çıkacak uçacak kaçacak yetişin yapışın malınızı kaptırmayın diyende çökecek batacak diyenler kadar kul hakkına girmiyormudur
Printable View
Gazze’deki çatışmalar devam ederken, İsrail ordusu büyük kayıplar veriyor.
Orta Doğu’daki gerilim yine arttı ve Türkiye’nin Suriye sınırındaki askeri hareketliliği, zaten kırılgan olan barışı daha da belirsiz hale getirdi.
Wall Street Journal’a göre, ABD’li üst düzey yetkililer, Türkiye ve müttefik milislerin askeri hareketliliğinin, Ankara’nın Suriye Demokratik Güçleri’nin kontrolündeki bölgelere büyük bir müdahale başlatabileceği endişesini artırdığını belirtiyor
Yanlız burada şu anda uçacak kaçacak diyen biri yok.Daha önce vardı bir şahıs,ben aynı şahsın şu an burada olduğunu ve o zaman söylediğinin tersini şu anda söylediğini düşüyorum.
5500 şart değil ama bence kabul edilebilir değer, çok da uçuk değil..zaten 7500 e gelirse şayet bu rakamlar konuşulur..ille gelir demiyorum oraya..ama tekniğin hakkını verirse olmalı....yine teknik olarak 2008 benzeri bir görüntü var dedim..bu yapı 1998 de de var..yani boramızın gelmiş geçmiş tarihinde 3 yerde var bu yapı..3. sü şimdi..2008 de bu hükümet vardı, teğet geçti dedi..şimdi aynı teğet dönüp geçse 4200 olur..( 2008 de zirveden 2.6 kat düşmüş) ben 4200 demedim..5500 de de ısrar etmem..dediğin gibi tekrar incelemek gerek diplerde..ama 8600 kırılmalı..yoksa bu yapı ne tekniğe ne de temele uyar..
9800 pek dayanmaz gibi.. Bakalım
Ne güzel iş ya... Bir gün elbet BIST dipleyecek o zaman da bildim diyeceksin. Ya da BIST yeni zirveler görecek o zaman da bildim diyeceksin. Biz hisseci olarak haddimiz olmayarak burada üç beş karaliyoruz, viopcular için yüzde bir bile çok önemli iken konuş anam konuş. Devamlı aynı şeyleri yazdığın zaman ya art niyetlisindir ya da bağ bahçe işleri ile uğraşıp vakit öldürmeye geliyorsundur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:)tamam işte konuşulur diyorsun madalyonu çevir pıst yukarı tepkiye başlayınca 10 gün geriye git sene sonu rakamı 11500 diyenler doluydu şimdi aynı tipler aşağı bantlar yazıyor:)konuşulması önemli değil bilimsellik önemli arabana koyduğun yakıt kadar gidersin paran varsa benzin istasyonuna girip yakıtı tazeleyip devam edersin olay bu.