Originally Posted by
KARADUMAN
8600 ler kırılsın bakalım..önceliğimiz burası..bunun olması gerek ama..
nedenini defalarca açıkladım..hem teknik hem temel..
2008 ile karşılaştırdığın seneryon ve sonuç olarakda 5500 çıkardığın sonucun şuanki bu iktidar , bu piyasa paslaşmaları ile olma ihtimali yok.Nasıl olur RTE vefat eder,Bir anda bir yerde çatışma başlar,Deprem vs gibi büyük olaylar olur tama derim yalnız şuanki konjöktör gidiş haliyle olmaz.Bu yüzden borsada olacaksan bir noktaya fokuslanma bence.
Bende bu piyasada ne döndüğünü burası yasal olarak izin verdiği kadar yorumluyorum seneryomu paylaşıyorum bizimde bildiğimiz çok şey var ama bu iş senin 2008 seneryona uymaz şöyle düşün bu ülkede basın yönetiliyor mu evet , iş alımları yapılırken kendi yandaşlar alınıp en iyi puanı alanlara dışarda kalıyor mu evet,Algı son süra işliyor mu evet,bu örnekleri istediğin gibi çoğalta bilirsin işte borsa birileri tarafından yönetiliyor ve iktidar burayı ekonomi için bir çıpa görüyor kendi yandaşlarıda buradan yararlanıyor.
4-5 ay önce benim beklentim 3.44 den aşağı salınımda ilk verdiğim hedef 2.60 dı sonra katalizör bulamadığım için momentum kaybolunca 2.10-2.25 bantlarını ön gördüm bir tane formasyonla beraber 2.49 dan yukarı aldılar metin mühendisliği ile anlatmak istediğim bu şuanda iş badem sporun pozisyonu ile ilgili , yabancı gelsin diye gidiliyor konuşuluyor gelmiyorlar ppf da 33 milyar dolar var 2-3 milyar doları pıst 100 girse 2-3 hikaye ile bu piyasa yerli ile yine gider yabancı gelmeden , yalnız şuanda piyasada olan para bu kadar yetti şimdi kar al yapılıyor ama bunu absürt rakamlarla süslemek biraz hayalcilik şuanki konjektörde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri