Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Evet özellikle sabit gelirli insanların maaşında geçen yıldan bu yana %10 luk artış olmazken,zorunlu giderler de ortalama %30 artış oldu,ne güzel bedavaya yaşıyoruz..![]()
Boğazda değil sıradan mantar gibi türeyen kahve shoplarda bile Türk kahvesi 6 ila 7 lira arası. Sanırım uzun süredir dışarıda kahve içmiyorsunuz. Ama normal, Türkiye zengin ülke , eski dağ başı sayılan KAYA şehir PARKMAVERA 3`ün HAYALİNİ bile millete m2 4500 den kakaladılar. Bu parayı hayal betona gömen aziz milletim bir fincan Türk kahvesine de haydi haydi 7 Tl verir.
şu kahve 2.5 euro olan yerde
emekli maaşı kaç eurodur..
batık ve kesilmiş haliyle ama..
Bu hizmetlerin içerisinde parklar, kütüphaneler, okul servisleri, havuzlar vs gibi, ülkemizde alışık olmadığımız belediye hizmetlerini de sayalım.
Ayrıca, yurtdışındaki hiçbir belediye kışa hazırlıksız yakalanmiyor. Bu da ek bilgi olsun.
Sadece servis parası bile, üç çocuklu bir aile için bizdeki fiyatlarıyla, emlak vergisinin büyük ölçüde karşılığı olarak, seviyor. O parayı seve seve, içiniz rahat bir şekilde ödüyorsunuz. Çünkü karşılığında kaliteli ve gerekli bir hizmet alacağınız dan eminsiniz....
Vesselam.....
freesky
Yer İmleri