplamak birde zaman kazanmak olarak yorumluyorum. Marbas Ünlüye, ünlü marbasa top çeviriyor. Unlu son tarihe kadar hisseye istediği işkenceyi yapip hisse toplayacak, bu arada bu fiyatlar bana göre fırsat.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Indiremedi bakkkytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Trene bildik bakalım, iyi olur umarım. Bu günün yorumunu yapacak arkadaşlar varmı.

6. Gaz almaca

Yaşamı değerli kılmak bize düşer

7. Ünlü için son tarih yaklaştıkça hisse toplamaya başlayanlar oldu sanki.

8.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Ünlü için son tarih yaklaştıkça hisse toplamaya başlayanlar oldu sanki.
    Yeni girdik, ne demek istediğini tam anlamadım, açıklarmısın🤔

Sayfa 342/712 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •