onu da haftaya bırakırlar bence bayıltmasına gerek yok
haftaya kimi dövecek yoksa:kahkah:
seçime kadar ver Allahım ver:yahoo:
Printable View
pala artık dövmemeli asıl dayağı haftaya bırakmalı
yoksa haşat olacak:kahkah:
Bu borsa çökecek diyenler siz kağıt alıyor musunuz hiç. Yoksa bu caddelerde banklarda oturan yaşlı dayılar gibimisiniz:oleyo:
çökecek demedik çok şişmiş endeksin 3500 e kadar düzeltme yapabileceğini söylüyorum
arada böyle dayaklar normal biz çalı arkasında bekliyoz kardeş itirazın mı var
bankta oturmayı sevmiyik:kahkah:
3,5hulkiye,7,5 hektaş bekliyorum:kahkah:
herkese kolay gelsin serbest piyasa:yahoo:
Bugünkü Financial Times'ta şu haber dikkatimi çekti. Oldukça önemli bir haber. Biri tercüme ederse çok memnun olurum. TH
Investors Pour Money into Emerging Markets at Near-Record Rate - Financial Times
Investors are piling into emerging market stocks and bonds at a near-record rate, as falling inflation and the reopening of China’s sprawling economy help reverse last year’s slide. Emerging equity and debt markets have attracted $1.1bn a day in net new money this week.
Al-satçılar için eşi benzeri bulunmayan bir treyding piyasasındayız. Gökte aranıp da yerde bulunan türden bir şey bu. Standart sapmasını 4 olarak hesapladım bunun yani %99.99 olasılıkla karşımıza çıkmayacak türden bir şey. 10.000 de 1 görülen bir olay yani. Bu durum ne kadar uzun sürerse benim gibi treyderler için o kadar iyi. Nerede volatilite, orada bereket. Volatilite ne kadar yüksekse bereket de o kadar çok olur. İkinci dereceden parabolik, pozitif bir korelasyon söz konusu burada yani 3 ü 1 arada, creme de la creme. Mevcut aşırı volatil ortamın devamını tüm kalbimle diliyorum.