Yabancı takası %37 lerde ama içinde Qnb ağırlığından dolayı böyle bunu bile güncellemiyorlar oradaki eli bile bir tek kendileri biliyor.:)
Printable View
Yabancı takası %37 lerde ama içinde Qnb ağırlığından dolayı böyle bunu bile güncellemiyorlar oradaki eli bile bir tek kendileri biliyor.:)
tv lerde de surekli bu konusuluyor yabancı geldi geliyor cıddı alımlar var vs.
benım bıldıgım yabancı alsa bıle algı bu kadar olumlu yonde olmuyordu
bu cok dıpte oldugumuzdan mı boyle yoksa yonlendırme amaclı mı anlayamıyorum
endeks zırve veya yenı dıp yaptıgında ne ıcın oldugu cıkacak ortaya
benım sahsı beklentım asagılarda ve hatta bu son yukselıs tepkı olarak kalırsa daha da asagılarda
8717…. şort.... palanın parasını alalım biraz....
buradan bu saçma hareketlerle mal yediriyorlarsa demekki hedef 7500ünde altı....7200 felan gelmeden 8000 üstüne bidaha atamayız gibin gelıor....
Normal şartlarda bugun aşağı hareket açılışla devam etmeliydi bankaları yukarı alıp çıkma fırsatı verdiler ,
buda dayağın belli bir bant aralığından olabilir pıst 100 de 8840 altı büyük ihtimal kısa vade olmaz diye düşünüyorum , karda olan tahtalardan aşağıda kalan tahtalara geçişler olursa dengede bir endeksle seneyi tamamlanır diye düşünüyorum.
ha gerçek yabancı olup olmadığını 2024 ocak ayında anlarız yukarı hareketlerde ortalama 1 milyar dolar girişlerle hareketler yapıldı şimdilik son hareketlerde bu hamlede buralarda