ben sözünüzdeki anlamı belkide yanlış yorumladım iyi niyetli oldugunuzu sonradan anladım sizde beni hoşgörün tekrar sizin için sarfettigim sözler için özür diliyorum sizede bol kazançlar
Printable View
hah nerde kalmıştın diyordu i.t bende geldim
borsa alış potamıza girmişti ikili dipleme çalışmaları kucak çalışmlarında bol bol görüşürük i.t amca .
sildim.......
burası birden şenlenmiş bir fısıltımı var acaba..:wave:
çemts bakalım şirket çok saglam ve yere iyi basıyor..
geçen delinin biri şöyle diyor cemts gidici yani satılacak .peki ne kadar eder dedim yine bizim deli 400/450 milyon $ arasında dedi lan dedim şu delinin zoruna bak ..yav adamlar tamamınımı alacak yoksa bucım elinde olan %58 mi yine bizim deli orasını bilmiyorum dedi bak sen şu delinin dedigine gelmiş zırdelide bayagı dinliyor..:kahkah:
böyle birşey olursa vayki vay i.t kimseye koklatmayacak gibi habire tepesine tepesine biniyor..inşallah biri gelip bir tokatta at,tan aşagı yuvarlar..:evil:
teşekkürler sayın hasan polat 2 gündür ufak ufak alıyorum. bu ortamda biraz daha düşürürse diye kendimce çizdiğim bir grafik var orayı bekliyorum düşeceğini sanmıyorum ama buralardan ne kadar cazip olduğunu bilsemde bu sefer daha bilinçli geldim tarmanın karşısına :)
herkese bol kazançlar dilerim.
ufak bir sorum daha olacak geçen sene genel kurulda cemtaş hisselerinin satılması gündeme gelmiş cemtaşın çok ucuz olduğu için satış yapılmayacağı söylenmişti. liman satışı, şişirilen bilanço ve makas fabrikası satışı gibi haberlerle cemtaşı çıkardıkça çıkarıyorlar. ben kendi baktığım grafiğe göre 5,94 - 6,02 son rakamdı bana göre belki daha da çıkacak orasını bilmiyorum ama bucim bu sene cemtaş hisselerini satabilir mi diyorum.
şahsi fikrim bu yaz/son bahar cemtş hisseleri satılacak diye düşünüyorum. her ne kadar bucimi hep takipte kalsam da biraz uzak kaldım özür. bilgisi olan var mıdır. şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
sorrunuz bilen birine .benim bu konuda bilgim yok ama bende satılacagı yönde bir his var. biliyorsunuzdur, cemtaşın hissesini alan , borsadaki vatandaşın ,satması halinde hissesinide aynı fiyattan almak zorunda bunun için ben birmiktar cemtaş hissesi tutuyorum.
yukarıda bu sefer daha bilinçli geldim tarmanın karşısına derken ,bir önceki seferinde oldugunu anlıyoruz ,bu sefer kendinizi güçlü hissetmenizin nedeni her halde teknikanalizde kaydettiginiz ilerleme. ben aslında temelciyim ama sizin gibi teknik analizide ögrenmege çalışıyorum. İnşallah herşeyin hayırlısı olur. Borsadaki düşüşün nedenleri arasında bankaların döviz borçlulugu ile dolar dger artışına yakalanmaları, gyo şirketlerinin buyük çogunlugu borç batagında onlar ve bankalar büyük darbe alırlar, cemtaş ve bucim in nakitleri olagan üstü ve krizden güçlü çıkarlar ben dogru hisselerde oldugum için şükrediyorum.