ee tamam biz farkli bir seymi soyledik?
biz binde 19 veriyoruz karsiligini aliyoruz
sen binde 1 veriyorsun ona gore karsiligini aliyorsun
eee sonra neden agliyorsun?
ne ka kofte o ka ekmek
okudugunu anlamadan cevap yaziyorsun
Printable View
Bunu daha oncede yazdim tekrar yazayim
Simdi internette olsun halk arasinda olsun herkes AB nin ve ABD nin ne kadar ileri gelismis oldugundan bahseder hep Turkiye ile karsilastirir ne kadar geri oldugumuzdan dem vurur falan filan
Bu yalandir demiyorum dogru
Ama insanlarin kacirdiklari nokta su. Bati dunyasi bu 100-200 yillik gelismeyi yasarken hep kazandiklarindan bahsediliyorda neden kaybettiklerinden bahsedilmiyor?
Hickimse bundan bahsetmiyor?
Feminizm almis basini yurumus, erkeklere korkarak bakiyorlar, insanlik bitmis, bosanmis yada evlenmemislerin sayisi evlilerin 2 kati bazi ulkelerde
Bazi sehirlere bolgelere gidiyorsun bir tane cocuk bebek yok ama binlerce kedi kopek var cunku cocuk beslemek buyutmeye angarya ve hamallik olarak bakiyorlar. Insanlarin kisilikleri karakterleri evrim gecirmis yani normal insan gibi degilller. Davranislar giyimler konusmalar sapitmis. Ulu orta sokak ortasinda opusen erkekler goruyorsun ne bilim yuruyorsun seytan kilisesi kurulsun diye gosteri yapanlar var
Okula gidiyorsun pompali tufekle okul tarayan cocuklar var okullarin kapisinda polis bekliyor. Nasil beklemesin heryer suc dolu. Suc orani bati ulkelerinde Istanbulun misli misli yuksek
Ondan sonra gazeteyi aciyorsun tesla elektrikli araba uretmis
Sokmusum elektrikli arabasina yada uzaya giden mekigine icinde cin tuzu olmayan lokanta yemegi yok be. Otele gidiyorsun bebe sebeyi coluk cocugu garson yapmislar neymis ogrenciymis para kazanmasi gerekiyormusta ozguveni artsinmista. Turkiyedeki hizmet ve yemek kalitesinin 5 milyon yil gerisinden geliyor hersey
Herhangi bir ortadirek mahalleye arabanla gir aksam 7 den sonra sokaklarda fahiseler gorebilirsin. Hemde cocuk yasta. Sonra ne bilim ABD deki herhangi buyuk bir sehire git hic abartmiyorum yuzlerce cami ve cami gibi medreseler yapmislar. Icinde haydut suratli adamlar. Ve bunlar 5-10 ar cocuk yapiyorlar neymis cocuklar Amerikan vatandasi olacakmis. Heryerde arap ve cirkin insanlar. Istatistiklere bakiyorsun nufusun %1 i musluman ama sokaga cikiyorsun ulan %30-40 bunlardan. Neden? Cunku beyaz guzel insanlar bunlar yuzunden beli bolgeler haric dolasmiyorlar. Yani istatistigin hicbir onemi kalmiyor
Beyaz nufus gittikce azaldigi icin okullarda aksansiz ingilizce ogretecek adam yok o yuzden 1-2 sene once ucaktan inmis kritpiyoz turk kadini ingilizce ogretmeni olarak ise aliyorlar. Cunku maas dusuk kimse yeltenmiyor ogretmenlige bir de askerlige. Simdi boyle okula cocuk yollanirmi? Aksani olan bir Turku nasil sen Ingilizce ogretmeni yaparsin akilsiz Amerika
Efendim belediye hizmetleri havuzlar. O havuzlara girenin kafasina edeyim. Ici klor dolu kanser olmak istiyorsan gir
Cennet Turkiyem cennet Istanbulum. Yeterki paran olsun... Parasiz donmem Turkiyeye
O Ahmet Bey,hoşgeldiniz,iyi adam lafı üstüne gelirmiş:yahoo:
ahmet amca parasız dönmem oraya falan demişssin de merak ediyorum seni bu ulkeye döndürebilecek maddi birikim hedefin nedir
47 yasında oldugunu söyleyen bir amcamız olarak en azından 20 senedir dolares bastıgını gözönünde bulundurursak ve ortalama olarak her sene en azından 40 bin dolar bi kenara atabildigini hesaplasak ki anladıgımız kadarıyla amerikada parayı harcayacak ürün ve hizmetler senin icin mevcut degil eeeeee bu halde 20 senede 800 bin dolar eder hadi bi de buna 200 bin de ev-araba gibi yatırımlarının degerlendigini koysak 1 milyon dolar etsin
ahmet amca bu miktar senin guzelim ulkemize teşrif edip yerleşmen icin yeterli degil midir
yeterli degilse kesin dönüş için hedef birikim miktarınızı belirledin mi ahmet amca