Sayfa 345/928 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak sen sattıktan sonra 18 kademe düştü... Naptın göçürttün tahtayı... Uzun bir süre kendine gelmez artık bu meret....
    Satan hertürlü karda bekleyen herdaim zarar....
    İnvesting.com da piyasa değerini 300 milyon $ gösteriyordu.... Sözün bittiği yer....
    GUBRF PİŞMANLIKTIR.

E5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak ciddi oranda sattım.biraz daha var ve satmaya devam edeceğim..gözden çıkardım gubrf yi bu dönem..)

2. Hadi bakalım tokatlamaya devam edin ky yi..haziranda - 1 yazar!!!

3. ABD ne yapacak yani İran'ı mı vuracak, gubre de baski için her yol deneniyor,bence gubrf cok degerli bir hissedir, bu fiyat komiktir, hissede cok zararda olan var, toplama yeterli degil hala baskiya devam ediliyor, dusurmek için her türlü haber aleyhte kullanılıyor, ytd.Benim fikirlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    ABD ne yapacak yani İran'ı mı vuracak, gubre de baski için her yol deneniyor,bence gubrf cok degerli bir hissedir, bu fiyat komiktir, hissede cok zararda olan var, toplama yeterli degil hala baskiya devam ediliyor, dusurmek için her türlü haber aleyhte kullanılıyor, ytd.Benim fikirlerimdir...
    ortak belirsizlik borsada en istenmeyen şeydir....bilanço belirsiz,yatırımlar belirsiz,iran gerilimi var bu belirsizlik net birşey yok malesef.....yatırımcı önünü göremiyor....şirket satıyor sattıkça para kazanacağına birileri kazanıyor....akıl işi değil bu kadar pazarlama ve yönetim gideri.....şirketin ciro yapmasına sevinemez olduk...ciro arttıkça kar değil gider artıyor var mı böyle dümen.....yatırımcısına en ufak destek yok açıklama yok...yönetim var mı yok mu belli değil...kendi adıma 25000 lotum kaldı çok ciddi oranda hisse sattım...şirket güzel ama bu yöneticilerle değil...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak belirsizlik borsada en istenmeyen şeydir....bilanço belirsiz,yatırımlar belirsiz,iran gerilimi var bu belirsizlik net birşey yok malesef.....yatırımcı önünü göremiyor....şirket satıyor sattıkça para kazanacağına birileri kazanıyor....akıl işi değil bu kadar pazarlama ve yönetim gideri.....şirketin ciro yapmasına sevinemez olduk...ciro arttıkça kar değil gider artıyor var mı böyle dümen.....yatırımcısına en ufak destek yok açıklama yok...yönetim var mı yok mu belli değil...kendi adıma 25000 lotum kaldı çok ciddi oranda hisse sattım...şirket güzel ama bu yöneticilerle değil...
    Genelde hissede yüklü yatırımcı satınca yukarı hareket eder ama bunun öyle bi ihtimali yok ..ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Genelde hissede yüklü yatırımcı satınca yukarı hareket eder ama bunun öyle bi ihtimali yok ..ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nerden satarsan daha aşağıdan yerine koyabiliyorsun, bu hisse böyle.

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    nerden satarsan daha aşağıdan yerine koyabiliyorsun, bu hisse böyle.
    isterse 3 e düşsün ortak eski lotlarımı aynı şekilde yerine koyayım başka birşey istemiyorum...elimde sanki hiç hisse kalmadı gibi bir hisse kapıldım yıllardır tuttuğumuz hisse 9 tl den satma bu fiyatlardan sat akıl işi değil ama yaptık bir hareket umarım bir işe yarar....

8. Ben cok kararliyim dustukce ilave almayi, hatta orta vadede hepsini banko gubrf yapacagim, zipzip i taniyan bilir, zarar etti mi bir hisseden , cekecegi vardir o hissenin zipzip in elinden, ade bakaliiiiii

Sayfa 345/928 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •