Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Derecelendir me kuruluşuna bizi değerlendirin diye para verilip değerlendir me yapılıyormuş.
    bu yatırım fonlarından çıkış yapan ile bankalara giriş yapan yabancı gözükenler aynı tavanın balığı olabilir yani bademcuk.
    oyun bademler tarafından bankalar üzerine kurulmuş olabilir son dönem cds düşmesi en çok kimi gazlıyor bankaları bize has düşmüyor çoktan beri bizimle aynı ligde olan ülkelerinde cds de geri çekilmeler mevcut.Büyük ihtimal yapılan ekonomik hamlelerden sonra faiz ve sıkılaştırma hamlelerinden sonra SP derecelendirme kuruluşununa bizi değerlendirin diye söylenip bir hikaye yaratılmış gözüküyor taze para çekmek için her hamle atılıyor , yalnız yabancı gözüken alım gerçek yabancı mı yoksa katar veya buradaki bademcuk sisteminin dış şube alımları mı o havada kalıyor.
    tv lerde de surekli bu konusuluyor yabancı geldi geliyor cıddı alımlar var vs.

benım bıldıgım yabancı alsa bıle algı bu kadar olumlu yonde olmuyordu

bu cok dıpte oldugumuzdan mı boyle yoksa yonlendırme amaclı mı anlayamıyorum

endeks zırve veya yenı dıp yaptıgında ne ıcın oldugu cıkacak ortaya

benım sahsı beklentım asagılarda ve hatta bu son yukselıs tepkı olarak kalırsa daha da asagılarda
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

2.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    tv lerde de surekli bu konusuluyor yabancı geldi geliyor cıddı alımlar var vs.

benım bıldıgım yabancı alsa bıle algı bu kadar olumlu yonde olmuyordu

bu cok dıpte oldugumuzdan mı boyle yoksa yonlendırme amaclı mı anlayamıyorum

endeks zırve veya yenı dıp yaptıgında ne ıcın oldugu cıkacak ortaya

benım sahsı beklentım asagılarda ve hatta bu son yukselıs tepkı olarak kalırsa daha da asagılarda
    Normal şartlarda bugun aşağı hareket açılışla devam etmeliydi bankaları yukarı alıp çıkma fırsatı verdiler ,
    buda dayağın belli bir bant aralığından olabilir pıst 100 de 8840 altı büyük ihtimal kısa vade olmaz diye düşünüyorum , karda olan tahtalardan aşağıda kalan tahtalara geçişler olursa dengede bir endeksle seneyi tamamlanır diye düşünüyorum.
    ha gerçek yabancı olup olmadığını 2024 ocak ayında anlarız yukarı hareketlerde ortalama 1 milyar dolar girişlerle hareketler yapıldı şimdilik son hareketlerde bu hamlede buralarda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Normal şartlarda bugun aşağı hareket açılışla devam etmeliydi bankaları yukarı alıp çıkma fırsatı verdiler ,
    buda dayağın belli bir bant aralığından olabilir pıst 100 de 8840 altı büyük ihtimal kısa vade olmaz diye düşünüyorum , karda olan tahtalardan aşağıda kalan tahtalara geçişler olursa dengede bir endeksle seneyi tamamlanır diye düşünüyorum.
    ha gerçek yabancı olup olmadığını 2024 ocak ayında anlarız yukarı hareketlerde ortalama 1 milyar dolar girişlerle hareketler yapıldı şimdilik son hareketlerde bu hamlede buralarda
    sabah belirttiğim bölgeye geldi bakalım beklediğim formasyonu yapıp 16.00 yukarı dönüş yapacaklar mı yoksa gap bölgesine hareket devam mı edecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sabah belirttiğim bölgeye geldi bakalım beklediğim formasyonu yapıp 16.00 yukarı dönüş yapacaklar mı yoksa gap bölgesine hareket devam mı edecek.
    tepeden hiç panik yaptırmadan yedire yedire buraya geldi..

4 ten sonra bunun derinleşeceğini düşünüyorum.

yarın yatay satıcılı carsamba ise sert satısşlarla yeni dip yoklanacagı uzerine senaryom...
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

5.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku

yarın yatay satıcılı carsamba ise sert satısşlarla yeni dip yoklanacagı uzerine senaryom...
    Bende öyle düşünüyorum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku

senaryoya sadık flat devam

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •