Sayfa 346/637 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    fikir beyan etmek isteyen var mı,

iş bankası grubu
    sektörü büyüyor ve büyüyecek
    sektör ekonomik gidişattan nispeten bağımsız
    toplu emeklilik ödemeleri kısa vadede olmayacak sürekli para girişi olacak
    temettü veriyor

buna rağmen koca topikte adı geçmemiş.

kaçırdığım bir nokta var mı?
    borsadaki bir ton hisseden daha iyidir. ama her açıdan anhyt tan çok daha iyi hisseler de var. portföyü çeşitlendirmek için bir miktar alınabilir.

2. Bu arada Banvit için 2018 yılı da güzel geçecek gibi duruyor. Finansal borçları 2018’de epey azalacak. Karlılık artıyor. İhracat rakamları sektörde çok iyi bu aralar. Japonya’ya ihracat başladı. Şimdiye kadar geçmiş karları - olduğu için temettü veremiyordu. Bu sene verebilir. Takibimde olan bir hisse. İyi bir Yıl sonu bilançosu bekliyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Arkadaşlar bu kadar çimento bina vs derken bu binaların boyaları da var unutmayalım. Ülkemizde birçok çimento şirketi varken boya şirketi 3-5 tane.Geçtiğimiz ay yatırım teşvik belgesi alan Marshall bunlardan biri ve 250 milyonluk Rusya pazarında olması da cabası. Sermayesi de dünya kimya devi Akzo Nobel.Bilmem değerlendirebilir mi sizce? Buda Rusya pazarında ki Web sitesi.

http://www.marshall-paints.ru/

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

4.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    Merak ettigim bir husus var kriz donemlerinde sirketlerin satis rakamlari dusuyor mu yada bilancolar kotulesiyor mu . Hissenin fiyati eger firma satislarini arttirmissa kriz donemlerinde yine de duser mi yoksa krize ragmen hisse fiyati yoluna devam eder mi. Gecmis kriz tecrubesi olanlar yorum yapar mi lutfen . Olasi Krize ragmen bundan etkilenmeyecek sanayi sirketleri olabilir mi

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunu bende merak ediyorum doğrusu.

5.  Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    Merak ettigim bir husus var kriz donemlerinde sirketlerin satis rakamlari dusuyor mu yada bilancolar kotulesiyor mu . Hissenin fiyati eger firma satislarini arttirmissa kriz donemlerinde yine de duser mi yoksa krize ragmen hisse fiyati yoluna devam eder mi. Gecmis kriz tecrubesi olanlar yorum yapar mi lutfen . Olasi Krize ragmen bundan etkilenmeyecek sanayi sirketleri olabilir mi

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kriz dönemlerinde rasyonel akıldan uzaklaşılıyor. Firma gelirinde pek bir değişiklik olmasa da karinda faiz döviz vs etkiler ile düşüşler olabiliyor...ama kriz dönemlerinde mantıktan uzaklaşildigi icin yok fiyatına inebiliyor hisseler...kriz fonemlerinde fk lar 4-5 lere kadar inebiliyor kısa süreli olsa da...bu nedenle bu tür dönemlerde fırsatlar icin pusuda bekliyor olmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    Bugün buluştuğum arkadaşlarımdan biri ısrarla soda, şişe, trkcm ve anacm hisselerinin dördünü de portföyüme eklememi söyledi mesela. Neden dediğimde ise güvendiği, bu işten anlayan bir yakınından tüyo aldığını söyledi.
    Sizce de biraz fazla kaçmamış mı kantarın topuzu? Bu hisseler zaten aynı grubun ve aynı sektörün hisseleri. En azından benim mantığıma ters. Bilemedim. hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Soda dışındakiler iyi prim yapmış. Yine bilemedim [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    Soda dışındakiler iyi prim yapmış. Yine bilemedim [emoji3]
    Uzun vadeli yatırım tüyo ile olmaz.
    Ve aynı gruba ait bu kadar hisseye portföyünüzde yer veriyorsanız portföyünüzde 30-40 hisse falan olmalı...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Merhaba,

Herkese iyi haftalar diliyorum.

Hisse senedi satın alırken Yiğit Bey'in(lattedenborsaya.com) blogunda bahsettiği 'Uzun Dönemli Büyüme Oranı Karşılaştırması' hakkında ne düşünüyorsunuz?

Satın alma yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili çok yazıldı. Ancak bu yöntem de ilgimi çekti. Tekrardan bir gözden geçirme yapabiliriz diye düşünüyorum. Küçük bir swot analizi de çıkabiliriz belki.

Saygılar

Sayfa 346/637 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •