ortak ciddi oranda sattım.biraz daha var ve satmaya devam edeceğim..gözden çıkardım gubrf yi bu dönem..:))
Printable View
Hadi bakalım tokatlamaya devam edin ky yi..haziranda - 1 yazar!!!
ABD ne yapacak yani İran'ı mı vuracak, gubre de baski için her yol deneniyor,bence gubrf cok degerli bir hissedir, bu fiyat komiktir, hissede cok zararda olan var, toplama yeterli degil hala baskiya devam ediliyor, dusurmek için her türlü haber aleyhte kullanılıyor, ytd.Benim fikirlerimdir...
ortak belirsizlik borsada en istenmeyen şeydir....bilanço belirsiz,yatırımlar belirsiz,iran gerilimi var bu belirsizlik net birşey yok malesef.....yatırımcı önünü göremiyor....şirket satıyor sattıkça para kazanacağına birileri kazanıyor....akıl işi değil bu kadar pazarlama ve yönetim gideri.....şirketin ciro yapmasına sevinemez olduk...ciro arttıkça kar değil gider artıyor var mı böyle dümen.....yatırımcısına en ufak destek yok açıklama yok...yönetim var mı yok mu belli değil...kendi adıma 25000 lotum kaldı çok ciddi oranda hisse sattım...şirket güzel ama bu yöneticilerle değil...
Genelde hissede yüklü yatırımcı satınca yukarı hareket eder ama bunun öyle bi ihtimali yok ..ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
isterse 3 e düşsün ortak eski lotlarımı aynı şekilde yerine koyayım başka birşey istemiyorum...elimde sanki hiç hisse kalmadı gibi bir hisse kapıldım yıllardır tuttuğumuz hisse 9 tl den satma bu fiyatlardan sat akıl işi değil ama yaptık bir hareket umarım bir işe yarar....
Ben cok kararliyim dustukce ilave almayi, hatta orta vadede hepsini banko gubrf yapacagim, zipzip i taniyan bilir, zarar etti mi bir hisseden , cekecegi vardir o hissenin zipzip in elinden, ade bakaliiiiii:oleyo::oleyo::he: