Tuncay Tursucu beyin cok harika bir yazisi var temettu ile ilgili herkese tavsiye ederim. Yigit beyde buffet mektuplari ile ufkumuzu aciyor. Syg
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tuncay Tursucu beyin cok harika bir yazisi var temettu ile ilgili herkese tavsiye ederim. Yigit beyde buffet mektuplari ile ufkumuzu aciyor. Syg
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tecrübeli arkadaşlar üstadlarım çimsa için göz gezdirebilir misiniz? Sektörde lider, geniş satış ağı var, yurtdışına ihracatı var, yeni bitmiş yatırımları var, düzenli temettüsü var bist giderken yerinde saydı ama düşüşte ilk saflarda...sektör oyuncuları olarak boluc bakıyorum gayet emin gidiyor...takibinde olan, gözlemleyen veya teknik açıdan değerlendirebilirseniz sevinirim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünya borsalarında, abd önderliğinde sert satışlar var...böyle bir satış beklediğimizi belirtmiştik...bu satış dalgasından bist de olumsuz etkilenecektir..her ay düzenli düşük miktarda alım yapanlar devam edebilir tabii ki..ama blok alım yapanlar aceleci olmasin ve alımlarını 5-10 parçaya bölsünler derim.
Kolay gelsin.
Bu nasil bir adalet ben 5 yil önce kredi ile ev aldim. ödemelerim devam ediyor daha 2 yilim var ve bana devlet teşvik vermedi aksine neredeyse soluduğumuz havadan vergi aldilar , turkiyede suriyeliler kadar kiymetimiz yok mu? , hadi kendimi geçtim benim çocugumun ve bu milletin gençlerinin günahi ne :(
Kusura bakmayin bu haberi ben yeni gördüm ve çok zoruma gitti :(
sn oralet,
tepki vermeye vermeye korkarım her şeyi yapabileceğini düünen bir süreçte yol almaya başladık... aslında inşeaatı kurtararak ekonomiyi canlandırmak projelerine benziyor da gerek deli kanal gerekse bu tip projeler için Devlette kaynak olmadığını kimse hatırlamıyor ve hatırlatmıyor...
sn oralet katılıyorum. ille ev yapılacaksa şehit ailelerine yapılsın. hem de en iyisinden 2'şer daire yapılsın.
https://twitter.com/businessinsider/...177970688?s=08
Erken baslamanin onemi...
Syg,
Merhaba arkadaşlar
Daha önceden farklı bir aracı kurum ile çalışıyordum şimdi maaş hesabım garanti bankasında olduğu için buradan yatırım hesabı açtım.Hisse almaya çalıştığımda 500 TL altında olduğu için serbest fiyatlı emir vermem gerektiğine dair uyarı alıyorum.Serbest Fiyatlı emir ile hisseyi pahalıya mı alırım?Yatımı yapıp uzun yıllar biriktirmek istediğim 10 hisse aşağıdaki gibidir.Bunu 5'e düşürmeme yardımcı olur musunuz? Hissede kriterim temettü ve yıllar içinde enflasyona ezilmemesi mümkünse daha iyi bir performans koyması.
Hisse Sektör
AYGAZ Petrol
BOLUC Çimento
DESPC Bilgisayar Top.
ECILC Sağlık ve İlaç
EREGL Demir-Çelik Temel
HEKTS Tarım Kimyasalları
PETKM Petrol
PETUN Gıda
SODA Kimyasal Ürün
TTRAK Otomotiv