Originally Posted by
hasan polat
Saygıdeger kardeşim roda taksiti ile birlikte toplam borç 334 milyon oysa dönen varlıklar toplamı 577 milyon bu varlıgın303 milyonu bir bankada olabilir çünki ilişkiliolmayan taraftaki alacak şeklinde, 47 milyonu kasada nakit ve hiçbir çimento şirketinde olmayan cari oranlara sahip, bunun için Sayın i.tarmanı kutlamak gerekli, borsada hisse ucuz o başka konu. Diyecegim şu roda taksit ödemesi için endişelenmeyin. Saygılar
teşekkürler sayın hasan polat 2 gündür ufak ufak alıyorum. bu ortamda biraz daha düşürürse diye kendimce çizdiğim bir grafik var orayı bekliyorum düşeceğini sanmıyorum ama buralardan ne kadar cazip olduğunu bilsemde bu sefer daha bilinçli geldim tarmanın karşısına 
herkese bol kazançlar dilerim.
ufak bir sorum daha olacak geçen sene genel kurulda cemtaş hisselerinin satılması gündeme gelmiş cemtaşın çok ucuz olduğu için satış yapılmayacağı söylenmişti. liman satışı, şişirilen bilanço ve makas fabrikası satışı gibi haberlerle cemtaşı çıkardıkça çıkarıyorlar. ben kendi baktığım grafiğe göre 5,94 - 6,02 son rakamdı bana göre belki daha da çıkacak orasını bilmiyorum ama bucim bu sene cemtaş hisselerini satabilir mi diyorum.
şahsi fikrim bu yaz/son bahar cemtş hisseleri satılacak diye düşünüyorum. her ne kadar bucimi hep takipte kalsam da biraz uzak kaldım özür. bilgisi olan var mıdır. şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri