Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 343/1014 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.tripadvisor.com.tr/Attra...n_Islands.html

Surada gunluk 10 Euro tuketim sarti ile bir sezlongda sabahtan aksama vakit gecirebiliyorsun.
    Menuye baktim 10 Euro'ya bir bira+1 greek salat oluyordu.
    Daha yeni gittim.
    Ortam guzel, fiyatlar uygun, otoparktaki araclarin %20 si TR plakali idi
    Syg,
    buranın kumsalı ve denizi dandik, limandan öbür tarafa doğru 2 km ileride makriammos diye bir yer var, adanın tartışmasız en iyi yeridir.. mükemmel kumsal ve harika bir koy, sadece şezlong parası alıyordu 7 euro.. marble beach denen yere ise asla gitmemek lazım, mermer tozu içinde berbat bir yer

tabii, çeşme altınkum' tırnağı bile olamaz hiç biri, 15 euro giriş verip fun beach tercih ederim

2. haftasonu bodrumda bir otele gittim gitmedende fiyat sormuştum...Hiç değiştirmeden mailimden kopyala yapıştır yaptım. Milletin neden yunanistana gittiği ortada.

3.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    haftasonu bodrumda bir otele gittim gitmedende fiyat sormuştum...Hiç değiştirmeden mailimden kopyala yapıştır yaptım. Milletin neden yunanistana gittiği ortada.

bu nedir yaa

avrupalılar gelmedi, sonra deprem olup duruyor, iptaller olmuştur, fiyatlar düşmüştür zannediyordum.. baktım uçaklarda da uygun fiyat yok, bizim millete deprem falan vız geliyor artık anlaşılan

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    buranın kumsalı ve denizi dandik, limandan öbür tarafa doğru 2 km ileride makriammos diye bir yer var, adanın tartışmasız en iyi yeridir.. mükemmel kumsal ve harika bir koy, sadece şezlong parası alıyordu 7 euro.. marble beach denen yere ise asla gitmemek lazım, mermer tozu içinde berbat bir yer

tabii, çeşme altınkum' tırnağı bile olamaz hiç biri, 15 euro giriş verip fun beach tercih ederim
    Kemal Bey,Taşoz dan bahsediyorsunuz herhalde,hiç trafik denetimine denk geldiniz mi?

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu nedir yaa

avrupalılar gelmedi, sonra deprem olup duruyor, iptaller olmuştur, fiyatlar düşmüştür zannediyordum.. baktım uçaklarda da uygun fiyat yok, bizim millete deprem falan vız geliyor artık anlaşılan
    ne iptali otelin özel bir plajı var ücretle giriliyor oraya girelim dedik haftaya cumaya kadar dolu dediler. Otel full çekiyordu hemde günlüğü kişi başı 1,000 tl olan bir otelden bahsediyorum.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    ahmet amca emlak vergisi az bedava yasıyosunuz falan demissin de amerikadaki yuksek yuksek maaşlardan ucuz ucuz loplop bonfilelerden ucuz ucuz benzin ve arabalardan hic bahsetmiyosun veya tam tersi bu ürünlerin bizde ne kadar pahalı oldugundan da bahsetmiyorsun bi de kalıp bedava yaşıyonuz diyorsun neden böyle diyorsun ahmet amca
    et gercek et degil suni. Lezzet yok ama goruntu var

araba benzin bedavaya yakin cok ucuz ama gidecek bir plaj yok cunku denizde kopekbaligi var

Turkiyenin guzelligini gordukten sonra Amerika cok kohne cok geri geliyor bana. Turkiyenin dogasi dunyanin hicbir yerinde yok

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ahmet amca bedava değil kıtı kıtına yaşıyor insanlar.
    ahmet amca sen tatilde dolarları getirip 3.5'tan bozdurup yediğin için fark etmiyorsun.
    yurtdisina turlarda yer kalmadi patlama yasaniyor haberlerini oku

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    şu kahve 2.5 euro olan yerde
    emekli maaşı kaç eurodur..

batık ve kesilmiş haliyle ama..
    47 yasima geldim hayatimda hic disarida kahve icmedim

sende icme kardesim

isiniz gucunuz lux hayat

Sayfa 343/1014 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri