pala artık dövmemeli asıl dayağı haftaya bırakmalı
yoksa haşat olacak![]()
Bu borsa çökecek diyenler siz kağıt alıyor musunuz hiç. Yoksa bu caddelerde banklarda oturan yaşlı dayılar gibimisiniz![]()
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!
Bugünkü Financial Times'ta şu haber dikkatimi çekti. Oldukça önemli bir haber. Biri tercüme ederse çok memnun olurum. TH
Investors Pour Money into Emerging Markets at Near-Record Rate - Financial Times
Investors are piling into emerging market stocks and bonds at a near-record rate, as falling inflation and the reopening of China’s sprawling economy help reverse last year’s slide. Emerging equity and debt markets have attracted $1.1bn a day in net new money this week.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Al-satçılar için eşi benzeri bulunmayan bir treyding piyasasındayız. Gökte aranıp da yerde bulunan türden bir şey bu. Standart sapmasını 4 olarak hesapladım bunun yani %99.99 olasılıkla karşımıza çıkmayacak türden bir şey. 10.000 de 1 görülen bir olay yani. Bu durum ne kadar uzun sürerse benim gibi treyderler için o kadar iyi. Nerede volatilite, orada bereket. Volatilite ne kadar yüksekse bereket de o kadar çok olur. İkinci dereceden parabolik, pozitif bir korelasyon söz konusu burada yani 3 ü 1 arada, creme de la creme. Mevcut aşırı volatil ortamın devamını tüm kalbimle diliyorum.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri